02 / 05 / 2024

Porland mağazalarında 2013 kampanyası

Porland mağazalarında 2013 kampanyası

Türkiye’de porselen denince akla gelen ilk markalardan biri olan Porland, yeni yılı indirim kampanyası ile kutluyor. Porland, 14-31 Aralık tarihleri arasında Porland mağazalarında bütün ürünlerde yüzde 75’e varan indirim fırsatı sunuluyor...

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarında yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul ile Emlak Konut GYO ortaklığıyla hayata geçirilen Palladium Cadde Küçükyalı mağazaları yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

AVM ve cadde mağazalarında da fahiş kira krizi başladı: Süre olmadan 6 kata varan artış isteniyor!

BMD Başkanı Sinan Öncel, AVM ve cadde mağazalarında da fahiş kira taleplerinin olduğuna dikkat çekti ve sektörün fahiş kira artışı, yükselen işçilik ve gümrükte referans fiyat eklenmesi gibi sorunlarla karşı karşıya olduğunu belirtti.

Vergisiz cep telefonlarında son dakika! Mağazalar telefon satışına başladı mı?

Vergisiz telefon satışının 1 Kasım 2023 tarihi itibariyle başladığı duyurulmuştu. Peki mağazalar vergisiz telefon satışlarına başladı mı? Vergisiz telefon almak isteyenler dikkat! Vergisiz telefonda son dakika gelişmesi...

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya inanılmaz bahar indirimi! Carrefoursa, Migros, A101'den sonra şimdi Teknosa mağazalarında!

Teknosa mağazalarında şu anda Xiaomi Redmi Note 11 Pro, oldukça uygun bir fiyata indirimli olarak satılıyor! Bu ürün, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros, Vatan Bilgisayar gibi mağazalarda piyasaya sürülmüş ve daha sonra Hepsiburada'da da satışa sunulmuştu.

Mağazaların elektrik maliyeti ikinci kira parası oldu!

BMD Başkanı Sinan Öncel "Elektrik maliyetleri bazı AVM'lerdeki mağazalar için ikinci bir kira giderine dönüştü. Mağazalarında enerji fiyatının ortak sayaç üzerinden faturalandırılması yerine bireysel abonelik koşullarında ve ulusal tarifeye dönüştürülerek fiyatlandırılmasını öneriyoruz" ifadelerini

Seçili ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim Migros Mağazalarında sizi bekliyor! 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sadece bir hafta geçerli olacak indirim, hepimizin yüzünü güldürecek. Birçok üründe fiyatlar dibi gördü. En çok tercih edilen markada, en çok kullanılan ürünlerde yapılan bu indirimi, artan fiyatlardan bunalanlar için listeledik. İşte Migros Mağazalarında geçerli olan 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

Paşabahçe mağazalarında ayın fırsatları bitmiyor! İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Şişecam Topluluğu’nun Cam Ev Eşyası grubunun zincir mağazası Paşabahçe’de Eylül ayı fırsatları göz kamaştırıyor. Evinize bambaşka bir hava katmak için mutlaka uğramanız gereken Türkiye içinde ve yurt dışında 48 mağazanın yanı sıra online alışverişlerde keyifli anlar sizi bekliyor.

Rusya Ukrayna Savaşı mağazaları da vurdu: Türk markalar Ukrayna'da kepek indiriyor!

Rusya ve Ukrayna arasında gerilen ipler, Ukrayna'da bulunan Türk hazır giyim markalarını da derinden etkiledi. DeFacto'dan LC Waikiki'ye pek çok marka mağazalarını kapatma kararı aldı.

Kordon İstanbul cadde mağazalarında 50 ay vade fırsatı!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Kordon İstanbul projesinin cadde mağazalarında 50 ay vade fırsatı sunuluyor.

Velux Ankara’da cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında hayata geçirilen Velux Ankara projesinde cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı. 

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor!

Emlak Konut GYO imzası ve Tahincioğlu Gayrimenkul güvencesiyle hayata geçirilen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor...

Haziran'a kadar AVM ve cadde mağazalarında yüzde 50 kira indirimi yapılmalı!

Orka Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, "AVM ve cadde mağazalarındaki kiralarla ilgili çözüm konusunda eksiklikler olsa bile, sorun bir şekilde çözüm noktasında bir yerlere gelebiliyor" dedi. 

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve Tahincioğlu imzası ile yükselen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor....

Porland mağazalarında 2013 kampanyası Haberi

Porland mağazalarında 2013 kampanyası


Türkiye’de porselen denince akla gelen ilk markalardan biri olan Porland, yeni yılı indirim kampanyası ile kutluyor. Porland, 14-31 Aralık tarihleri arasında Porland mağazalarında bütün ürünlerde yüzde 75’e varan indirim fırsatı sunuyor.Porland, müşterilerinin uzun zamandır beklediği bu indirim ile hediye alışverişlerinde sınırsız ürün seçeneğini, avantajlı fiyatlarla sunuyor. 


Yeni yılın heyecanını, her zevke uygun koleksiyonları ile sofralarınıza taşıyan Porland, hediyelik ürünleriyle de sevdiklerinize en şık hediye alternatifi olacak. Porland, indirimli ürünleriyle birbirinden şık ve eğlenceli sofralar hazırlamak için, sizleri Porland mağazalarında bekliyor: Ankara Gülveren, Forum Ankara AVM, Antalya Aspendos Bulvarı, Bilecik Fabrika Satış Mağazası, Bursa Kent Meydanı AVM, Eskişehir, İstanbul Ataköy Plus AVM, İstanbul Beylikdüzü Perla Vista AVM, İstanbul Şişli Cevahir AVM, İstanbul Kozyatağı, İstanbul Selamiçeşme, İzmir Forum Bornova AVM, İzmir Pınarbaşı,...