06 / 05 / 2024

Polis konutları

Polis konutları

Polisler için kira öder gibi ev sahibi olmanın yolu açıldı. Gaziantep'te görev yapan 2 bin polis memuru uygun koşullarla ev sahibi olacak.

Seyrantepe'deki polis lojmanları yeniden yapılacak! İhaleyi DAP Yapı'nın iştiraki Eltes İnşaat kazandı

İstanbul Seyrantepe'deki polis lojmanları, önce TOKİ'ye sonra Emlak Konut'a geçtiği duyuruldu. Buna göre, değerli arazisi ranta açıldı ve lüks konutlar yapılması için ihale ile bir şirkete verildi. 

Polis lojman ve sosyal konutları meclis gündeminde!

CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol TBMM toplantısında polis lojman ve sosyal konutlarını gündeme taşıdı..

Göçmen Konutları'nda park yıkımına başlandı!

Başakşehir’de Göçmen Konutları'nda bulunan tek yeşil alan olan parkı yıkıp yerine İmam Hatip Kız Meslek Lisesi yapılmasına karşı mahalle sakinlerinin günlerdir polis saldırılarına karşı verdiği mücadeleye rağmen parkta yıkıma başlandı.

Ayvalık TOKİ Konutları 'nın kura çekilişi yarın yapılacak!

Ayvalık TOKİ Konutları 'nda kura heyacanı yaşanıyor. 2004 yılında Romanlar, polis ve jandarma eşliğinde Selimiye Mahallesi'ndeki evleri ve çadırları İş makinelerince yıkılarak TOKİ tarafından konut yapılmıştı.

TOKİ Kayabaşı Konutları'nda güzergah tartışması!

TOKİ'nin Kayabaşı Konutları'na tuğla götüren kamyonların güzergahının değiştirilmesi, belediye başkan yardımcısı ile polis komiserini karşı karşıya getirdi

Avrupa Konutları Atakent 2, 4 günde yüzde 10 prim yaptı!

Halkalı'da eski polis lojmanlarının bulunduğu arazi üzerinde inşa edilen Avrupa Konutları Atakent 2'de 4 yeni blok satışa sunuldu.

Avrupa Konutları Atakent 2 satışa çıkıyor!

Eski Halkalı polis lojmanlarının bulunduğu arazi üzerinde inşa edilen Avrupa Konutları Atakent 2 projesi satışa çıkıyor

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında başvurular için son gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutları için başvurular yarın sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 2 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 3 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarına yeni 23 başvuru

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuru sayısı 413'e yükseldi.

Rose Marine konutlarında ‘İstanbul'da 4 mevsim tatil'

Gül Yapı'nın Rose Marine konutları ‘İstanbul'da 4 mevsim tatil' sloganıyla satışa sunuldu.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarına yeni 27 başvuru

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa ettiği konutların başvuru sayısı 390'a yükseldi.

Polis konutları Haberi

Polis konutları

Gaziantep'in Geneyik bölgesinde inşa edilecek Polis Bakım ve Yardım Sandığı (POLSAN) ile Büyükşehir Belediyesi tarafından "Ucuz Konut Edindirme Projesi" hayata geçirildi. 

Gaziantep Oluşum Gazetesi'nde yer alan habere göre, proje kapsamında 2 bin polis memurunun ev sahibi olması planlanıyor. Projeyle kira fiyatlarının yüksekliği nedeniyle kentte gelmek istemeyen memurların önemli bir sorunu çözülecek. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun himayesinde Polis Bakım ve Yardım Sandığı (POLSAN) ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde yapılacak olan "Ucuz Konut Edindirme Projesi" bilgilendirme toplantısı Şehitkâmil Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Vali Davut Gül, hayata geçirilecek proje ile iki bin polisin kira öder gibi ev sahibi olacağını kaydetti. Sorunun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Gaziantep ziyaretinde gündeme geldiğini aktaran Vali Gül, "Sayın Bakanımız Gaziantep'e geldiğinde iki talepte bulunduk, bu taleplerden...