30 / 04 / 2024

praktiker iflas mı etti

praktiker iflas mı etti

2013 yılının şubat ayında kar edemediği gerekçesiyle Türkiye'den çıkma kararı alan Alman yapı market devi Praktiker Türkiye'de yeniden yapılanacak. Praktiker’in Türkiye’deki isim haklarını PRACTICAL Retail Holding satın aldı.

Praktiker iflas etti!

Almanya'da yapı market firması Praktiker iflas başvurusunda bulundu...

İflas eden müteahhite Bakanlık da acımadı! İnşaatı teslim etmedi, 300 bin TL ceza kesildi!

Ticaret Bakanlığı, Sakarya'da iflas eden bir müteahhite, yaptığı inşaatı zamanında teslim etmeyerek, sözleşmeye aykırı hareket ettiği gerekçesiyle 300 bin liralık ceza kesti.

Türk inşaat şirketi iflas etti! Dev konut projesi yarım kaldı, 1500 ev teslim edilemedi!

Karadayı Konut Yapı AŞ. iflas etti. Şirket bin 500 konutu teslim edemeyince iflas bayrağını çekti. Dev konut projesi yarım kaldı, 1500 ev teslim edilemedi.

Dünyaca ünlü banka iflas ettiğini açıkladı. Dünyadan binlerce müşterisi var. Müşteriler şaşkına döndü

Dünya genelinde bankalardan endişe verici haberler gelmeye devam ediyor. Dünyaca ünlü bir banka daha iflas ettiğini açıkladı. Müşteriler şaşkına döndü.

Dev firma resmen iflasını verdi. Müşterileri şaştı kaldı. Herkes karar açıklanınca şok oldu

Bursa'da köklü tekstil firmaları arasında yer alan bir firma iflasını verdi. Yıllardan bu yana firma ile iş yapan müşterileri ise şaşkına döndü.

Dünyanın en büyük bankalarından biri daha iflas mı ediyor? 3 günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti!

Almanya'nın en büyük pazar payına sahip bankası Deutsche Bank hisseleri, yüzde 9 oranında değer kaybederek 8,5 avroya düştü. Hal böyle olunca bankanın hisseleri son üç günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti.

Teknoloji devi Samsung iflasın eşliğinde mi? Telefon satışlarında büyük düşüş kaydedildi!

Samsung'un net karında rekor düşüş bekleniyor. Şirketle ilgili iflas dedikoduları yayılırken Samsung’un telefon satışlarında da ciddi düşüşler raporlara yansıdı. Peki Samsung iflas mı edecek yoksa Pazar payını mı genişletecek? İşte detaylar…

Dev banka iflas mı ediyor? Çok büyük zarar açıkladı!

Dünyanın en büyük bankalarından biri olan Credit Suisse için iflas iddiaları peş peşe geliyor… Banka yılın 3. çeyreğinde 4,04 milyar dolarlık zarar açıkladı.

Kripto darbesi devam ediyor! Bir şirket daha iflas etti!

Bir aydır ödeme sorunları ile mücadele eden kripto şirketi Celsius iflas etti. Celsius son iki hafta içinde  iflas başvurusunda bulunan üçüncü şirket oldu. İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin kriz notunda son dakika gelişmesi: Yeniden rekor kırdı 'İflas demek kaos demek' uyarısı

Türkiye ekonomisi adım adım çöküyor mu? Açıklanan son dakika verisine göre kredi iflas riskini gösteren CDS puanları yeni bir rekor kırdı. Son açıklanan veriyle birlikte kredi iflas riski 900'ü aştı. Verilerin açıklanmasından sonra DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Bu işin şakası yok" dedi.

Kripto şirketi iflas başvurusunda bulundu

ABD merkezli kripto para aracı Voyager Digital, iflas başvurusunda bulunduğunu duyurdu. Yapılan açıklamada, ABD İflas Kanunu'nun 11'inci Bölümü uyarınca ödenemeyen borçların yeniden yapılanma sürecinin başlatıldığı belirtildi.

Bir kripto şirketi daha iflas ediyor! Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? İşte dijital paralarda son dakika

Kripto para şirketlerinde yıkım devam ediyor. Bir kripto şirketi daha iflas başvurusu yaptı. Peki,  Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Zincirlikuyu'daki Çiftçi Towers'ın müteahhidine iflas kararı! Kamyon fabrikası arazisi ailenin malvarlığını tüketti

İstanbul'un en değerli bölgesinde önceden kamyon fabrikası olan araziye inşa edilen Çiftçi Towers'ın akıbeti mük sahiplerini zora soktu. 2011 yılında yapımına başlanan ancak henüz tamamlanamayan Çiftçi Towers’ın yapım şirketi Çiftçi Gayrimenkul iflas etti.

İnşaat sektörü yasta, müteahhitler iflas eşiğinde! Son dakika beton ve çimento fiyatlarına zam geldi!

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan hazır beton ve çimento fiyatlarına zam geldi. İnşaat sektörünü yas tutturan zam haberleri müteahhitleri çileden çıkardı. Peki hazır betona ne kadar zam geldi? Çimento fiyatları ne kadar oldu? İşte beton ve çimento 2022 fiyat listesi...

praktiker iflas mı etti Haberi

praktiker iflas mı etti

Praktiker'in isim hakkını Hollandalı PRACTICAL Retail satın aldı. Praktiker'in 2015 yılında hedefi 30 mağaza açmak.


Praktiker’in Türkiye’deki isim haklarını PRACTICAL Retail Holding satın aldı.


İlk yıl 40 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını ifade eden şirketin yönetim kurulu başkanı Benjamin Schaller Steiner 300-1000 metrekare arasında büyüklüğe sahip Praktirek Pratik adıyla yeni bir konsept yaratacaklarını söyledi. Türkiye’de yeniden yapılanacak olan Praktiker 2015 yılında 30 mağaza açmayı planlıyor. Praktiker orta vadede ise 100 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.


Türkiye’de yapı marketi ve ev geliştirme sektörüyle ilgili 16 milyar dolarlık potansiyeli göz önünde bulundurduklarını belirten Steiner 200 tedarikçiyle çalıştıklarını ve yüzde 80’inin yerli olduğunu söyledi. Praktiker yeniden yapılanma sürecinde şehir içinde mağazalara...