03 / 05 / 2024

plastik banyo

plastik banyo

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, bedensel engelliler için geliştirdiği özel ürün grubu ile engelleri ortadan kaldırıyor. Ürünlerin satış fiyatları ise 65 ile 198 TL arasında değişiyor.

Orka Banyo Orka Rose serisi ile kaliteyi ön plana çıkarıyor!

ORKA Banyo, yepyeni modellerden oluşan zengin 2014 koleksiyonunda yer alan yeni modeli ORKA ROSE ile sevenleri banyoda da buluşturuyor. Firma, banyolarda kaliteyi ön plana çıkarıyor.

Hyundai Assan Hanil Plastik Tampon Boyahanesi açılışına Fikir Işık katıldı!

76 milyon Dolar a mal olan Hyundai Assan Hanil Plastik Tampon Boyahanesi Plastik enjeksiyon, kapı paneli, boyalı tampon ve koltuk üretim hatları yatırımlarının resmi açılış töreni Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın katılımlarıyla gerçekleşti.

Plastik işleme makinelerinde üretim ilk çeyrekte yüzde 3 düştü!

Plastik Sanayicileri Federasyonu (PLASFED) Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Aksoy yaptığı açıklamada "Türkiye'nin plastik mamul üretimindeki hızlı büyümenin, yerli makine üreticilerine yeterince yansımamasından üzüntü duydum" dedi

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri genel kurul tescil bildirimini yayınladı!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yayınlanan yazılı açıklamaya göre Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri genel kurul tescil bildirimini yayınladı.

Özbayraktar İnşaat Metal Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbayraktar İnşaat Metal Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necati Bayraktar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta Esenyurt, Yenikent Mahallesi, 349 Sokak'ta kuruldu.

Jokey Plastik geleceği desteklemeye devam ediyor!

Jokey Plastik geleceği desteklemeye devam ediyor. Jokey Plastik, plastik enjeksiyon ambalaj sektöründe nitelikli iş gücü yaratmak ve de bu alanda eğitim alan öğrencileri teşvik etmek amacı ile faaliyetlerini sürdürüyor.

Gemiciler İnşaat Malzemeleri Plastik ve Tekstil Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gemiciler İnşaat Malzemeleri Plastik ve Tekstil Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif Fırat tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Nisan'da kuruldu.

Pakpen Plastik 21 Nisan genel kurulunu tescilledi!

Pakpen Plastik Boru ve Yapı Elemanları tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pakpen Plastik 21 Nisan 2014 tarihindeki genel kurulunu tescilledi.

Asyalı Yapı İnşaat Hırdavat Plastik Kimya ve Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asyalı Yapı İnşaat Hırdavat Plastik Kimya ve Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ersan Gümüş tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Nisan'da kuruldu.

Vitra Shift+ banyo mobilyaları, banyoyu kişiselleştirme alternatifleri sunuyor!

Vitra’ nın, küçük büyük bütün banyo alanlarında kullanılabilen Shift+ banyo mobilyaları, modülerliği sayesinde kişiselleştirilebiliyor. Büyük mekanlarda ise ek ünitelerle, banyonun fonksiyonelliği artırılıyor ve hayat kolaylaştırılıyor.

Günpen Turizm İnşaat Plastik Ürünler ve Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Günpen Turizm İnşaat Plastik Ürünler ve Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Mehmet Günaydın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da kuruldu.

İskender Yapı İnşaat Elektrik Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İskender Yapı İnşaat Elektrik Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Demirel tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Nisan'da Küçükçekmece, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Güney Yenilebilir Enerji Plastik Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Yenilebilir Enerji Plastik Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Secattin Güney, Fatoş Aslıtürk tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

plastik banyo Haberi

plastik banyo

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, bedensel engelliler için geliştirdiği özel ürün grubu ile engelleri ortadan kaldırıyor. Tutunma barı, açılı engelli aynası, yatay-dikey bar, açılı tutunma barı, yer-duvar L tipi tutunma barı, WC mafsallı tutunma barı, ahşap duş oturağı gibi ürünlerden oluşan bu özel ürün grubu ile bedensel engeller yardıma ihtiyaç duymadan banyo ve tuvalet ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebiliyor. 


Paslanmaz SS304 malzeme kullanılarak hazırlanan ürünler aynı zamanda hem sağlıklı hem de çok dayanıklı..! Ürünlerin satış fiyatları ise 65 ile 198 TL arasında...