28 / 04 / 2024

Piyalepaşa İstanbul sıfır faiz kampanyası

Piyalepaşa İstanbul sıfır faiz kampanyası

Piyalepaşa İstanbul kampanya kapsamında yatırımcılarına, Aralık ayı boyunca herhangi bir kredi masrafı ödemeden, 60 aya kadar yüzde 0 faiz fırsatı ile ev sahibi olma şansı sunuyor.

MiaPort Concept Arnavutköy projesinde sıfır faiz, hemen teslim ve hemen tapu fırsatı!

Çağlayan Grup tarafından İstanbul Arnavutköy'de  hayata geçirilen MiaPort Concept'te sıfır faiz, hemen teslim hemen tapu fırsatı devam ediyor.

Ocak'ta Dacia alanlar ödemelere Ağustos ayında başlıyor! Sıfır araçlarda yeni yıl fırsatı! 

Sıfır araç alacaklar için dev kampanya başladı. Ocak'ta Dacia alanlar ödemelere Ağustos ayında başlıyor. İşte kampanyanın ayrıntıları ve Dacia 11 Ocak 2024 fiyat listesi...

'Kiralar pahalı' diyen MB Başkanı Erkan hakkında yeni iddia: Bodrum'da denize sıfır villa aldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, geçtiğimiz günlerde İstanbul'daki kiraların ne kadar yüksek olduğunu belirten bir açıklama yapmıştı. Tartışmalar devam ederken Erkan'ın Bodrum’da denize sıfır villası olduğu iddia edildi. 

Otomobil fiyatlarında indirim yağmuru başladı! Firmalar resmen yarışa girdi! İşte indirimli sıfır otomobil markaları

Sıfır otomobil fiyatlarında kampanyalar başladı. 4 ayda artan fiyatlar, talebin azalması ile yeniden gerilemeye başladı. Firmalar birbiri ile adeta yarışa girdi. Peki hangi otomobil markalarında indirim var? İndirimli otomobil markaları hangileri? İşte indirimli otomobil markaları.

Araba alacaklar hemen bu fiyatlara göz atın: En ucuz sıfır otomobiller tek tek açıklandı! Opel, Fiat, Renault...

Milyonlarca sürücü sık sık otomobil fiyatlarını araştırıyor. En ucuz sıfır otomobiller tek tek açıklandı. İşte ayrıntılar...

Foça Port'ta lansmana özel fırsatlar! Denize sıfır konutlar satışa çıktı!

Sertürk İnşaat tarafından hayata geçirilen Foça Port projesinde lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Proje deniz sıfır konumda yükseliyor.

Çiftçiler dikkat! Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe açıkladı: Ziraat Bankası'ndan sıfır faizli kredi müjdesi! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonlarca çiftçiyi yakından ilgilendiren gelişmeleri peş peşe açıkladı. Erdoğan, Ziraat Bankası'ndan çiftçilere sıfır faizli kredi verileceğini belirtti. İşte merak edilen ayrıntılar.

Sıfır km Mercedes Maybach S-Serisi'nin fiyatı açıklandı! İşte Mercedes Maybach S-Serisi 17 Mart 2023 fiyat listesi...

2023 model Mercedes Maybach S-Serisi'nin Mart ayı fiyatı açıklandı. İşte sıfır km Mercedes Maybach S-Serisi'in 17 Mart 2023 fiyat listesi...

Sıfır araçlara son bir ayda yüzde 8 zam! Nedeni ise bambaşka! Duyunca çok şaşıracaksınız!

Çip krizi, döviz, enerji maliyeti derken sıfır araç fiyatlarına şimdi de TIR şoförü zammı dahil oldu. Tüm dünyada büyüyen TIR şoförü eksikliği nedeniyle sorun teslimatları erteletirken, açığı kapatmaya çalışan firmalar, lojistik maliyetindeki artışı fiyatlara yansıtmaya başladı.

Resmen açıklandı! Sıfır ve ikinci el otomobil piyasasındaki iddialar için inceleme başlatıldı! Bakanlıktan flaş hamle!

Son zamanlarda sıfır otomobillerde temin sorunu ve fiyatların yükselmesiyle birlikte özellikle ikinci el otomobil piyasasına olan talepte artış yaşandı. Bu sırada hem sıfır hem de ikinci el otomobil piyasasını farklı şekillerde zarara uğratma amacıyla hareket eden kişiler hakkında harekete geçildi.

Sıfır Citroen C3'ün fiyatı 500 bin liranın altında! Elinizi çabuk tutun! İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi...

Citroen C3'in aralık ayı fiyatları açıklandı. Sıfır otomobillerin fiyatlarının günde güne artarken Citroen C3'ün 500 bin liranın altında olması dikkat çekti. Peki Citroen C3 ne kadar?

Sıfır otomobil alacakların beklediği müjde geldi! O kampanyalar peş peşe açıklandı! Duyan bayiye koştu! Hemen bir bakın!

Sıfır otomobil alacakların beklediği müjde sonunda geldi. O kampanyalar peş peşe açıklandı! Duyan bayiye koştu...İşte 2022 yılının o son kampanyaları...Hemen bir bakın...

Şaşırtan gelişme! 210 bin TL'ye sıfır km Renault Clio geliyor! İşte 2 Ekim 2022 fiyat listesi

Renault'dan şaşırtan bir hamle geliyor. Yakında sıfır km Clio'lar 210 bin TL'den satılabilir. İşte tüm detaylar...

Piyalepaşa İstanbul sıfır faiz kampanyası Haberi

Piyalepaşa İstanbul sıfır faiz kampanyası

Piyalepaşa İstanbul’dan %0 faiz ayrıcalığıyla ev sahibi olma imkanı


Beyoğlu’nda bir dönüşüm hikayesi ile yola çıkan, Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, 2017 yılına girmeden önce ev sahibi olmak isteyenlere özel kampanya hazırladı.


Piyalepaşa İstanbul kampanya kapsamında yatırımcılarına, Aralık ayı boyunca herhangi bir kredi masrafı ödemeden, 60 aya kadar yüzde 0 faiz fırsatı ile ev sahibi olma şansı sunuyor.


Kampanyanın yanı sıra kişiye özel yüzlerce ödeme seçeneği de yine Piyalepaşa İstanbul’da...


Polat’ın 60 yıllık deneyimi ve güvencesiyle, İstanbul’un en eski semtlerinden Piyalepaşa’da hayata geçirdiği Piyalepaşa İstanbul, konut sahibi olmak isteyenlere özel yeni yıl kampanyası hazırladı. 800 milyon Dolar’lık yatırımla Beyoğlu’nun kalbinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, Aralık ayı boyunca herhangi bir kredi masrafı ödemeden, 60 aya kadar yüzde...