15 / 05 / 2024

polis avmde stand kurdu

polis avmde stand kurdu

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis (TDP) Büro Amirliği, Nişantaşı City's alışveriş merkezinde kurduğu stantta vatandaşları telefon dolandırıcılığına karşı bilgilendiriyor ve dolandırıcılığa uğramış mağdurlarla konuşuyor..

Akyurt Polis Meslek Yüksekokulu inşaatında son durum!

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, ilçesinde yapımı devam eden Akyurt Polis Meslek Yüksekokulu ve yenileme çalışması yapılan Terörle Mücadele Dairesi Başkanlığı binasında inceleme yaptı. Aktaş, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Hitler’in doğduğu ev polis merkezine dönüştürülecek!

 Avusturya’nın başkenti Viyana’da Adolf Hitler’in doğduğu ev polis merkezine dönüştürülecek...

Etiler’de polis ve turizm okullarının arsaları imara mı açılıyor?

Etiler’de polis ve turizm okullarının arsalarının yerlerinde olduğu gibi ‘rant’a kurban edilmek istendiği endişesi gündeme geldi. İşte o yazı...

Şahinbey Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliği'nin inşaatı tamamlanıyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından inşa ettirilen Yeşilvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliğinin inşaat çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

Bursa Küçükbalıklı Polis Merkezi’nin inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Küçükbalıklı Polis Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Şahinbey Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi tarafından Güzelvadi Mahallesi’ne inşa edilen Güzelvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi’nin inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

Etiler Polis Okulu arazisinin planları iptal!

İstanbul Beşiktaş’ta yer alan eski Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisine otel, AVM ve rezidans yapımının önünü açan imar planları iptal edildi... 

Adolf Hitler'in doğduğu ev polis merkezi olacak!

Adolf Hitler'in 1889 yılında doğduğu Avusturya'daki Braunau am Inn kasabasındaki evi polis merkezine dönüşecek.

Osmangazi Küçükbalıklı Polis Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi tarafından temeli geçtiğimiz Temmuz ayında atılan Küçükbalıklı Polis Merkezi inşaatı yükseliyor.

Bursa Küçükbalıklı Polis Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından temeli geçtiğimiz temmuz ayında atılan Küçükbalıklı Polis Merkezi'nin inşaatı hızlandı.

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması 2020’de!

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması’nı düzenleyecek olan Stoneline, farklı disiplinlerden öğrencileri doğal taş ve mermer konusunda yeni ve yenilikçi fikirler üretmeye davet ediyor…

Şahinbey Yeşilvadi Polis Merkezi'nin inşaatı hızla yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Yeşilvadi'de Polis Merkezi inşa ediyor.

Bursa Küçükbalıklı Polis Merkezi'nin temeli atıldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından Küçükbalıklı Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan modern polis merkezinin temeli atıldı.

polis avmde stand kurdu Haberi

polis avmde stand kurdu

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis (TDP) Büro Amirliği, Nişantaşı City's alışveriş merkezinde kurduğu stantla vatandaşları son dönemde artan telefon dolandırıcılığı konusunda bilgilendiriyor. Alışveriş merkezini ziyaret eden vatandaşlara dolandırıcıların kullandığı metodlan anlatan polis memurları, ziyaretçilere polisin hiçbir zaman vatandaşlardan para istemeyeceği uyarısında bulunuyor. 


'Vatandaş çekiniyor'


 Stantta görevli polis memurları, vatandaşların dolandırıcılık olaylarına ilişkin duyarlılıklarını artırabilmek adına bu hizmeti verdiklerini belirterek, "Bizler insanları mağdur duruma düşmeden önce önlem almaları yönünde uyarıyoruz. 


Stanta gelen birçok kişi dolandırıcıların kendilerini de aradığını belirtiyor. Onlarca mağdurla konuştuk. Bir kısmı anlatmaktan çekiniyor, utanıyor" dedi. 


Standa vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini bu durumun kendilerini mutlu ettiğini belirten polisler, şunları söyledi: "Biz bir nevi Emniyet teşVatandaşın polisten çekindiğini ve utandığını anlatan memurlar, telefon dolandırıcılarına karşı da insanları uyarıyor. Bizler bir nevi...