05 / 05 / 2024

Prefabrik modüler yapılar pazar payı

Prefabrik modüler yapılar pazar payı

Prefabrik modüler yapıların pazar payı, yüzde 4,6'lık yıllık bileşik büyümeyle 2024'te 19,3 milyar dolar şeklinde gerçekleşebilir

3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün!

Türk Yapısal Çelik Derneği’nin “24. Yapısal Çelik Günü”nde önemli açıklamalar yapan Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek, "3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün" dedi. 

Modulus Modüler Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Modulus Modüler Yapı Anonim Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Bülent Aydın tarafından kuruldu.

Çelik ev nedir? Çelik ev yapılarının avantajları neler?

Son zamanlarda oldukça popüler olan çelik ev teriminin anlamı ve özellikleri merak ediliyor. Peki, Çelik ev vedir? Çelik ev yapılarının avantajları neler? İşte detaylar...

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kaya ve Serkan Öztürk ortaklığında kuruldu.

Sg Prefabrik Modüler Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sg Prefabrik Modüler Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Kaya tarafından kuruldu.

Bilgiçler Yapı'dan Bayrampaşa'ya ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni proje! Yakında ön satışta!

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'da 3,1 milyar liralık yatırımla ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni bir projeye imza atacak. İşte ayrıntılar...

75 metrekare prefabrik ev fiyatı ne kadar? Prefabrik evler uzun ömürlü mü?

Prefabrik evler son dönemin en çok araştırılan, popüler yapılarından bir tanesidir. Özellikle bu evlerin fiyatları en dikkat çeken konulardandır. Peki prefabrik evler ne kadardır? İşte araştırılan detaylar!

120 metrekare prefabrik ev kaç para? 23 Nisan 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler son dönemin en çok tercih edilen popüler yapıları arasında yer almaktadır. Bu yapıların tercih edilme nedeni kolay kurulumu ve ekonomik oluşudur. Peki bu yapılar ne kadardır? İşte detaylar!

85 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 15 Mart 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler şu dönemin en popüler yapıları arasında yer almaktadır. Prefabrik ev yaptıracak kişiler de bu yapılara dair merak edilen detayları araştırıyor. Peki prefabrik evler ne kadardır? İşte detaylar!

Deniz Modüler Prefabrik Ve Hafif Çelik Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Modüler Prefabrik Ve Hafif Çelik Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Coşkun tarafından kuruldu.

74 metrekare prefabrik ev ne kadar? 28 Şubat 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler son dönemin en popüler yapıları arasında yer almaktadır. Bu yüzden bilhassa fiyatları en çok araştırılan konuların başında gelmektedir. İşte bu konudaki detaylar!

Prefabrik ve konteyner yapılar için karar! Artık KDV alacağında…

Prefabrik ile birlikte konteyner yapıların KDV tutarlarına dair yeni bir karar alındı. İşte detaylar!

120 metrekare prefabrik ev ne kadar? 25 Şubat 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler son zamanlarda en çok araştırılan popüler yapılar arasında yer almaktadır. İşte prefabrik evlere dair araştırılan detaylar!

Prefabrik modüler yapılar pazar payı Haberi

Prefabrik modüler yapılar pazar payı

Prefabrik modüler yapıların 2024'e kadar yüzde 4,6'lık yıllık bileşik büyümeyle yaklaşık 20 milyar dolarlık pazar payına ulaşması hedefleniyor.

Dorçe Prefabrik tarafından yapılan açıklamaya göre, yeni tip koronavürüs (Kovid-19) salgını, birçok sektörde bazı değişim ve beraberinde birtakım yeniliklere yol açtı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Sektörel bazda incelendiğinde, uzun yıllardan beri "trend topic" konumunda olan ve dünyanın birçok yerinde yaygın şekilde kullanılan "prefabrik modüler yapılar", pandemi süreci ile beraber de müteahhitlik/inşaat sektörünün parlayan yıldızı haline geldi.

Geleneksel inşaat tekniklerinin yerine, hazır yapı elemanlarının sahada hızlı montajı, çevre dostu ve dönüştürülebilir yapılar olmasıyla beraber maliyet kontrolünün yapılabilmesi, zamandan tasarruf edilebilmesi, ham maddeye ulaşımın güç olduğu zorlu coğrafyalarda geleneksel inşaat metotlarının iş gücü maliyetlerinin yüksek olması nedenlerden dolayı prefabrik (ön-üretimli) modüler yapı sistemlerini öne...