30 / 04 / 2024

polisan mantolama

polisan mantolama

Türkiye’nin Dış Cephe Isı Yalıtımında güvenilir markası ‘’Polisan Yalıtım Sistemleri’’ konutların mimari ve yapı fiziği ihtiyaçları gözetilerek Polisan Holding’in 50 yıllık tecrübesi ile geliştirildi.

5. Konut Yöneticileri Mantolama Konferansı yapıldı!

Sağlıklı bir yaşam için yaşanabilir kentler yaratma hedefiyle her yıl düzenlenen ve alanında tek platform olan “5. Konut Yöneticileri Mantolama” Konferansı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın katılımı ve ünlü oyuncu Vatan Şaşmaz’ın sunumu ile gerçekleşti.

İzocam'dan mantolama açıklaması!

İzocam, 27 Kasım 2015 tarihinde yayınlanan mantolama haberi hakkında açıklama yaptı.İşte İzocam'ın mantoloma hakkında yaptığı ilgili açıklama...

Mantolama yüzde 60 tasarruf sağlıyor!

Binalarda ısı sistemini sağlayan mantolama sistemi, yüzde 60 civarında tasarruf sağlıyor. Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Yılmaz, sistemi başından yaptıranların kazançlı çıkacağını söyledi.

Köpük yerine taş yünü ile mantolama!

Bilecik’te vatandaşlar, binaların dış cephelerine taş yünü mantolama işlemi yaparak ısınma tasarrufuna gidiyor. Bu sayede ısınmada yüzde 50’lilere varan tasarruflar elde ettiklerini belirtiler. İşte ayrıntılar...

Kale Mantostone ile daha hafif ve daha dayanıklı mantolama!

Kale’nin yenilikçi ürünü Mantostone, ısı yalıtım levhası yapıştırma ve sıva harcında standartların üzerine çıkarak, daha hafif, kolay uygulama ve uzun ömürlü mantolama imkanı sunuyor.

2014 yılında 700 bin binaya mantolama yapıldı!

Sadece 2014 yılında 700 bin haneye mantolama yapan sektör Türkiye’nin doğalgaz ithalatını 500 milyon metreküp düşürürken, çevreye salınan sera gazını 1.2 milyon metrekare azalttı.

2014 yılında 700 bin binada mantolama yapıldı!

Sadece 2014 yılında 700 bin haneye mantolama yapan sektör Türkiye’nin doğalgaz ithalatını 500 milyon metreküp düşürürken, çevreye salınan sera gazını 1.2 milyon metrekare azalttı.

Tamta İnşaat Metal Pano Reklam Mantolama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamta İnşaat Metal Pano Reklam Mantolama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tamer Baysoy tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Küçükbakkalköy, Başöğretmen Caddesi' nde kuruldu.

Zonguldak'taki lisede çatı onarımı ve mantolama çalışması başlatıldı!

Öğrenciler dersbaşı yapmasına rağmen Zonguldak'ta bir lisede, çatı onarım ve mantolama çalışması başlatıldı. 750 öğrencinin eğitim gördüğü okula ‘İnşaata girmek tehlikeli ve yasaktır' tabelası asıldı.

Kale Mantolama yaptırana Enerji Kimlik Belgesi Kalekim’den!

10 yıl garantili ısı yalıtımı sistemi ile sektörde fark yaratan Kalekim, ‘Kale Mantolama’ sisteminin uygulandığı binaları, ayrıca ‘Enerji Kimlik Belgesi-EKB’ sahibi yapıyor.

Binalarda mantolama sistemi ile enerji tasarrufu mümkün mü?

Türkiye’de yalıtım bilincinin ve yalıtım sektörünün geliştirilmesi misyonuyla faaliyet gösteren İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği), binalarda ısı yalıtımı sağlayan mantolama sisteminin güvenilirliği konusunda çalışma başlattı

Kale Mantolama yaptırana Enerji Kimlik Belgesi Kalekim'den!

Kale Mantolama yaptırana ‘ 10 yıl ürün garantisi, 2 yıl uygulama sigortası ’ ve ‘ Enerji Kimlik Belgesi ’ Kalekim’den.

Polisan, Kocaeli Dilovası'na 24 derslikli okul yaptıracak!

Polisan Boya Sanayi A.Ş, Dilovası’na 2 milyon 640 bin liraya mal olacak Kimya Mesleki ve Teknik Lisesi yaptıracak. 2017 yılında başlayacak olan okul, 2020 yılında tamamlanacak

polisan mantolama Haberi

polisan mantolama

“Polisan Yalıtım Sistemleri” markası ile yalıtım pazarında 2008 yılından bu yana her sene pazarını büyütmeye devam eden Polisan, 8 yılda yaklaşık 20.000 binayı Exelans Enerji ürün ve hizmet kalitesiyle tanıştırarak 450 milyon TL enerji tasarrufu sağladı.


Polisan Boya A.Ş’nin üretim ve kalite kontrol standartlarına uygun olarak üretilen Polisan Exelans Enerji Isı Yalıtım Levhaları ve paket sistemleri zaman içerisinde teknik değerlerini kaybetmeden kalıcı performans sağlıyor. 


İlk çıktığı günden itibaren sahada kendini kanıtlayan, standartlara uygun yüksek kalite performanslı komponentler kullanılan Polisan Exelans ürünü için pazarın ihtiyaç ve gelişimine paralel olarak sistemin geliştirilmesine yönelik çalışmalar devam ediyor. 2016 yılında ürün gamına ilave ettiği Exelans Enerji Turbo Isı Yalıtım Paketi yüksek değerli ısı yalıtım katsayısı ile %10’a yakın ilave enerji tasarrufu sağlayarak tüketici memnuniyetini ön...