06 / 05 / 2024

portre sahil satış ofisi telefon

portre sahil satış ofisi telefon

Pendik'te Akbulut İnşaat, Arma Yapı ve Özdemir İnşaat ortaklığı ile hayata geçirilen Portre Sahil projesi toplam 137 daireden oluşuyor. Projede satış fiyatları 518 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

360 derece dönebilen ev yaklaşık 19 milyon TL'ye satılıyor!

Mühendis Don Dunick tarafından tasarlanan 'Fener' isminde olan ve Kuzey Adası'ndaki Auckland şehrine bağlı sahil kasabası Maraetai'de bulunan 360 derece dönen ev satılıyor. İşte ayrıntılar...

Dimora Sahil Villaları yüzde  50 peşin kalanı 8 aya varan vade fırsatıyla!

Dimora Sahil Villaları, Buray Yapı ve İNT Yapı tarafından Ayvalık Gömeç'te yer alıyor. Hemen tapu ve hemen teslimlerin başladığı projede satışlar devam ediyor.

Portre Marmara projesi nerede? Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek?

Akbulut İnşaat ve ŞahinYılmaz Yapı işbirliğiyle İstanbul'un Pendik ilçesinde hayata geçen Portre Marmara projesi satışları devam ediyor? Peki, Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Portre Marmara projesindeki 100 adet daire satışta! Yeni proje!

Akbulut İnşaat ve ŞahinYılmaz Yapı ortaklığında İstanbul'un Pendik ilçesinde yükselen Portre Marmara projesi satışa çıktı. Peki, Portre Marmara konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Denizİstanbul projesi satışta! Deniz İstanbul nerede? 

Keleşoğlu inşaat imzasıyla inşa edilen İstanbul'un ilk ve tek sahil kasabası Denizİstanbul projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Türkiye'de satışa çıkan ilk teleskopik portre lensli akıllı telefon: Tecno Phantom X2 Pro!

Teleskopik portre lens, 12GB RAM, 256GB depolama ve 120Hz AMOLED ekran gibi özellikleriyle dikkat çeken Tecno Phantom X2 Pro, Türkiye'de satışa sunuldu!

Marilyn Monroe portresi rekor fiyata satıldı! 20. yüzyılının en pahalı sanat eseri oldu

Andy Warhol'un Marilyn Monroe portresi 195 milyon dolara satıldı. Portre ünlü İtalyan ressamı Leonardo da Vinci'nin Hazreti İsa'yı resmettiği 450 milyon dolara satılan "Salvator Mundi" adlı tablonun ardından dünyanın en pahalı ikinci sanat eseri oldu.

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

İzmir Dikili'de 20.2 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

S.S. Çandarlı Özlem Sahil Arsa ve Konut Yapı Kooperatifi, İzmir ili, Dikili ilçesi, Çandarlı Mahallesi'nde yer alan 6 arsayı 20 milyon 260 bin TL'ye satıyor...

Beykoz'daki satılık yalılar sahiplerini bekliyor!

İstanbul'un sahil bölgelerinden Beykoz'da yalı piyasasında canlılık yaşanıyor. Bu sene 85 satılık yalı ilanı bulunuyor. Yalıların fiyatı 3 milyon TL'den başlıyor.

Charles Darwin’in İngiltere'deki evi 1.3 milyon dolara satılıyor!

Bir zamanlar Charles Darwin'in yaşadığı İngiltere Ramsgate’deki sahil evi 1.3 milyon dolardan satılığa çıktı.

İzmir’de milyonluk arsalar satılıyor!

Ege sahil kesimlerinde milyonluk yazlıklar satılıyor. İZEKO Başkanı Güleroğlu, ilandaki yazlık artışını yaşanan ekonomik darboğazdan çıkış yolu olduğunu ifade etti.

Tatvan Grand İskender Palas 9.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Bitlis İli, Tatvan İlçesi, Sahil mahallesinde yer alan Grand İskender Palas isimli otel 9 milyon 821 bin 520 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 4 Mart 2019 olarak belirlendi. 

portre sahil satış ofisi telefon Haberi

portre sahil satış ofisi telefon

5 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen Portre Sahil Konutları 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanıyor. İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirilen Portre Sahil Evleri, 2018 yılı Eylül ayında teslim edilecek. 


Portre Sahil Pendik projesinde 2+1’ler 95-126 metrekare, 3+1’ler 126-128 metrekare, 4+1’ler 151-187 metrekare büyüklüğünde olacak. Projede, Akbulut İnşaat, Arma Yapı ve Özdemir İnşaat ortaklığının imzası bulunuyor. 


Pendik Portre Sahil ev fiyatları 518 bin TL’den başlıyor. Toplam 137 daireye yer verilen Portre Sahil Konutları'nda ödeme şekli, firma kapsamında vade farksız 24 ay taksitlendirilerek yapılabiliyor. 


Portre Sahil Pendik projesinde peşin alımlarda yüzde 8’lik indirim sağlanıyor. Portre Sahil’de yürüyüş parkuru, spor alanları, sauna, fitness, yüzme havuzu, cafe, restoran, çocuk oyun parkı, otopark gibi imkanlara da yer veriliyor.


Portre Sahil Pendik ev fiyatları!


2+1 ler 518 bin...