18 / 05 / 2024

Pişkin Vinç sahibi

Pişkin Vinç sahibi

Pişkin Vinç, 25-85 tonluk vinç parkıyla Alanya, Gazipaşa ve Manavgat'a hizmet veriyor. Gazipaşa ve Manavgat'ta vinç hizmetleri verdiklerini söyleyen Murat Pişkin, ilkelerinin taahhütlerini zamanında yerine getirmek olduğunu bildirdi.

Her ev sahibi zengin değil: Kirada TEFE-TÜFE formülüne dönülmeli!

Kirada yüzde 25 zam sınırı konusunda sular durulmuyor. Sunucu Ekrem Açıkel, X sosyal medya hesabından, ev sahibi ile kiracı sorunlarına değinerek çözüme ilişkin bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Milletvekili Deniz Demir: Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor!

CHP Ankara milletvekili Deniz Demir, konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ülkede konut krizi olduğuna dikkati çeken Demir, "Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor" dedi.

Pişkin Yapı Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pişkin Yapı Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Pişkin tarafından kuruldu.

İğneada'da 6 kişiye mezar olan bungalov evin sahibi konuştu: İmara aykırılığından yıkım kararı alındığını şimdi öğrendim

İğneada'da meydana gelen selde 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin ölümüne ilişkin tesisin sahibi Bülent Bayrak'ın ifadesi ortaya çıktı.

Ev sahibi olan herkesi ilgilendiriyor! Şartları çiğneyenlere 1 milyon lira ceza verilecek!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ve bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin yasa Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, İzin belgesi almadan turizm amaçlı konutları kiraya verenler ceza alacak. Ev sahibi olan herkesi ilgilendiriyor!

İhtiyaç sahibi olan herkes faydalanıyor! 2024'te zamlar peş peşe gelecek! Evde bakım, 65 yaş,dul ve yetim, aile destek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi her vatandaşa sosyal destek ödemesi yapıyor. Yeni yılın gelmesiyle birlikte sosyal destek ödemeleri arttırılacak. İşte 2024 sosyal destek ödemelerine ilişkin tüm detaylar...

Konut ödemesinde yeni model üreticiyi ev sahibi yaptı!

Önallar İnşaat, finansman modeline 'fındık sonrası' ara ödeme imkanı sağlayarak üreticiyi ev sahibi yaptı. Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Önal, başlattıkları kampanyaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Trademark Pi Bornova'da teslimler Aralık'ta! Peşinde indirim fırsatıyla 1+1, 2+1 ev sahibi olabilirsiniz!

Trademark Pi Bornova projesinde konut satışları devam ediyor. Projeden peşin alımlarda yüzde 5'e varan indirim fırsatı sunuluyor. Peki Trademark Pi Bornova'da 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar? 

Resmi Gazete'de yayımlandı: İhtiyaç sahibi hanelere kömür yardımı geliyor!

Resmi Gazete'de, ihtiyaç sahibi hanelere ısınma amaçlı kömür yardımı yapılmasına dair karar yayımlandı. İşte karara ilişkin tüm detaylar...

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki kira krizi sona eriyor! Kira artışına ilişkin yeni düzenleme Meclis'e geliyor! 

Ev sahibi ve kiracılar arasında kriz haline gelen fahiş kira artışları ile ilgili çalışmalar başlıyor. Meclis'te kira artışları ve Kovid-19 izinleri gündeme getirilecek. 

Depremde yaptığı binalar yıkılan müteahhitten pişkin savunma

Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketinde yurttaşlar tek yürek olmuş bir yandan bölgeye yardım yağdırırken bir yandan da bölgedeki inşaat şirketleri ve müteahhitler sorgulanıyor.

Seçkin Vinç İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Vinç İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seçkin Sayılır tarafından kuruldu.

WhatsApp'a ilişkin şok iddia! WhatsApp ücretli mi olacak? 

WhatsApp'ın çatı şirketi Meta'nın sahibi Mark Zuckerberg, uygulamaya ilişkin şaşırtan açıklamalarda bulundu. Zuckerberg, WhatsApp'ın aylık 1 dolardan satılacağını belirtti.

Pişkin Vinç sahibi Haberi

Pişkin Vinç sahibi

KONAKLI'DA faaliyet gösteren Murat Pişkin'in sahibi olduğu Pişkin İnşaat, vinç ve forklift işletmeciliğinde emin adımlarla zirveye tırmanıyor. Alanya başta olmak üzere Gazipaşa ve Manavgat'ta vinç hizmetleri verdiklerini söyleyen Murat Pişkin, olmazsa olmaz ilkelerinin taahhütlerini zamanında yerine getirmek olduğunu bildirdi. Şirketlerinin konut imalatı, vinç, emlak danışmanlığı ve tarım sektöründe faaliyet gösterdiğini belirten Pişkin, profesyonel operatörleriyle 25 ve 85 tonluk vinçlerinin talepleri karşıladığını bildirdi. Pişkin, "Sıfır lüks konut satışı, emlak danışmanlığı hizmetleri de veren şirketimizi bugünlere getiren tüm dost ve müşterilerimize teşekkür ederim. Kendilerinden aldığımız güçle vinç parkımızı daha da büyüteceğiz" dedi.  


ANTALYA YENİ...