23 / 07 / 2024

Polonezköy imar son durum

Polonezköy imar son durum

Tartışmalı Polonezköy Köy Yerleşik Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planları, yapılan itirazlar neticesinde kısmen değiştirilerek, yeniden askıya çıkarıldı. Polonezköy imar planı 8 Temmuz 2014 tarihinde askıdan inecek...

Polonezköy'de Kuzey Ormanları için forum!

Polonezköy' ün imara açılması ve de bölgede yaşayanların sorunlarına dair Mimarlar Odası ve Çevre Mühendisleri Odası' nın da katılımıyla dün bir panel - forum düzenlendi.

1941 yılında Kadıköy imar hazırlığı! Dükkanlar yıkılacak, Moda yolu baştan yapılacak!

1941 yılında, Kadıköy imar planına yönelik çalışmalar kapsamında dükkanlar yıkılacak ve Moda yolunun tadilatı yapılacakmış.

Polonezköy yapılaşmaya açılmayacak! 

İstanbul'un el değmemiş son yeşil alanlarından Polonezköy'ün koruma derecesini düşüren karar İBB’nin açtığı dava sonucunda hukuka aykırı görüldü ve iptal edildi. 

Viridis Çengelköy'de son 20 konut! Tapular hazır!

Viridis İnşaat imzası taşıyan Viridis Çengelköy'de son 20 konutun satışı devam ediyor. Tapuların hazır olduğu proje 4 blok olarak inşa ediliyor. 

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? Ali Kurt'tan resmi paylaşım geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini geçtiğimiz Kasım ayında satışa çıkarmıştı. Peki KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? 

Polonezköy 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Polonezköy Mahallesi 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

KİPTAŞ Karanfilköy projesinde son durum ne? İstanbul'un göbeğine tam tamına 1.361 yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Karanfilköy projesindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor.  1.361 yeni konutun yer aldığı proje Beşiktaş ilçesinde hayata geçiriliyor. İşte KİPTAŞ Karanfilköy projesinde son durum...

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy projesinde son dakika! THY-Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura çekilişi 2023 ne zaman?

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy projesinde son dakika! THY-Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura çekilişi 2023 ne zaman?

KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy projesinde son durum ne? KİPTAŞ'tan İstanbul'un göbeğine 1.000'den fazla yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy projesinde son durum ne? KİPTAŞ Karanfilköy projesinde inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak? İşte 1.000'den fazla yeni konuta yer verilecek olan KİPTAŞ Karanfilköy projesi detayları...

KİPTAŞ Karanfilköy projesinde son durum ne? İstanbul'un göbeğine 1.000'den fazla yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Karanfilköy projesinde son durum ne? KİPTAŞ Karanfilköy projesinin inşaatı ne zaman başlayacak? İşte 1.000'den fazla yeni konutun yer alacağı KİPTAŞ Karanfilköy projesi detayları...

Dolar neden yükseliyor son dakika? Piyasalarda tansiyon yükseliyor

Dolar/TL'deki son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar bugün 16 lirayı geçti ve yükselmeye devam ediyor. Piyasalarda tansiyon yükselmeye başladı. Peki dolar neden yükseliyor son dakika?

TOKİ Arnavutköy projelerinde son durum! Yeni ihale tarihleri açıklandı mı?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Arnavutköy projelerinin ihaleleri iptal edilmişti. Peki TOKİ'nin Arnavutköy projelerinde son durum ne? İşte detaylar...

Girne-Çatalköy imar planına destek!

Templos/Zeytinlik Koruma İnisiyatifi, Şehir Plancıları Odası’nın Cuma günkü açıklamasına destek verdi. İnisiyatif, Girne-Çatalköy imar planına aykırı bir gelişmesine izin vermeyeceklerini ifade etti.

Çekmeköy imar planlarına akılcı çözümler gerekli!

Emlak komisyoncusu ve mülk bilirkişisi İsa Demir, Çekmeköy imar planları konusunu kaleme aldı. İşte Demir'in "Çekmeköy imar planlarına akılcı çözümler gerekli" başlıklı yazısı...

Polonezköy imar son durum Haberi

Polonezköy imar son durum


İstanbul Beykoz Polonezköy Köy Yerleşik Alanı 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli  Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planına ilişkin askı itirazlarının kısmen kabulü ile bu doğrultuda plan değişikliğine konu olan kısımlar bakanlık tarafından 15 Mayıs 2014 tarihinde onaylandı.  



Bugün askıya çıkarılan Polonezköy imar planları 30 gün boyunca askıda kalacak. 8 Temmuz 2014 tarihinde askıdan inecek olan Polonezköy imar planına ait askı tutanağı iki nüsha düzenlenerek, bakanlık tarafından imza altına alındı. 


Polonezköy imar planı için tıklayın



Gülcihan YELKENCİ /...