02 / 05 / 2024

piyalepaşa çevre düzenlemesi

piyalepaşa çevre düzenlemesi

Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesinde bulunan, Piyalepaşa Cami Zeminaltı Otoparkı ve Çevre Düzenlemesi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Temel atma törenine, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da katıldı...

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Piyalepaşa İstanbul Premium için düğmeye basıldı! İşte teslim tarihi!

Polat güvencesi ile Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’ un 2'inci fazı olan Piyalepaşa İstanbul Premium’un için düğmeye basıldı. İşte teslim tarihi...

Kira artış düzenlemesi nasıl oldu? Kira artış oranı son dakika açıklaması!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen kira düzenlemesi ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, kiralarda artış sınırını açıkladı. Peki, Kira artış düzenlemesi nasıl oldu? İşte kira artış oranı son dakika açıklamasının tüm detayları...

Fahiş kira artışında kiracılar ne yapabilir? Kira düzenlemesi nasıl olacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CNN Türk'te Hakan Çelik'in programında kira düzenlemesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İşte kira düzenlemesine dair tüm detaylar...

TOKİ'den Karatay'a 637 dükkan! İhalesi bugün!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 3.Etap 33 Adet Sanayi Yapısı (616 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan),1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a kentsel dönüşüm ofisi ve otel!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Şehitkamil Kuzeyşehir'de altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Kuzeyşehir Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

TOKİ'den Konya Meram'a 116 dükkan ve 182 ofis!

Konya İli, Meram İlçesi, Şükran Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 116 Adet Dükkan ve 182 Adet Ofis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E. İHALE) ihalesi 22 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Piyalepaşa İstanbul ile kültürel dönüşüm!

İstanbul'un merkezinde, Beyoğlu'nun kalbinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri. Karma kullanımlı proje, sosyo kültürel dönüşümü hedefliyor.

İBB'den Rumelihisarı'nda altyapı, çevre düzenlemesi ve satış ihalesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş İlçesi'ne bağlı Rumelihisarı Mahallesi'nde altyapı, çevre düzenlemesi ve satış işi ihale ediyor..

Piyalepaşa İstanbul, European Property Awards’tan 2 ödül aldı!

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde 2 ödülle dönen Piyalepaşa İstanbul projesi 4 Aralık'ta düzenlenecek International Property Awards'da Avrupa ve dünyanın en iyi karma kullanma projesi olmak için aday gösterildi.

Çevre düzenlemesi nasıl yapılır?

Apartman ve site gibi toplu yaşamların sürdürülüğü alanlarda çevre düzenlemesi nasıl yapılır? Hangi çevre düzenlemeleri yapılabilir? Bunun için tüm kat maliklerinin onayı gerekir mi? İşte yanıtı..

piyalepaşa çevre düzenlemesi Haberi

piyalepaşa çevre düzenlemesi


Piyalepaşa Mahallesinde bulunan, Piyalepaşa Cami Zeminaltı Otoparkı ve Çevre Düzenlemesi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.   Temel atma törenine, İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB) Başkanı Kadir Topbaş ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İstanbul Milletvekili Oktay Saral, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Törende konuşan Başkan Kadir Topbaş, bebekliğinin, çocukluğunun geçtiği Beyoğlu’na hizmet etmekten şeref duyduğunu belirterek, 11 yılda İstanbul’a 68,5 milyar, Beyoğlu’na ise yaklaşık 1,9 milyar liralık yatırım yaptıklarını, temeli atılan otopark ve çevre düzenlemesinin 33 milyon 600 bin liraya mal olacağını söyledi.


Kadir Topbaş, Mimar Sinan’ın en önemli özelliklerinden biri olan Piyalepaşa Cami’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde restore edildiğini hatırlattı. Kendilerinin de Piyalepaşa Camisi’nin önündeki bu alanı düzenleyerek insanların gelip buluşabileceği, spor yapabileceği ve hoşça vakit geçirebileceği bir alan...