16 / 05 / 2024

Porland Ottoman Koleksiyonu

Porland Ottoman Koleksiyonu

Porland’ın yepyeni Ottoman Koleksiyonu, Osmanlı sanatının inceliklerini taşıyan desenleriyle sofralara zarafet katmaya hazırlanıyor

Porland'dan yeni koleksiyon; Danshari... 19 Aralık 2022 fiyat listesi... 

Porland Danshari koleksiyonu, Forest, Sky ve Earth adlı üç seriden oluşuyor. Peki bu koleksiyonun fiyatları ne kadar? İşte tüm detaylar...

Porland’dan yılbaşı için ürünler... İşte 16 Kasım 2022 fiyat listesi

 Porland'ın yılbaşına özel satışa çıkardığı ürünlerin fiyatları ne kadar? İşte Porland yılbaşı özel koleksiyonu 16 Kasım 2022 fiyat listesi...

Özyurtlar Nlogo ve Ncadde Ottoman açık artırma fiyatları!

Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerindeki dükkanları açık artırmayla satışa çıkaran Özyurtlar İnşaat dükkanlarının satışı 15 Şubat Perşembe günü saat 14.00’te yapacak...

English Home'dan Blue Voyage koleksiyonu!

Ev tekstili ve dekorasyonunda öncü marka English Home, yaz evlerini mutlu edecek koleksiyonu “Blue Voyage” ile tüm mağazalarında.

Porland, Antares ve Armada AVM’de 2 yeni mağaza açtı!

Üretici ve perakendeci kimliği ile dünyanın sayılı porselen markalarından biri olan Porland, Antares ve Armada AVM’de iki yeni mağaza açtı.

Porland'dan anneler gününe özel indirim!

Porland anneler gününe özel olarak 10-11-12-13-14 Mayıs tarihlerinde geçerli olacak tüm ürünlerde net yüzde 40 indirim avantajı sunuyor.

Bien Seramik Amazon Koleksiyonu çok konuşulacak!

Bien Seramik’in Amazon Koleksiyonu sadece renkleri ve tarzı ile değil aynı zamanda büyük ebatlarda olması ile de gözde bir seri.

Loda Mobilya'dan yeni yemek odası koleksiyonu!

Loda Mobilya evlere sıcak ve modern bir atmosfer kazandırmaya hazırlanıyor. Loda Mobilya’nın yeni koleksiyonu Form Yemek Odası görücüye çıktı.

Porland, Kayseri’de mağaza açtı!

Üretici ve perakendeci kimliği ile dünyanın sayılı porselen markalarından biri olan Porland, Kayseri’de gördüğü yoğun ilgi üzerine ikinci mağazasını açtı.

Porland'dan yeni Tiles Koleksiyonu!

Porland’ın 2017 tasarımları arasında yer alan Tiles Koleksiyon'da Osmanlı - Türk kültürünü yansıtan ürünler yer alıyor. Koleksiyon üç farklı desende hazırlandı.

Kalebodur Elegant Marbles koleksiyonu ile büyük ebatın ihtişamını sunuyor!

Kalebodur’un Elegant Marbles koleksiyonu ile yaşam alanlarında 80x160 cm ebadının ihtişamını hissedeceksiniz. Elegant Marbles koleksiyonu, porselen karoyu, yüzey kalitesi ve büyük ebatlarla mekanlara taşıyor.

Özyurtlar Ncadde Ottoman ile yeni bir iş ve yaşam merkezi kuruluyor!

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'un merkezinde inşa ettiği Ncadde Ottoman ile yepyeni bir ticaret merkezi kuruyor. Ncadde Ottoman, farklı ofis ve suit seçenekleriyle dikkat çekiyor.

Porland, yeni sezon ürünlerini Paris’te görücüye çıkardı!

Türkiye Bilecik tesislerinde yılda yaklaşık 70 milyon adet üretiminin % 65’ini dört ana kıtada 30’dan fazla ülkede pazara sunan Porland, 20 - 24 Ocak’17 tarihleri arasında dünyaca ünlü markaların yer aldığı Maison & Objet Paris fuarına katıldı.

Porland Ottoman Koleksiyonu Haberi

Porland Ottoman Koleksiyonu

Türkiye’de porselen denince akla gelen ilk markalardan biri olan Porland Porselen, tasarımlarıyla evlerimize zarafet katan koleksiyonlarına bir yenisini daha ekliyor:  Ottoman Koleksiyonu…


Ottoman Koleksiyonu adı üstünde, Osmanlı Sarayı’nın ihtişamını evlerimize getiriyor. Porland tasarımcıları, Osmanlı sanatının görkemli eserlerinden ve kültürel mirasından yola çıkarak bu özel koleksiyonu hazırladılar. 


Porland Ottoman Koleksiyonu; Vazo, Tabaklı Kahve Fincanı, Şekerlik, Düz Tabak, Tuzluk, Biberlik, Kapaklı Çorbalık, Demlik, Sosluk ve Ayaklı Su Bardağı parçalarından oluşuyor. 


Osmanlı’nın muhteşem dokuma ve süsleme sanatı örneklerinden esinlenerek hazırlanan Ottoman Koleksiyonu ile yemek sofranızın keyfi ikiye katlanacak. Ottoman Koleksiyonu aynı zamanda, sevdiklerinize hediye edebileceğiniz eşsiz bir hediye seçeneği olarak da dikkat çekiyor.


Osmanlı saray sofraları Porland Porselen ile evlerinize ihtişam katıyor, kaçırmayın!..