01 / 05 / 2024

Polat Gülman özgeçmiş

Polat Gülman özgeçmiş

Polat Gülman, 27 Nisan 2016'da Gebze Yonca Gayrimenkul Anonim Şirketi'ni kurdu. Şirket, 8 milyon 969 bin 320 TL sermaye ile Sarıyer'de kuruldu. Peki, Polat Gülman kimdir?

Kredi kartı limitlerine seçim sonrası düzenleme mi geliyor? Gelire göre limit belirlenecek iddiası! 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kredi kartlarına yönelik bir düzenleme yapılacağına yönelik açıklamalarda bulundu. Kredi kartı limitlerinde düzenleme mi geliyor? Gelire göre limit mi belirlenecek? 

Maruf Güneş kimdir? Maruf Güneş evli mi?

Galatasaray'a olan sevgisiyle tanınan Maruf Güneş kimdir? İş insanı Maruf Güneş evli mi? İşte yanıtı...

19 Haziran 2023 az önce deprem mi oldu? Bugün nerede deprem oldu? Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Deprem mi oldu? Bugün hangi ilde, kaç şiddetinde deprem oldu? Günlük olarak meydana gelen deprem listesi Kandilli Rasathanesi tarafından araştırılıyor. 19 Haziran Pazartesi günü deprem mi oldu? İşte son depremlere dair detaylar!

Mustafa Sonay Gürgen ne iş ile uğraşıyor? Mustafa Sonay Gürgen evli mi?

Mustafa Sonay Gürgen kimdir? Mustafa Sonay Gürgen hangi mesleği yapıyor? Mustafa Sonay Gürgen nereden mezundur? İşte detaylar!

16 Haziran 2023 deprem mi oldu? Bugün saat kaçta deprem oldu? Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Türkiye’nin hangi ilinde kaç şiddetinde deprem oldu? Meydana gelen deprem listesi Kandilli Rasathanesi tarafından araştırılıyor ve listeleniyor. 16 Haziran Cuma günü deprem mi oldu? İşte son depremlere dair detaylar!

15 Haziran 2023 deprem listesi! Son dakika deprem mi oldu? Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Bugün Türkiye’nin neresinde, kaç şiddetinde deprem oldu? Meydana gelen deprem listesi Kandilli Rasathanesi tarafından araştırılıyor ve listeleniyor. 15 Haziran Perşembe günü deprem mi oldu? İşte son depremlere dair detaylar!

Babalar günü hediyesi mi arıyorsunuz? Teknosa'dan Arzum Türk kahve makinesi indirimini kaçırmayın! 

Babalar gününe özel kampanyalar düzenleyen firmalar bi4biri,yle yarışır gibi indirim düzenliyorlar. Teknosa'da Arzum kahve makinasını indirime soktu. Babalarını sevindirmek isteyen indirimin detaylarını merak ediyor.

15 Mayıs okullar tatil mi? Seçim sonrası resmi tatil mi? 15 Mayıs bankalar açık mı? Seçimden sonraki gün tatil mi?

15 Mayıs okullar tatil mi edildi? Seçimden sonraki gün okullar tatil mi? 15 Mayıs bankalar açık mı? İşte detaylar!

Asgari ücrette yeni gelişme! Asgari ücrete ara zam gelecek mi? İşte son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Başkanı Ergün Atalay ile görüştü. AK Parti Genel Merkezi'nde basına kapalı şekilde gerçekleşen görüşme sonrası konuşan Atalay, "Asgari ücretle ilgili bir şey gündeme geldi mi?" sorusuna da cevap verdi.

Xiaomi Mi 11T Pro'ya MediaMarkt'tan sonra Hepsiburada'dan da indirim geldi! 9 Aralık 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt, geçtiğimiz günlerde Xiaomi Mi 11T Pro'ya indirim uyguladı. Bu haber sonrasında Hepsiburada'dan da güzel haber geldi. İşte 9 Aralık 2022 Xiaomi Mi 11T Pro özellikleri ve fiyat listesi...

Altın fiyatları sıçradı! Beklenen o gün geldi mi? Elinde altını olanlar acil baksın! 29 Kasım 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde yükselişe geçti. Sıçrayış gösteren altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altında beklenen gün geldi mi? Bugün gram altın bugün ne kadar? Çeyrek altın  kaç lira? 29 Kasım 2022 canlı altın fiyatları.

Gümüş yükseliyor gibi görünüyor.. Oysaki, perde arkasında gümüş dibi mi gördü! Gümüşte son dakika

Gümüş fiyatları yurt içi piyasalarda 12 TL seviyesinde değerleniyor. Her en kadar yukarı yönlü ibreyi gösterse de dünya genelinde gümüş dibi mi gördü? İşte gümüşte son dakika...

108MP kameralı 17 dakikada şarj olan Xiaomi Mi 11T Pro'ya N11'den indirim! 31 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük  e-ticaret siteleri arasında yer alan N11'de Xiaomi'nin gözdesi Xiaomi Mi 11T Pro'ya indirim uyguladı! Bu kampanyayı sakın kaçırmayın! Peki, N11'de Xiaomi Mi 11T Pro fiyatları ne kadar? İşte 31 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Polat Gülman özgeçmiş Haberi

Polat Gülman özgeçmiş

Polat Gülman kimdir?

Polat Gülman, Gülman Group Yönetim Kurulu Başkanıdır. Polat Gülman, Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı 2013 yılında Gülman Group’un kurucusu Kemal Gülman'dan devraldı.


Polat Gülman üniversite eğitimini Amerika’da tamamladı. Providence ve Miami’de inşaat sektöründe çalışmalarını sürdürdü. 


Polat Gülman, 27 Nisan'da Gebze Yonca Gayrimenkul Anonim Şirketi'ni kurdu. Şirket, 8 milyon 969 bin 320 TL sermaye ile Sarıyer'de kuruldu.


Feryal Gülman kimdir?
Kemal Gülman kimdir!
Polat Gülman'dan yeni...