03 / 05 / 2024

Polonya kaza

Polonya kaza

Polonya'da iki katlı bir bina çöktü. Binanın çökmesi sonucu 4 kişinin yaralandı ve 3 kişinin hayatını kaybetti.

Kiralık araçlarla kaza yapılırsa neler yapmak gerekiyor? Uzmanından tek tek tavsiyeler geldi!

Enuygun.com Araç Kiralama İş Geliştirme Müdürü Zafer Sağlam, kiralık araçla kazan yapılması halinde yapılması gerekenleri açıkladı. Sağlam, "Kiralık araç ile seyahat eden kişiler de tüm diğer sürücüler gibi kaza anında sakin kalmalılar" dedi.

Et Süt Kurumu Polonya’dan sığır eti ithal edecek! Kilosu 195 liradan satılacak!

Et ve Süt Kurumu (ESK), Polonya’dan tır bazlı taze karkas sığır eti ithal edeceğini ve şarküteri ürünleri üreten firmalara satacağını açıkladı. İşte detaylar...

Trafikte çok sık kaza yapan kötü sürücüler yandı? Trafik sigorta primleri yüzde 200 zamlanacak!

Trafikte araç kullanırken kurallara uymayan veya çok sık kaza yapan sürücüler bundan sonra yandı. Zorunlu Trafik Sigortası yönetmeliğinde yapılan değişikliğe göre kaza sayısı fazla olan sürücüler yüzde 200’e varan oranla sigorta primlerini zamlı ödeyecek.

İşte Polonya’nın ilk yüksek hızlı tramvay hattını yapacak O Türk firması!

Polonya’nın en büyük kentlerinden biri olan Krakow’un tramvay projesini Türk firması üstlendi. Projenin finansmanı ise Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD).

Altın fiyatlarında Polonya rüzgarı! Tersine döndü! Rakamları görenler ''eyvah'' dedi! 17 Kasım 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları dün hızlı yükselişine devam ederken ons altın 1770 doları test etti. Bugün ise altın fiyatlarında ''Polonya rüzgarı'' etkili oldu ve altın fiyatları düştü. Son dakika altın fiyatlarını görenler ''eyvah'' dedi. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? İşte canlı 17 Kasım 2022 altın fiyatl

Türkiye'den Polonya'ya vize muafiyeti! Resmi Gazete'de yayınlandı

Türkiye'den Polonya'ya vize muafiyeti getirildi. Söz konusu karar Resmi Gazete'nin 19 Nisan tarihli mükerrer sayısında yayınlandı.

Galleon Spolka Z Ogranıczona Odpowıedzıalnoscıa Merkezi Polonya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Galleon Spolka Z Ogranıczona Odpowıedzıalnoscıa Merkezi Polonya İstanbul Merkez Şubesi Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kalyoncu tarafından açıldı.

Polonya'da inşaat malzemesi satan iş yerleri hafta sonları kapalı olacak!

Polonya Başbakanı Mateusz Morawiecki inşaat malzemesi satan iş yerlerinin hafta sonları kapalı tutulacağını açıkladı.

Vestel Polonya'daki fabrikasını 31,4 milyon dolara sattı!

Vestel, Polonya'nın Wroclaw şehrinde bulunan fabrikasını, bina ve arazisiyle birlikte 31,4 milyon ABD doları bedelle LG Chem Wrocław Energy Sp. zo.o.'ya sattı...

Kanal İstanbul'da Boğaz’dan daha sık mı kaza olacak?

Kanal İstanbul projesi'nin İşletme Risk Değerlendirme Raporu’na ulaşıldı. Rapora göre, Kanal İstanbul'da yaşanabilecek kaza sıklığı riski İstanbul Boğazı'ndan daha fazla...

İstanbul Havalimanı Polonya'nın Merkez Havalimanı'na ilham oluyor!

Polonya Altyapı Bakan Yardımcısı Wild, İstanbul Havalimanı'nın finansal yapısının, Varşova yakınlarında inşa edilecek Merkez Havalimanı için ilham verici olduğunu söyledi.

Cıty Development Spolka Z Organiczona Odpowiedzialnoscıa Merkezi Polonya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Cıty Development Spolka Z Organiczona Odpowiedzialnoscıa Merkezi Polonya İstanbul Merkez Şubesi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Polonya, Türk müteahhit firmaları için fırsat sunuyor!

Türkiye'nin Varşova Büyükelçisi Tahsin Tunç Üğdül, Polonya-Türkiye ilişkilerinde, ticari iş birliğinin önemli bir rol oynamaya devam edeceği belirtti. 

Polonya kaza Haberi

Polonya kaza

Polonya'da iki katlı bir binanın çökmesi sonucu 6 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.


İtfaiye ekibi sözcüsü Daniel Mucha, Wroclaw kentinin Swiebodzice kasabasında iki katlı bir binanın çökmesi sonucu 3 kişinin hayatını kaybettiğini, 4 kişinin yaralandığını ve göçük altında kalan 5 kişiyi kurtarma çalışmalarının devam ettiğini belirtti.


Binanın gaz patlaması nedeniyle çöktüğünün tahmin edildiğini ifade eden Mucha, yaralıların hastaneye kaldırıldığını ifade etti.


Bölge Valisi Pawel Hreniak, arama kurtarma çalışmalarının pazar günü de devam edeceğini...