07 / 05 / 2024

piyalepaşada dönüşüm başladımı

piyalepaşada dönüşüm başladımı

Gayrimenkul ve enerji sektöründe faaliyet gösteren Polat Holding, Piyalepaşa'da 80 bin metrekarelik alanda kentsel dönüşüm başlattı. 902 konut ve ticari ünitelerden oluşan proje az katlı binalardan oluşacak.

Düğün mevsimi başladı! Kiralık ev bulmak iyice zorlaştı!

Konut kiralarında artış oranı yasal olarak yüzde 25 ile sınırlı ama uygulamada buna uyan yok. Emlak danışmanları hem kentsel dönüşüm hem de evlilik sezonunun açılması nedeniyle önümüzdeki günlerde kiralık ev bulmanın daha da zorlaşacağına dikkat çekiyor.

İndirimli kentsel dönüşüm kredisi için başvurular başladı!

Kentsel dönüşümde yeni dönem başlıyor. Hükümet tarafından hayata geçirilen uygulama ile 200 bin liraya çıkan kentsel dönüşüm kredi limiti için başvurular başladı. İşte başvuru kentsel dönüşüm kredisinde başvuru detayları...

Konya'da büyük dönüşüm başladı! 

Konya'da bulunan Eski Sanayi ve Karatay Sanayi’nin, Konya Yeni Sanayi Sitesi’ne taşınma süreci başladı. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka, Konya'daki bu dönüşümü kaleme aldı.

İzmir tarihinin en büyük kentsel dönüşümü başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir Bayraklı'da İzmir tarihinin en büyük kentsel dönüşümünün başladığını dile getirdi.

İzmir Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Deprem sonrası kentsel dönüşüm çalışmalarına hız katan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ege Mahallesi’nde dönüşüm için yıkım çalışmalarına başladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Kentin merkezindeki bu alan, İzmir için yepyeni bir sembol olacak" dedi.

Alanya'da kentsel dönüşüm için yıkımlar başladı!

Antalya'nın Alanya'nın ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkım çalışmaları başladı. Önceki gün başlayan çalışmalarda 5 katlı bir binanın yıkımı gerçekleşti 

Bakırköy'de kentsel dönüşüm için yıkımlar başladı!

İstanbul Bakırköy'de kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde çalışmalar başladı. Yıkım çalışması sırasında kepçenin devrilmesi sonucu operatör yaralandı.

Mardin'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Mardin'in Yeşilli ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında 500 evin yıkım çalışmaları başlatıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğü ile Yeşilli Belediyesi'nce ortaklaşa gerçekleştirilen yerinde dönüşüm projesi başladı.

İzmir Örnekköy'de kentsel dönüşüm başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Örnekköy'de  kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım çalışmalarına başladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kahramanmaraş'ta dönüşüm çalışmalarına başladı!

Çalışmalarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İl Afet Risk Azaltma Planı'nın (İRAP) uygulanacağı Kahramanmaraş'ta şehri güvenli hale getirmek amacıyla kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı.

Niğde'de bir hayırsever okul inşa edilmesi için 2 dönüm arsa bağışladı!

Niğde'de bir hayırsever, eşinin vasiyeti üzerine yaklaşık olarak 2 dönüm arsayı okul inşa edilmesi için bağışladı.

Mardin Ensar ve Saraçoğlu mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Mardin Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Artuklu ilçesi Ensar ve Saraçoğlu Mahallelerinin Kentsel Dönüşüm projesinde projelendirme süreci başladı...

Bursa’da tarihi dönüşüm başladı!

Bursa’da şehrin tarihi silüetini bozan yapıların yıkılacağı kentsel dönüşüm projesi için start verildi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un katılımıyla kentte eş zamanlı yıkımlar da başladı

piyalepaşada dönüşüm başladımı Haberi

piyalepaşada dönüşüm başladımı

Gayrimenkul ve enerji sektöründe faaliyet gösteren Polat Holding, Piyalepaşa'da 80 bin metrekarelik alanda kentsel dönüşüm başlattı. 660 milyon liraya mal olacak 902 konut ve ticari ünitelerden oluşan proje az katlı binalardan oluşacak. Bugüne kadar yaklaşık bin konut inşa eden ve tümünü iskanı alınmış şekilde teslim eden Polat Holding. 20 yıl önce arazi yatırım yaptığı Pivalepaşa'da kent sel dönüşüme başladı. Yönetim Kumlu Başkanı Adnan Polat teslim ettikleri tüm projeleri depremden sonra tek tek dolaştıklarını ve sadece iki binada sorun olduğunu gördüklerini belirterek şöyle konuştu: "Bu binalardaki sorunların da tamamen teslim sonrası yapılan ek inşaatlardan kaynaklandığını gördük. Bunlarla ilgili bildirimlerimizi de yaptık. Bizim felsefemiz bir projeyi bitirip sattıktan sonra işin içinden çıkmak değil. Bundan sonra yapacağımız projelerde de yaşanabilir olmasına özen...