07 / 07 / 2024

posta güvercini daire fiyatları

posta güvercini daire fiyatları

Şehitler Posta Güvercinleri Sevenler Derneği Kurucu Başkanı Eğriboyun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, posta güvercinlerinin Osmanlı'da savaş alanlarında kullanıldığını, bu geleneği yaşatmak adına hobi olarak yetiştirdiğini söyledi.

PTT bu yıl 18-35 yaş arası personel alacak mı? Posta Telgraf Teşkilatı personel alımı şartları neler?

İş arayanların gündeminde Posta Telgraf Teşkilatı (PTT)'nin personel alımı yapıp yapmayacağı sorgulanıyor. Peki PTT 2023 yılında personel alımı yapacak mı? İşte detaylar...

Asgari ücretliye müjdeli haber! 3 gün içinde PTT'den 2000 TL alacaksınız!

Asgari ücretle geçimini sağlayan vatandaşlara müjdeli haber geldi. Türkiye Cumhuriyeti Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT), 3 gün içinde yardım parası ödemesi yapacak. Bu ödeme, TC kimlik kartıyla başvuran asgari ücretlilere 2000 TL nakit destek olarak ödenecek.

Anket tuzağına dikkat! E-posta veya SMS ile gelen anketlere karşı uyanık olun! Kişisel bilgileriniz çalınabilir!

İnternette gezinirken her gün karşımıza yeni bir anket çıkıyor. E-posta veya SMS ile gönderilen anketlerin doldurulması karşılığında bazen para ödülü veya cep telefonu gibi cazip hediye vaatleri de sunuluyor ancak her zaman bu tip gönderilere karşı dikkatli olmakta yarar var.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Zamlı kirada bunları gözden kaçırmayın!

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü köşesinde artış yapmadan kirasını ödeyen kiracıya ihtar gönderilip gönderilemeyeceğini kaleme aldı. İşte ayrıntılar...

EYT için 9 bin prim gün şartı mı aranacak?

4.5 milyon kişinin beklediği EYT ile ilgili yasada 9 bin prim gün aranacağı iddiasına Posta Gazetesi SGK Uzmanı Erkem Sarısu yanıt verdi.

EYT, 3600 ek gösterge, askerlik borçlanmasında flaş gelişme! Maaşlar nasıl etkilenecek? Resmen açıklandı!

EYT, 3600 ek gösterge, askerlik borçlanmasında bir son dakika gelişmesi yaşandı. Posta Gazetesi köşe yazarı Ekrem Sarısu, bu konularla ilgili merak edilen soruları yanıtladı. Peki EYT, 3600 ek gösterge, askerlik borçlanması maaşları nasıl etkileyecek? İşte ayrıntılar...

Annesiyle görüşmeyen evlat mirastan faydalanabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde annesiyle görüşmeyen evladın miras hakkını kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in o köşe yazısı...

Miras bırakılan gayrimenkul kayıtlarda görünmüyorsa ne yapılabilir?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde veraset ilamı verilen gayrimenkulün kayıtlarda görünmemesi halinde ne yapılabileceğini kaleme aldı.

Apartmanlarda otopark kullanımı neye göre belirlenir?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde apartmanlarda otopark kullanımı neye göre belirlenmesi gerektiğini konusunu kaleme aldı.

Kat malikleri toplantısında kararlar neye göre alınır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde olağanüstü kat malikleri toplantısında kararların neye göre verildiğini kaleme aldı. 

Binalarda yönetici ve denetçi görevleri nasıl bırakılır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde binalarda yönetici ve denetçi görevlerinin nasıl feshedilebileceğini kaleme aldı. 

Güngören Güven Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı çıktı!

Güngören ilçesi, Güven Mahallesi, Posta Caddesi Karadeniz Caddesi Trafik Düzenleme Revize Projesine ilişkin 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Apartman aidatı neye göre belirlenir?

Posta yazarı Tamer Heper 'Bulunduğumuz apartmanda yönetim planında hisseme 1/41 arsa payına göre masraflara katılma öngörüldüğü halde eşit aidat istendiği için mahkemeye başvurdum. Yapmam gerekenler hakkında yorumunuzu istirham ediyorum. ' sorusunu cevapladı.

posta güvercini daire fiyatları Haberi

posta güvercini daire fiyatları

Şehitler Posta Güvercinleri Sevenler Derneği Kurucu Başkanı Eğriboyun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, posta güvercinlerinin Osmanlı'da savaş alanlarında kullanıldığını, bu geleneği yaşatmak adına hobi olarak yetiştirdiğini söyledi.


7 yaşından bu yana güvercin beslediğini ve bir süreden beri bu işe meraklı olan arkadaşlarını dernek çatısı altında toplamayı başardığını anlatan Eğriboyun, ülke genelinde düzenlenen birçok yarışa posta güvercinleri ile katıldığını ve iyi sonuçlar elde ettiğini ifade etti.


Yarışları kazanmak için yıllardır orijini belli güvercinler satın aldığını, sabah ve akşam birer saat uçurduğu kuşları, çeşitli hastalıklara karşı günde iki kez papatya, Çin gülü, okaliptus, ıhlamur ve altın otu karışımıyla beslediğini anlatan Eğriboyun, güvercinlere çocukları gibi baktığını dile getirdi.


Posta güvercinlerinin birer kimliği olduğunu hatırlatan Eğriboyun, şöyle devam etti:


"Eşleşme zamanı kimliklerin öneminin ortaya çıkıyor. Kuşlara ait eldeki...