01 / 05 / 2024

Plan B Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi

Plan B Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi

Plan B Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi, İzim Tınas Tuncer tarafından 3 milyon 750 bin TL'lik sermaye ile 11 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

BDDK personeline 45 bin TL'lik tazminat ödenmesi torba yasadan geri çekiliyor! Yeniden değerlendirilecek! 

Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Ankara’dan İstanbul’da taşınan BDDK personeline 'Hayat Pahalılığı' dolayısıyla her ay 45 bin TL tazminat ödenmesine ilişkin madde Plan Bütçe Komisyonuna geri çekilecek ve yeniden değerlendirilecek. İşte ayrıntılar...  

Çalışan emeklilere 5 bin lira verilmesini içeren önerge kabul edildi...

Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiye önergesi Plan Bütçe Komisyonunda kabul edildiği açıklandı. Tüm emekliler 5000 TL ikramiye hakkından yararlanacakları kaydedildi. İşte beklenen haberin ayrıntıları...

EYT kademeli emeklilik tablosu! EYT prim gün sayısı kaç olunca emekli olunur?

EYT’liler için uzun bir süredir beklenen yasa teklifi TBMM’ye sunuldu. Teklifin Perşembe günü Plan Bütçe Komisyonu’nda, gelecek hafta da Genel Kurul’da görüşülerek yasalaşacağı bekleniyor. Peki EYT’de son durum ne?

Ak parti açıkladı! Asgari ücret desteğinden kaç iş yeri yararlanacak? 

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, bugün Meclis Plan Bütçe Komisyonunda yaptığı konuşmada, Asgari ücret desteğinden 1.7 milyon iş yerinin yararlanacağını söyledi.

Milyonlarca borçlu için kritik gün bugün! Hepsi siliniyor

Milyonlarca borçluyu ilgilendiren düzenlemeler için kritik gün geldi çattı. TBMM Plan Bütçe Komisyonu yasa teklifinin görüşmelerine bugün başlanıyor. Yasanın kabul edilmesiyle 10 milyon kişi kara listeden kurtulacak. İşte ayrıntılar…

Kanal İstanbul boğazın özgürlük projesidir!

TBMM Plan Bütçe Komisyonundaki görüşmelerde Kanal İstanbul Projesi hakkında açıklamalarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, projenin özgürlük projesi olduğunu dile getirdi. 

Başakşehir Belediyesi 39 bin 197 metrekarelik iki arazisini satıyor!

Başakşehir Belediye Meclisi Plan Bütçe Komisyonu’nda mülkiyeti belediyeye ait olan toplam 39 bin 197 metrekarelik büyüklükte iki arazinin satışı onaylandı.

B Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Berivan Ekinci tarafından kuruldu.

Bina yönetim planı örneği!

Kanun kapsamında bina yönetim planı, bütün kat maliklerini bağlayan bir sözleşme hükmüne sahip olurken, apartmanın yönetim tarzını, kullanma maksat ve şeklini gösteriyor. Peki bina yönetim planı nasıl hazırlanıyor? İşte bina yönetim planı örneği...

Büyük Çamlıca 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Büyük Çamlıca, Küçük Çamlıca Plan Bölgesindeki Muhtelif Parsellere İlişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Olimpos'un yeni imar planları bölgeye nefes aldıracak!

Antalya'daki Olimpos Turizm Merkezi'ni altyapı sorunlarından kurtarmak için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanan Koruma Amaçlı İmar Planı bölgeye nefes aldıracak.

Antalya Duraliler'in imar planına meclisten onay!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez İlçesi Duraliler Mahallesi’nde mahkeme kararı ile plansız kalan bölgeyi mahalle sakinlerinin isteklerine göre yeniden planladı. Yeni imar planı Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nce onaylandı. 

2019 Ytong Mimari Fikir Yarışması'nda 3 projeye ödül! 

Mimarlar tarafından ilgiyle takip edilen Ytong Mimari Fikir Yarışması'nın bu yıl 20'ncisi düzenlendi. “Plan B: Akıntıya Karşı Bir Mimarlık Okulu” konulu yarışmanın kazananları açıklandı...

Plan B Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Plan B Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi

Plan B Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi, İzim Tınas Tuncer tarafından 3 milyon 750 bin TL'lik sermaye ile 11 Şubat'ta kuruldu. 


Plan B Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; yurt içinde ve yurt dışında kat karşılığı inşaat yapmak.


Plan B Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi adres: İstinye, Seba Akdağ Dream Küme Evleri, B7 Blok...