19 / 05 / 2024

portekizde yatırım yapma

portekizde yatırım yapma

Portekiz ve ülkenin başkenti Lizbon, kültürlerine yakın bir bölgede yaşamak veya yatırım yapmak isteyen Türkler için de bir cazibe merkezi oldu.

Yunanistan 'altın vize' için değişikliğe gidiyor! Yatırım tutarında sınır 800 bin euro olacak!

Yunanistan'da yatırım yapma karşılığında kişilere oturma izni sağlanmasını öngören 'altın vize' için gereken minimum tutarın 800 bin euroya çıkarılacağı söyleniyor. 

2024'te neye yatırım yapmalı?

2024 yılının ilk gününde vatandaşlar yatırım kararlarını gözden geçirmeye başladı. Kimisi gayrimenkul kimisi de borsaya yatırım yapma hayalleri kuruyor. İşin uzmanları "Bu yıl neye yatırım yapmalı?" sorusunu yanıtladı.

Eşarj istasyon sayısını 495’e çıkarmak için yatırım yapma kararı aldı

Enerjisa Enerji’nin 2018 yılında sürdürülebilir ve çevreye duyarlı bir gelecek hedefiyle yüzde 94 oranında çoğunluk hisselerine sahip olduğu Eşarj, istasyon ağına yaklaşık 300 milyon TL’lik yatırım yapacak.

Arnold Schwarzenegger: Gayrimenkul yatırımı yaparken keyif aldım!

Hollywood'un başarılı oyuncularından Arnold Schwarzenegger, gayrimenkul yatırımı yapma yapmaktan hoşlandığını dile getirdi.

Libya'da on milyarlarca dolarlık yatırım potansiyeli Türk firmaları bekliyor!

Türk-Libya İş Adamları Derneği (TULİB) Başkanı Murtaza Karanfil, Libya'nın iş yapma kültürüne en hakim ülke olduklarını dile getirerek, , "Libyalıların Türkiye'den beklentisi büyük. Tüm iş insanlarımızı ve yatırımcılarımızı bu ülkeye yatırım yapmaya çağırıyoruz." dedi.

Kapalı Maraş'a Marmarisli turizmcilerden yatırım isteği!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde 46 yıldır kapalı olan ve 'Hayalet şehir' olarak bilinen Maraş'a, Marmarisli turizmcilerden yatırım yapma isteyi geldi...

Doğan Dağ: Şu anda konuta yatırım yapma dönemi!

Şu anda konuta yatırım yapma dönemi olduğunu söyleyen Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ “Yatırımlar doğru yönetilirse, yatırım zamanı olduğu düşünülür ve fiyat doğru belirlenirse tüketici her zaman talepkar olacaktır.” dedi.

Bülent Tüfenkci: Türkiye'de yatırım yapma zamanı!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, ekonomideki büyümeden bahsetti. Tüfenkci,"Türkiye, yatırım yapılabilir olma noktasında en avantajlı zamanını yaşıyor" açıklamasında bulundu.

Bosch, Türkiye'de 650 milyon liralık yatırım yapacak!

Bosch, Türkiye'de 650 milyon liralık yatırım yapma kararı aldı. Bosch Türkiye ve Ortadoğu Başkanı Steven Young, ''Türkiye, Bosch için çok önemli bir ülkedir" şeklinde konuştu.

Akkök Grubu 1,2 milyar liralık yatırım yapacak!

Akkök Grubu 1,2 milyar liralık yatırım yapma kararı aldı. Akkök Holding İcra Kurulu Başkanı Ahmet Dördüncü ve Akkök Holding İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Raif Ali Dinçkök, iftar yemeğinde bir araya geldi.

Mardin'e yatırım yapmak görevimizdir!

Ticari hayatı nedeniyle İstanbul’a taşınan ünlü iş adamı İsmail Kaya yatırım hedeflerini anlattı. Kaya, ''Mardin'e yatırım yapma bir Milli görevdir'' dedi.

Van'a 50 milyon avroluk yatırım geliyor!

Türkiye'de 65 ilde yatırımı bulunan WILCO Group ile İran'da yatırımları bulunan AIDA Group, cazibe merkezleri programı kapsamında Van'da 50 milyon avroluk ortak yatırım yapma kararı aldı.

İranlı AIDA Group'tan, Van'a 50 milyon euroluk yatırım!

Türkiye'de 65 ilde yatırımı bulunan WILCO Group ile İran'da yatırımları bulunan AIDA Group, cazibe merkezleri programı kapsamında Van'da 50 milyon euroluk ortak yatırım yapma kararı aldı.

portekizde yatırım yapma Haberi

portekizde yatırım yapma


Avrupa gayrimenkul pazarında yüksek kira getirisi ve değer artış potansiyeline sahip alternatiflerin başında gelen Portekiz ve ülkenin başkenti Lizbon, kültürlerine yakın bir bölgede yaşam veya yatırım yapmak isteyen Türkler için de bir cazibe merkezi oldu.…

Portekiz’in en büyük gayrimenkul geliştiricisi olan Libertas & Portekiz’de Ev’in Türkiye lansmanı dün Soho House'ta gerçekleşti. Lansmanda pazarı ve Türklerin ilgisini değerlendiren Yönetim Kurulu Başkanı Pascal Goncalves, Portekiz’de ülke genelinde büyümesini sürdüren inşaat sektöründe konut fiyat endeksinin 2016 yılından 2017 yılına  yüzde 10 artış gösterdiğinin altını çizdi. Goncalves, Portekiz ülke ekonomisinin her yıl ortalama yüzde 2,7 oranında, turizmin ise yüzde 17 oranında büyüme göstermesine bağlı olarak da yatırımların ciddi oranda arttığını söyledi.

Özellikle vatandaşlık ve yatırım alternatifi olarak Türkiye’den yoğun ilgi gördüklerini belirten Goncalves, Türkiye’nin Golden Visa’ya hak...