04 / 05 / 2024

portakalçiçeği residence fiyat

portakalçiçeği residence fiyat

Çankaya Portakal Çiçeği Residence'ta güncel fiyatlar 280 bin dolardan başlıyor, proje kapsamındaki konutlar hemen teslim ediliyor

Çankaya Portakal Çiçeği Residence'ta 310 bin dolara!

Ankara Portakal Çiçeği Residence'ta fiyatlar 310 bin dolardan başlıyor, proje kapsamında konut satışları devam ediyor

Audi’nin elektrikli otomobili e-tron'un fiyatı ne kadar oldu? İşte Audi e-tron, 15 Şubat 2023 fiyat listesi,..

Audi, araçlarının Şubat ayına ait güncel fiyatlarını açıkladı. Yayımlanan listede birçok modele zam geldiği görüldü. Peki Audi e-tron'un fiyatı kaç TL oldu? İşte Audi e-tron, 15 Şubat 2023 fiyat listesi...

Çiftçiler hemen bakın! Ayçiçeği alım fiyatı resmen açıklandı! Ayçiçek fiyatı kaç lira? 13 Eylül 2022 fiyat listesi...

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, ayçiçeği alım fiyatına ilişkin bir son dakika açıklamasında bulundu ve ayçiçeği alım fiyatının belirlendiğini duyurdu. Peki ayçiçek fiyatı son dakika ne kadar oldu? Hangi borsada ayçiçek bugün kaç lirada satılıyor? İşte ayçiçek 13 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ve İslam Memiş gram altın için fiyat verdi, "bu seviyeye gelir gelmez alın" dedi!

BDDK'nın hamlesinin ardından altın ve doların düşüşe geçmesiyle Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten beklenen açıklama geldi. Memiş, gram altın için fiyat verdi ve alım önerisinde bulundu.

Mercedes E Serisi Coupé fiyatlarına inanamayacaksınız! ? İşte Mercedes E Serisi Coupé fiyat listesi 30 Mayıs 2022!

Geniş iç tasarımıyla dikkat çeken Mercedes E Serisi Coupé fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Mercedes E Serisi Coupé fiyatları ne kadar? İşte Mercedes E Serisi Coupé fiyat listesi 30 Mayıs 2022...

Farilya Asia Residence fiyat listesi!

Farilya Asia Residence fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor. Proje 330 adet daireden meydana geliyor.

Özgür Residence fiyat listesi!

Özgür Residence fiyat listesi daire alternatiflerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. 2017 yılının ortalarında teslim edilmesi planlanan projede 93 adet konut ve 11 adet cadde dükkanı bulunuyor.

Esenyurt Nlogo Residence fiyat listesi!

Esenyurt Nlogo Residence fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen proje Torium AVM’ye 5 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

Aydos Country Residence fiyat!

Aydos Country Residence fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Arsa alanı 50 bin metrekareden oluşan projede teslimlerin 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Hisar Panorama Residence fiyat!

Hisar Panorama Residence fiyat listesi dairelerin kat ve cephelerine göre değişiklik gösteriyor. Hisar İnşaat imzası taşıyan proje, 3 blokta 160 adet konuttan oluşuyor.

Moment İstanbul Residence fiyat listesi!

Moment İstanbul Residence fiyat listesi dairelerin cephelerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. 100 milyon dolar yatırım bedeline sahip proje AC Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Atiye Residence fiyat listesi!

Atiye Residence fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. 70 milyon lira yatırım bedeline sahip projede teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi öngörülüyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul Residence fiyat listesi!

Özyurtlar Nlogo İstanbul Residence fiyat listesi 139 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Esenyurt'ta yer alan Nlogo İstanbul projesi bu yıl Haziran'da teslim edilecek...

Moment İstanbul Kartal Residence fiyat!

Moment İstanbul Kartal Residence fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. 10 bin 157 metrekare arsa alanına sahip proje Kartal sahil şeridine 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

portakalçiçeği residence fiyat Haberi

portakalçiçeği residence fiyat

Portakal Çiçeği Residence' Çankaya'da Portakal Çiçeği Gayrimenkul tarafından 5 bin 913 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. 111 konuttan meydana gelen projede 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar konut alternatifi yer alıyor.



Portakal Çiçeği Residence'ta;

1+1 daireler 280 bin dolardan,

2+1 daireler 562 bin dolardan,

3+1 daireler 700 bin dolardan,

4+1 daireler 1 milyon 930 bin dolardan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor, projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.



Portakal Çiçeği Residence'ın sosyal imkanları arasında; fitness center, restoran, cafe, SPA salonları ve yüzme havuzu yer alıyor.


0312 442 11 08

http://www.portakalcicegigmy.com

Ceren...