20 / 05 / 2024

portatif tribünlü stat ne demek

portatif tribünlü stat ne demek

Seçim döneminde vadettiği iki stadı yapamayan Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu 'nun, Karşıyaka Belediyesi' nin gösterdiği mera alanına portatif tribünlü stat yapma önerisi şaşkınlıkla karşılandı.

Dünyanın en büyük santrali Edirne’de olacak!

EdirneValiliği tarafından Meriç Nehri üzerinde inşa edilecek olan '3 Nehir 1 Şehir Projesi’ kapsamı dahilinde yapımı devam eden Arşimet Burgu Tribünlü Hidroelektrik Santrali´nde sona aşamaya gelindi. İşte detaylar…

3 şehirde 15 yayla imara açıldı! Aralarında dünyaca ünlü yaylalar da var!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan ve Resmi Gazete'de yer alan karara göre 3 ildeki toplam 15 yaylanın statüsü değiştirildi. Yayla olmaktan çıkarılan bölgelerin imara açılacağı belirtilirken, statüsü değiştirilen yaylalar arasında Trabzon'daki dünyaca ünlü Hıdırnebi Yaylası da yer alıyor. 

Ömer Onan: Yeni tesisin temelleri mayıs sonunda atılacak!

Türkiye Basketbol Federasyonu CEO’su Ömer Onan, “Başkanımız Hidayet Türkoğlu’nun en büyük hayallerinden ve hedeflerinden biri; oraya muhteşem bir kompleks yapmaktı. Burada 10 bin kişilik bir salon olacak, 3 tane 500 tribünlü salon olacak'' dedi.

Brezilya’daki ünlü Maracana Statı hastaneye dönüştürüldü!

Latin Amerika’da koronavirüsün en çok etkilediği Brezilya’da bulunan ünlü Maracana Statı hastaneye dönüştürüldü. Ülkede durumu ağırlaşan COVID-19 vakaları burada tedavi edilecek.

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'ne yeni tribün yapılıyor! 

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'nde tribün inşaatı sona eriyor. Çift yönlü tribünün inşaatı yüzde 85 tamamlandı. Şimdi ise, doğal çimli sahanın karşısına yapılacak olan yeni bir tribün için harekete geçildi...

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'nde tribün inşaatı başladı!

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi içerisinde yapılması planlanan çift yönlü tribünün inşaatına başlandı. Tribün 2 bin kişi kapasiteli olacak.

Çanakça Stadı tribüne kavuşuyor!

Çatalca’ya yeni bir stat daha geliyor. Çanakça Stadı’nın geçtiğimiz yıl başlayan tribün inşaatı tamamlanmak üzere.

Alsancak Stadı 3 tribünlü olacak!

Alsancak Stadı için de Gençlik Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk'ten iyi haberler geldi. Alsancak Stadı 3 tribünlü olacak.

Günlük kiralık evlere otel cezası!

Maliye Bakanlığı günlük kiralık evleri otel statüsünde değerlendirerek, gelir beyanına bakacak .Kiralamada internetin yanı sıra emlakçı tercihinin de yüksek olduğu tespit edildi. İlanlar takibe alındı.

Çanakkale'de RES projeleri gün yüzüne çıkıyor!

Çanakkale'de Rüzgar Enerji Santralleri (RES) projeleri birer birer gün yüzüne çıktı. Kentin birçok noktasında binlerce tribünlük projeler yapmak için firmalar kuyruğa girdi.

İzmir'e portatif tribünlü stat mı yapılacak?

Seçim döneminde vadettiği iki stadı yapamayan Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu 'nun, Karşıyaka Belediyesi' nin gösterdiği mera alanına portatif tribünlü stat yapma önerisi şaşkınlıkla karşılandı.

Günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık evler hakkında yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu evler için ruhsat alınması gerekiyor. Peki, günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık ev cezası nedir?

11 Ekim 2013 tarihinde yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu şekilde kiraya verilen evlere ruhsat şartı getirildi. Peki, ruhsatsız günlük kiralık ev cezası nedir?

portatif tribünlü stat ne demek Haberi

portatif tribünlü stat ne demek

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri'nde yapmayı vadettiği 2 stadyumdan biri olan olan Karşıyaka'ya yapılacak stat konusunda garip bir öneride bulundu. Örnekköy'de daha önce Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın gösterdiği mera alanına 'Portatif tribünlü stat yapalım' açıklamalarında bulundu. Kocaoğlu'nun, öneride bulunduğu portatif tribünlü stadyumun 10 kişi kapasiteyi geçemeyeceği öğrenildi. İzmir'de yılan hikayesine dönen stat konusunda her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Fakat bütün bu gelişmelerin yanında kişisel egolar ve inatlar yüzünden stadyumların inşası için bir türlü harekete geçilemiyor. Karşıyaka Stadı konusunda Gençlik ve Spor Bakanlığı, Karşıyakalı taraftarları ve belirli kesimleri karşısına alan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı geçtiğimiz akşam katıldığı televizyon programında şaka gibi bir öneride bulundu. Seçim vaatlerinde kentin iki yakasına iki stadyum...