29 / 04 / 2024

Türkiye'den Polonya'ya vize muafiyeti! Resmi Gazete'de yayınlandı

Türkiye'den Polonya'ya vize muafiyeti! Resmi Gazete'de yayınlandı

Türkiye'den Polonya'ya vize muafiyeti getirildi. Söz konusu karar Resmi Gazete'nin 19 Nisan tarihli mükerrer sayısında yayınlandı.



Türkiye'ye tursitik amaçla ziyaret etmek isteyen Polonya vatandaşları bundan böyle vize almadan seyahat edebilecek. Söz konusu vize muafiyeti kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.Polonya Cumhuriyeti'nin kimlik kartı hamili vatandaşlarının Türkiye'ye yapacakları turistik amaçlı seyahatlerinde ve transit geçişlerinde vize muafiyeti sağlanmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön