14 / 05 / 2024

Polimeks projeler

Polimeks projeler

Türkmenistan’ın 5 milyar dolarlık bir harcamayla kuracağı olimpiyat köyünü Türk şirketi Polimeks yapacak

Mega projeler iklimi bozacak mı?

3. köprü, 3. havalimanı ve Kanal İstanbul gibi mega projeler iklimi bile değiştirecek. İstanbul’da sıcaklık 2050’de 3 derece artacak Istrancalar’ın suyu azalacak...

Mehmet Çerçi: Ticaret ve Sanayi Odası ile önemli projeler yapacağız!

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erini, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Başkan Çerçi, "Ticaret ve Sanayi Odası ile önemli projeler yapacağımızı düşünüyorum" dedi.

İnegöl Oylat'ı uçuracak projeler!

Genç Gazete Yazı İşleri Müdürü Ömer Şen'i ziyaret eden MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Halil Malkaç ve yönetim kurulu üyeleri, Oylat başta olmak üzere takipçisi oldukları projeler hakkında bilgiler verdi.

İç mimari projeler üreten Iglo Architects New Age Clinic'i tasarladı!

Mimari ve iç mimari projeler üreten Iglo Architects’in tasarladığı New Age Clinic, farklı renklerin akışkan formlarla bir arada kullanılmasıyla, standart klinik algısını çağdaş bir noktaya taşıyor.

Eyüp'te yapılacak projeler masaya yatırıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp’ün kanaat önderleri ile biraraya geldi. AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç’ın da katıldığı toplantıda, Eyüp’ün sorunları, yapılacak çalışmalar ve planlanan projeler konuşuldu.

Türk müteahhitler Türkmenistan'da 44 milyar dolarlık projeler üstlendi!

Türkiye ve Türkmenistan arasındaki ilişkiler, ortak tarih, dil ve kültür üzerine kuruludur. Türkmenistan'ın bağımsızlığım dünyada ilk Türkiye tanıdı. Bakan Zeybekci: "Müteahhitlerimizin tamamladığı projeler 44 milyar dolara ulaştı" dedi..

İşte Ispartakule'de hayata geçirilecek projeler!

Ispartakule bölgesinde önümüzdeki 5 yıl içinde yatırımcısının yüzünü güldürecek projelerin hayata geçirilmesi bekleniyor. En önemli sorun ise ulaşım problemi. İşte Ispartakule'de hayata geçirilecek projeler!

Beykoz Kent Konseyi'nde yeni projeler sunuldu!

Beykoz Kent Konseyi'nin 2015 yılı 1. Olağan Genel Kurul Toplantıs Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde yapıldı. Kent Konseyi’ni oluşturan 7 çalışma grubunun kendilerini tanıttığı toplantıda ilçeye dair yeni projeler de sunuldu.

Keçiören'de projeler tamamlandığında değerini üçe katlayacak!

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, devam eden projeler tamamlandığında ilçenin değerini üçe katlayacağını söyledi. Ak, "Çankaya'dan 3 daire satıp, Keçiören'den bir daire alabilecekler" dedi.

Manisa'da yeni projeler yolda!

Manisa'da yaşanan konut sorununun çözümü noktasında somut adımlar attıklarını dile getiren Başkan Cengiz Ergün, "Bu dönem hedef olarak koyduğumuz projeler var.İlk etapta Hafsa Sultan'da 890 konut yapmayı planlıyoruz. Çalışmaları devam ediyor''dedi.

Melih Gökçek: Büyük projeler, büyük paralar, büyük talipler ister!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin “Boğaz Projesi”ne ilişkin soru üzerine, projeyi ekranda beliren animasyon görüntüleri eşliğinde açıklayan Başkan Gökçek, “Büyük projeler, büyük paralar, büyük talipler ister, dedi...

Büyük projeler kredi büyümesini destekleyecek!

Büyük projeler kredi büyümesini destekleyecek. Yapı Kredi CEO’su Faik Açıkalın, 2014’ün yılın başındaki beklentilere karşın korkulan kadar kötü geçmediğini vurgularken 2015’in ise daha iyi geçmesini beklediklerini söyledi

VİKO fark yaratan projeler üretiyor!

Sürdürülebilirliği kurumsal değerleri arasında ele alan kuruluş, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için hayata geçirdiği projeler ile bugüne ve geleceğe değer katmaya devam ediyor.

Polimeks projeler Haberi

Polimeks projeler

2017 Asya Olimpiyatları’na ev sahipliği yapmaya hazırlanan Türkmenistan’da, dev olimpiyat köyünün inşaatına start  verildi. 150 hektar alanda inşa edilecek ve toplam yatırım bedeli 5 milyar doları bulacak olan olimpiyat köyünün, birinci ve ikinci etabını Türk şirketi Polimeks inşa edecek.


11 yılda 30 milyar dolar iş


Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov, sözkonusu projenin ikinci etabının inşaatına ilişkin kararnameyi imzaladı. Bakanlar Kurulu toplantısında olimpiyat köyü projesinin ikinci etabını da Türk şirketine veren Türkmen lider Berdimuhamedov, yaptığı konuşmasında, söz konusu projenin ikinci etabında da çok sayıda spor tesislerinin kurulacağını söyledi. Berdimuhamedov, ikinci etapta kapalı atletizm kompleksi, 5 bin kişilik su kompleksi, 4 bin kişilik kapalı tenis kortu, açık alanda su kompleksi, 450 kişilik otel, parkurlar ve başka da birçok tesisisin kurulacağını belirterek, 2017 yılındaki...