23 / 07 / 2024

pınartepe mahallesi rüşvet

pınartepe mahallesi rüşvet

Pınartepe mahallesi adı ile kurulan 2 bin konutluk yerleşim alanında bazı binalar çöktü ve yeniden yapıldı. Yolsuzluk ve rüşvetin kol gezdiği mahalleye Başbakan'ın el koyması bekleniyor

Kripto fenomeninden çok konuşulacak açıklama: Evini satıp BIST yatırımı yapan biri dolar bazlı yüzde 49 getiri elde etti

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken, kripto fenomeni Murat Ali Calman, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda evini satıp BIST yatırımı yapan birinin dolar bazlı yüzde 49 getiri elde ettiğini açıkladı. 

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Mürüvet Sönmez ve Suavi Rüştü Sönmez ortaklığında kuruldu.

Vestel elektrikli süpürgede kaçırılmayacak fırsat! Fiyatı 1.399 TL'ye düştü! 15 Haziran 2023 fiyat listesi...

Uygun fiyatıyla dikkat çeken Vestel Meltem T4500 elektrikli süpürge, güçlü performansı, kullanışlı özellikleri ve geniş temizlik yarıçapıyla evinizin her köşesini pırıl pırıl yapar. İşte Vestel Meltem T4500'ü 1.399 TL'ye alabileceğiniz adres...

BİM’de çamaşır deterjanı 99,50 TL’ye, yüzey temizleyici 35 TL’ye, köpük çamaşır suyu 18,50 TL’ye düştü!

Düzenli olarak indirimli ürünler kataloğunu paylaşan BİM, 6 Haziran tarihi kapsamında yine indirimli ürünlerinin yer aldığı kataloğunu paylaştı. Bu hafta, BİM'de çamaşır deterjanı 99,50 TL’ye, yüzey temizleyici 35 TL’ye, köpük çamaşır suyu 18,50 TL’ye düşecek. İşte BİM fiyat listesi 6 Haziran 2023..

3 ilde tapuda rüşvet operasyonu! Tutuklananlar arasında 2 tapu personeli de var!

İstanbul merkezli 3 şehirde gerçekleştirilen operasyonda, tapu müdürlüğünde yapılan usulsüz işlemler karşılığında rüşvet aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 66 şüphelinin 3'ü tutuklandı. Bunlardan 2'sinin tapu müdürlüğü personeli olduğu belirtildi.

BİM'de 1 kg çay 65 TL'ye, köpük çamaşır suyu 18 TL'ye çakıldı! İndirim piyangosu kataloğa vurdu! 21 Şubat 2023

BİM'in 21 Şubat 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM'de 1 kg çay 65 TL'ye, köpük çamaşır suyu 18 TL'ye çakıldı! İndirim piyangosu kataloğa vurdu! İşte 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Kartal Gümüşpınar Mahallesi parselasyon planı askıda!

Kartal İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi, 10958 ada, 1, 2, 3, 30, 31, 32, 33 ve 48 parseli içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı 1 ay süre ile askıya çıkarıldı.

Borsa tarihinin en ağır cezası! Dolandırıcılık, rüşvet ve sahtecilikten 19 yıl

Kervansaray Yatırım Holding’in eski yönetim kurulu başkanı Selim Sayılgan’a nitelikli dolandırıcılıktan 9 yıl 4 ay, evrakta sahtecilikten 5 yıl 7 ay ve rüşvet verme suçundan 4 yıl hapis cezası verildi. 

Kartal Gümüşpınar Mahallesi parselasyon planı askıda!

Kartal İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi, 10958 ada, 1, 2, 3, 30, 31, 32, 33 ve 48 parseli içeren parselasyon planı askıya çıkarıldı.

Semih Şahin'den rüşvet iddialarına yanıt!

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, belediyede yaşanan rüşvet operasyonunun sonra partisinin yüksek disiplin kuruluna sevk edilmesine yönelik açıklamalar yaptı.

Şile Tapu Müdürlüğü’ne 2. dalga rüşvet operasyonu!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Şile Tapu Müdürlüğü'nde 2. dalga rüşvet operasyonu düzenlendi. 

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridinin imara açılması geri çekildi!

İBB yönetiminin Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridini imara açması öneren teklifi, mecliste  AK parti ve MHP grupları tarafından verilen 'hayır' oyları ile geri çekildi. 

pınartepe mahallesi rüşvet Haberi

pınartepe mahallesi rüşvet


Türkiye bir süredir deprem riskine karşı tarihinin en büyük kentsel dönüşüm sürecini başlatmaya çalışıyor. Ancak İstanbul’un Büyükçekmece yamacında, jeoloji mühendislerinin ‘Gürpınar Formasyonu’ adını verdikleri ve yerleşimi çok riskli gördükleri yerde Pınartepe Mahallesi adıyla kurulan yaklaşık 2 bin konutluk yerleşim içinde bazı binalar çöktü yeniden yapıldı. Bazıları 15-25 derece eğildiği için krikolarla kaldırılıyor. Bazılarına da ‘yerinde durması’ için sonradan kazık çakılıyor.


Yolsuzluk ve rüşvet


Eski Gürpınar Belediyesi’nin imara açmasıyla yıllar önce başlayan ve bölgedeki çok sayıda bürokratın da karıştığı ileri sürülen yolsuzluklara Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın el koyması bekleniyor. Bölgede, satın aldıkları dairelere ‘kaymalar ve eğilmeler’ yüzünden yerleşemeyen, evlerini kiraya veremeyen, satamayan vatandaşlar şaşkın. 5 katlı 5 blokun bulunduğu bir ‘lüks’ sitedeki işçiler, “5 bloktan 3’ü eğilmiş, biz krikoyla kaldıracağız. Şu ilerdeki...