19 / 05 / 2024

polatlı gökpınar barajı ne zaman yapılacak

polatlı gökpınar barajı ne zaman yapılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Polatlılılara seçim vaatlerini anlattı. Cumhuriyet Meydanı'nda seçim otobüsünün üzerinden seslenen Gökçek, Polatlı’nın Büyükşehir Belediyesinden faydalanacağı hizmetler hakkında bilgi verdi...

Gökpınar Gölü için imza kampanyası: İnşaat faaliyetleri durdurulsun!

Sivas’ın Gürün ilçesinde bulunan ve Doğal Sit Alanı olarak tescil edilmesi beklenirken inşaat başlatılan Gökpınar Gölü’nde yapılacak düzenlemeler için değiştirilen imar planına yapılan itiraz sonuçlanmadan Sivas Valiliği yeni bir imar planını onayladı.

Sivas Gökpınar Gölü’ne 'bungalov evler' projesi!

Sivas Valiliği, Gökpınar Gölü’nün alt kısımlarına doğal yapıya uygun olarak, yürüyüş alanları ve bungalov evler yapılacağını duyurdu. Proje hakkında konuşan Sivas Valisi Salih Ayhan, ''Göle zarar verecek bir uygulamaya asla müsaade etmeyiz" dedi.

Şahinbey Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi tarafından Güzelvadi Mahallesi’ne inşa edilen Güzelvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi’nin inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

Gündüzler Barajı'nın akıbeti TBMM'de!

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde yapımı duran Gündüzler Barajı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Süllü, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Beylikdüzü Gürpınar'da dönüşüm başlıyor!

Beylikdüzü Gürpınar kentsel dönüşüm çalışmalarının önündeki hukuki engeller mahkeme kararıyla kaldırıldı.

TOKİ 50 bin konut Van Gürpınar başvuruları!

TOKİ 50 bin konut Van Gürpınar başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Van Gürpınar başvuruları 19 Nisan'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Van Gürpınar projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 19 Nisan'da sona eriyor.

TOKİ Van Gürpınar 2019 projesi 25 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Van Gürpınar 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Van Gürpınar 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Van Gürpınar 2019 kura tarihi ne zaman? TOKİ Van Gürpınar 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Van Gürpınar 2019 projesi 25 soruda tüm detaylarıyla...

Gürpınar Belediyesi mimar alacak!

Gürpınar Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre, boş kadroya açıktan atama yoluyla mimar alınacak...

Güdül Barajı'nda sona gelindi!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mevlüt Aydın yaptığı açıklamada Gümüşhane Kelkit'te yapımı süren Güdül Barajı'nın gövde dolgusunun tamamlandığını ve çalışmalarda son aşamaya gelindiğini söyledi.

Van Gürpınar'ın çehresi değişti!

Van'ın Gürpınar ilçesinde hayata geçirilen yatırımlar bölgeyi modern bir görünüme kavuşturdu. Gürpınar'a kazandırılan yatırımlar vatandaşların takdirini topladı.

Van Gürpınar'da hazine arazileri konulu toplantı yapıldı!

Van'ın Gürpınar ilçesinde hazine arazilerinin kiralanması ve satışı ile ilgili toplantı gerçekleştirildi. Hazine arazileri toplantısı Kültür Merkezinin konferans salonunda yapıldı.

Gürpınar Ehlibeyt Hz. İmam Rıza Cami açıldı!

Beylikdüzü Dereağzı Mahallesi’ne yapılan Gürpınar Ehlibeyt Hz. İmam Rıza Camii’nin açılışı gerçekleşti.

polatlı gökpınar barajı ne zaman yapılacak Haberi

polatlı gökpınar barajı ne zaman yapılacak


Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melih Gökçek, Polatlılara seçim vaatlerini anlattı. Cumhuriyet Meydanı'nda seçim otobüsünün üzerinden Polatlılara seslenen Melih Gökçek, Polatlı’nın Büyükşehir Belediyesinden faydalanacağı hizmetler hakkında bilgi verdi.


Gökçek, partisinin Polatlı Belediye Başkanı Adayı Yakup Çelik’in Seçim Koordinasyon Merkezinin de açılışını gerçekleştirdi. Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nin alt yapısının kendilerinin yapacağını anlatan Melih Gökçek, Elmadağ, Hasanoğlan’da yaptıklarını ve istihdam sayısının arttığını söyledi.


Gökçek, “Polatlı’nın hayali olan Şeker fabrikasını için Maliye Bakanımız ile konuştum. Araştırmaya başladı ve müjdeli haber bekliyoruz. Ben söz verdim mi tutarım. Pankobirlik ile işbirliği yapıp getireceğiz. Ayrıca bu fabrikanın yerini boşaltırsak oraya da Etimesgutlulara çok büyük bir bölge parkı yapacağız. Bir taşla iki kuş vuracağız.” dedi.


Polatlı çiftçisinin uzun yıllardır yapımını beklediği Gökpınar barajının müjdesini veren Melih Gökçek, “Bizim Polatlı'mızın...