06 / 05 / 2024

Piyalepaşa Gayrimenkul kentsel dönüşüm projesi

Piyalepaşa Gayrimenkul kentsel dönüşüm projesi

Polat Holding'in inşaat çalışmalarını sürdürmek için kurduğu yeni şirketi Piyalepaşa Gayrimenkul ile özel sektör tarafından gerçekleştirilecek en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa dönüşümüne devam ediyor.

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Piyalepaşa İstanbul Çarşı açılıyor

Türkiye’de özel sektör eliyle yapılan en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Piyalepaşa İstanbul, Piyalepaşa Çarşı ile Beyoğlu’nun sosyal yaşam kültürünü bir kez daha hayata geçiyor. İşte merak edilen detaylar...

Piyalepaşa İstanbul Premium için düğmeye basıldı! İşte teslim tarihi!

Polat güvencesi ile Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’ un 2'inci fazı olan Piyalepaşa İstanbul Premium’un için düğmeye basıldı. İşte teslim tarihi...

Piyalepaşa İstanbul'da cadde cepheli son daireler satışta! 

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde cadde cepheli son daireler satışa çıkarıldı. Projeden 0,59 faiz oranıyla konut sahibi olmak mümkün.

Kentsel dönüşüm gereklilik değil zorunluluk!

Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, kentsel dönüşümün Türkiye için bir gereklilik değil zorunluluk olduğunu söyledi. 

Piyalepaşa İstanbul basın toplantısı 25 Ekim'de!

Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı.

Piyalepaşa İstanbul'da 120 aya varan vade imkanı!

Piyalepaşa İstanbul'da 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede 760 adet daire ve 190 adet rezidans yer alıyor. 

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat 2018!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat 2018 listesi haberimizde yer alıyor. Polat bünyesindeki  Piyalepaşa Gayrimenkul imzasını taşıyan projede 760 adet daire ve 190 adet rezidansa yer veriliyor.

Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başlıyor!

Polat bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başlıyor. Projede kişiye özel esnek ödeme seçenekleri sunuluyor..

Piyalepaşa İstanbul ile kültürel dönüşüm!

İstanbul'un merkezinde, Beyoğlu'nun kalbinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri. Karma kullanımlı proje, sosyo kültürel dönüşümü hedefliyor.

Piyalepaşa İstanbul'da 48 ay 0 faizle!

Piyalepaşa İstanbul'da 48 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzasını taşıyan projede konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağı yer alıyor. 

Piyalepaşa İstanbul'da 48 ay 0 faizle!

Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Projede yaşam Haziran ayında başlıyor...

Piyalepaşa İstanbul’da teslimler yaklaşıyor!

Türkiye’nin en köklü markalarından Polat’ın, özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’un ilk etabı Haziran ayında teslim edilecek..

Piyalepaşa Gayrimenkul kentsel dönüşüm projesi Haberi

Piyalepaşa Gayrimenkul kentsel dönüşüm projesi

 Polat Holding'in inşaat çalışmalarını sürdürmek için kurduğu yeni şirketi Piyalepaşa Gayrimenkul ile özel sektör tarafından gerçekleştirilecek en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa dönüşümüne devam ediyor. Projeyle bölgede yıkım çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, şunları söyledi: "Projemiz, lokasyonu ile Piyalepaşa, Beyoğlu ve Haliç ile oluşan mekansal düzenekte anahtar bir konumda, Haliç ve Boğaziçi arasında yükselen tepeler ve vadiler arasında ara bir kotta bulunuyor. İçerisinde konut, ofis, alışveriş ve otel fonksiyonları olan projemiz ile Piyalepaşa semti yakın gelecekte İstanbul'un cazibe merkezlerinden biri olacak. 

Türkiye'de özel sektör tarafından gerçekleştirilecek en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğini taşıyan projemizin 5 yıl içinde tamamlanmasını hedefliyoruz." 


Milliyet...