04 / 05 / 2024

plastik uçaklar hangileri

plastik uçaklar hangileri

Havacılığın gözü Türk plastiğinde. ABD’li havacılık devi Boeing, Türkiye’nin Washington Büyükelçiliği kanalıyla Türk plastik üreticileriyle irtibata geçmek için başvuruda bulundu. Görüşmeler netice verirse, Türk plastiği Boeing’in uçaklarında kullanılacak

2024 otomobil fiyatları belli oldu! En ucuz sıfır otomobiller hangileri?

2024 model sıfır otomobiller bayilerde yerini almaya başladı. Çoğu marka 2024 model arabalarının satışlarına başladı. Peki en ucuz sıfır otomobiller hangileri?

DHMİ Esenboğa Havalimanı hangar mahalli kiraya veriliyor! 

DHMİ Genel Müdürlüğü, Esenboğa Havalimanı 5 no.lu apron bölgesinde bulunan hangar mahallini, uçakların konaklaması ve depolama alanı şeklinde kullanılmak üzere kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Türkiye'de üretilen telefonlar hangileri?

Türk üreticilerinin ortaya koyduğu yerli telefonlar ve yabancı firmaların Türkiye'de ürettiği yerel akıllı telefonlar hangileri? İşte ayrıntılar...

BİM’de bu indirimler bugün son! 2’li zigon sehpa 280 TL’ye, çift kanat sineklik 27 TL’ye, plastik boya 200 TL’ye düştü!

BİM Market’in 12 Mayıs 2023’te indirim girecek aktüel ürünler kataloğu müşterilere özel paylaşılırken, 2’li zigon sehpa 280 TL’ye, çift kanat sineklik 27 TL’ye, plastik boya 200 TL’ye düştü. İşte BİM fiyat listesi 12 Mayıs...

Türk Hava Yolları, 600'e yakın Uçak siparişi vermeyi planlıyor!

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, şirketin yakın gelecekte büyük bir uçak siparişi vereceğini açıkladı. Bolat, yaklaşık 600 uçak siparişi vermeyi planladıklarını belirtirken, bu siparişlerin 200'ü geniş gövdeli, 400'ü ise dar gövdeli uçaklar olacak.

BİM'den nefes kesecek çılgın müjde! BİM 21 Şubat Salı kataloğu yayımlandı! 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

BİM 21 Şubat 2023 tarihli Bim aktüel kataloğu ortaya çıktı! Peki, 21 Şubat 2023 aktüel Bim Kataloğu'nda yer alan ürünler hangileri, fiyatları ne kadar? İşte 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Dev şirket, 30 milyar dolarlık ihaleyi kaptı

Pentagon, Cuma günü yaptığı açıklamada Lockheed Martin firmasına F-35 uçakları için 7.8 milyar dolarlık bir sözleşme değişikliği ihalesi hakkını verdiğini açıkladı.

Soymer İnşaat Metal Plastik Elektrik Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soymer İnşaat Metal Plastik Elektrik Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Buçaklar tarafından kuruldu.

ASELSAN, yeni nesil cenk uçakları için hedefleme sistemi geliştirecek

Alınan bilgiye göre, ASELSAN, hava platformuna entegre edilen elektro-optik sistemlerin geliştirilmesine ve üretimine 1990'larda başladı. ASELSAN ürün gamındaki hava elektro-optik sistemlerden CATS ve ASELPOD yüksek adetlerle seri üretim rakamlarına ulaştı ve bunlar sahada aktif olarak kullanılıyor.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'de Erhan Gökçek tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

Bpr Lab Bio Plastik Anonim Şirketi kuruldu! 

Bpr Lab Bio Plastik Anonim Şirketi bugün Şişli'de Metin Şahin ve Enes Uğur ortaklığında kuruldu.

Rize-Artvin Havalimanı açılış tarihi belli oldu! İlk Erdoğan ve Aliyev'in uçakları iniş yapacak

Rize-Artvin Havalimanı yapım döneminde 56 farklı sektöre doğrudan veya dolaylı olarak fayda sağladı. Rize-Artvin Havalimanı'nın açılış tarihi 14 Mayıs 2022 olarak açıklandı. Rize-Artvin Havalimanı'na ilk inişi Erdoğan ve Aliyev'in uçakları yapacak.

plastik uçaklar hangileri Haberi

plastik uçaklar hangileri


Dünyanın dev havacılık şirketi Boeing, Türk plastiğine talip. Bir süre önce ürettiği plastik uçağı gökyüzüyle buluşan ve rakiplerinin bir adım önüne geçen Boeing, gelen talebi karşılamak için hammadde arayışına girdi. Türkiye’nin kapısını çalan firma, plastik sektörüyle anlaştığı takdirde yeni uçaklarında ‘Türk malı’ plastik malzeme kullanacak. 


BÜYÜKELÇİLİĞE BAŞVURDU


Boeing’in talebi, Türkiye’nin Washington Büyükelçiliği kanalıyla Türkiye İhracatçılar Meclisi’ne ulaştırıldı. Sektör temsilcilerine gönderilen yazıda, ABD’nin dev firmasının, üretim sürecinde ihtiyaç duyduğu ürünleri satın almak amacıyla başvuruda bulunduğu belirtildi.  AS9100 ve ISO 9001 standart sertifikalarına sahip plastik üreticileriyle irtibata geçmek istediğini belirten firmanın tercihinin önemine dikkat çekilirken, “Boeing’in talebi, ülkemiz prestiji ve uzun vadeli ihracat imkanı açısından büyük önem arz ediyor. Beklenen niteliklere sahip ihracatçıların, anılan firma ile ivedilikle irtibata geçmesi elzem görülmektedir” denildi. BoeIng’in,...