11 / 09 / 2024

Pop Up

Pop Up

Beymen, monoshop anlayışıyla lüks tüketim markalarının büyük bölümünü Akaretler'e getirdi

Yatırımcılar dikkat! Popüler bölgeler ve evler zamanla eskir, değer kaybeder

Türkiye genelinde konut satış fiyatları yükselmeye devam ederken, belirli şehir ve bölgeler ekstra artış oranlarıyla öne çıkıyor. Ekonomist Mert Başaran, konut almak isteyenlerin dikkatini önemli bir noktaya çekti:  “Popüler bölgeler ve evler zamanla eskir, değer kaybeder” dedi.  

Yeni Amarok, Yılın Pick-up’ı seçildi...

Yeni Amarok, Uluslararası Yılın Ticari Aracı (IVotY) jürisinden "Uluslararası Pick-up Ödülü" ne layık görüldü. İşte haberin ayrıntıları...

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Taha Emrah Özçelik ve Yunus Emre Genç ortaklığında kuruldu.

Tuşlu telefonlar geri mi dönüyor? İşte popülerliğin ardındaki nedenler!

Tuşlu telefonlar unutulmuş gibi görünse de artık farklı nedenlerle tekrar popülerlik kazanıyor. Uzun pil ömrü, kullanışlılık ve uygun fiyatlar gibi avantajlarının yanı sıra bu telefonlar sosyal medyadan uzaklaşmak isteyen kişiler tarafından da sıklıkla tercih ediliyor. 

Yılın en iyi 4x4 ve pick-up modeli seçilen Ford Ranger’a tamı tamına 106 bin 700 TL zam geldi!

Avrupa’nın en çok satan pick-up modeli olan Ford Ranger, ağustos ayında tam 106 bin 700 TL zamlandı. Ranger’a gelen dev zammın ardından aracın yeni fiyatı arama motorlarında araştırılmaya başlandı.

SsangYong Musso Grand fiyatları ne kadar? 19 Temmuz 2023 fiyat listesi...

SsangYong, popüler pick-up modeli Musso Grand'in fiyatları belli oldu. Peki, SsangYong Musso Grand fiyatları ne kadar? 19 Temmuz 2023 fiyat listesi...

SsangYong Musso Grand'a 30 bin TL zam!

SsangYong, popüler pick-up modeli Musso Grand'a 30 bin TL zam yapma kararı aldı. Bu zam, 21 Mayıs 2023 tarihine kıyasla araçların fiyatlarında bir artış anlamına geliyor.

Yapı Kredi'nin önündeki emekli kuyruğu bu yüzdenmiş! Geriden koşup geldi müşterilerine son dakika müjdesini verdi!

Emeklilere müjde resmen verildi. Yapı Kredi'nin önündeki emekli kuyruğunun nedeni belli oldu. Geriden koşup geldi müşterilerine son dakika müjdesini verdi. İşte bütün ayrıntılar...

Yapı Kredi geriden koşup geldi müşterilerine son dakika müjdesini verdi! Kimsenin beklemediği o rakam açıklandı! 

Yapı Kredi geriden koşup yeni müjdeyi verdi. Kimsenin beklemediği o rakamı resmen açıkladı. İşte Yapı Kredi 2023 emeklilik promosyon oranları aşağıdaki gibidir...

Dolar 28 gün içinde tam olarak bu kadar olacak! Bu rakamı görenler aklını kaçıracak! 1 doları bile olan koşup baksın! 

2022 yılını düşüşle seviye ile kapatan dolar/TL kurunda gözler 2023 yılına çevrildi. Doların yönü merak edilirken analistler, 28 gün içinde doların ne kadar olacağını açıkladı. 1 doları bile olan koşup baksın! 

2022 yılının en popüler cep telefonu o marka oldu! Fiyatı kaç lira, özellikleri neler?

2022 yılının en popüler telefonları sıralamasında Samsung Galaxy S22 Ultra 5G  zirveye oturdu. Peki en popüler telefonlar listesinde başka hangi markalar var? Samsung Galaxy S22 Ultra 5G özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Kütüphanenizi yanınızda taşıyın! En popüler e-kitap okuyucular ne kadar? 24 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Teknolojinin kitapseverlere dokunuşu e-kitap okuyucular yoluyla oldu. Son yıllarda yurt dışında olduğu gibi Türkiye’de popülerliği giderek artan e-kitap okuyucu fiyatları ne kadar? En popüler e-kitap okuma markaları hangileri?

Popüler bir analiste göre, Bitcoin’de boğalar ve ayılar dengelendi!

Cryptovere kurucusu ve popüler kripto para analisti Benjamin Coven, Bitcoin'de (BTC) ayılar tükendiğinde boğaların konsolide olacağını ve piyasanın bir sonraki döngü için güç toplamaya başlayacağını öne sürdü. 

Pop Up Haberi

Pop Up

Beymen, Türkiye'ye sürprizli alışverişi getirdi, Akaretler'e gençlerin ayağını alıştırdı. New York, Londra, Paris gibi dünya başkentlerinde uygulanan 'Pop-Up' mağazacılık konseptini ilk kez Akaretler'e taşıyan Beymen, bu sayede genç müşteri grubunun bölgeden alışveriş yapmaya başlamasını da sağladı.

Akaretler'de Jimmy Choo ve Chloe mağazalarının bulunduğu 2 mağazanın yerine Aralık ayında 2 Pop-Up mağazası açılırken bu mağazalardaki konseptler 6 ile 8 haftada bir değişiyor. Mağazanın biri `Pop-Up Home' temasıyla ev aksesuarları satarken diğeri `Pop-Up Akaretler' adı altında farklı ayakkabı ve çanta seçenekleri sunuyor. Yurtdışındaki Pop-Up mağazaları genelde indirim dönemlerinde şehrin gözde yerlerinde seçilen mağazalarda birkaç hafta ünlü tasarımcı ve markaların ürünlerinin satıldığı mekanlar oluyor. Ürünler bittiğinde de mağaza kapanıyor. Akaretler'deki Pop-Up mağazalarında ise konsept değiştirilerek müşterinin ilgisinin sıcak tutulması hedefleniyor.

Gusto'da yüzde 70...