18 / 05 / 2024

Prefabrik sektörü 2015

Prefabrik sektörü 2015

Türkiye prefabrik sektörü, 2015 yılının endsütriyel yatırımlar açısından durağan bir dönem olacağı öngörüsüyle sosyal projelere ağırlık verecek...

İnşaat sektöründe pazar talepleri değişti! Prefabrik evlere olan talep artmaya devam ediyor!

İnşaat sektörü için yeni olmasa da değişen pazar talepleri nedeniyle son yıllarda prefabrik evler ivme kazanmaya devam ediyor.

Modüler prefabrik yapı sektörü 2022'den umutlu!

Dorçe Prefabrik ve İnşaat, Pazarlama modüler sektörüne ilişkin 2022 beklentilerini açıkladı.

Türkiye, prefabrik sektöründe önemli bir oyuncu!

Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ Genel Müdürü Mustafa Tolunay yaptığı açıklamada, "Türkiye, prefabrik sektöründe dünyada son derece önemli bir oyuncu olmuştur" dedi.

Türk prefabrik yapı sektörü Amerika kıtasında ihracatını arttırdı!

Türk prefabrik yapı sektörü temsilcilerinden Karmod CEO'su Mehmet Çankaya, 2018 yılının ilk iki ayında söz konusu kıtaya ihraç edilen yapı adetinin 47’yi bulduğunu söyledi..

Gayrimenkul sektörü 2017'ye nasıl bakıyor?

Bu yıl tarihi bir sınavdan geçen inşaat sektörü, 2015'in satış rakamlarını yakalamayı başardı. 2017'de gayrimenkul sektörünü neler beklediğini yorumlayan sektörün önde gelenleri 2017 yılına umutla bakıyor

GYODER Gayrimenkul Sektörü 2015 4. Çeyrek Raporu yayınladı!

GYODER Gösterge "Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2015 4. Çeyrek Raporu ve Yıl Değerlendirmesi" ni yayınladı. Raporda 2015 yılı değerlendirmesine ve 2016 yılı öngörülerine de yer verildi.

Türk Yapı Sektörü 2015 Raporu açıklandı!

YEM tarafından hazırlanan "Türk Yapı Sektörü 2015 Raporu"na göre dünya genelinde inşaat harcamaları 2015 yılında nominal olarak değer bazında yüzde 4 büyüdü ve 9,72 trilyon dolara ulaştı.

Ekonomistler Türk yapı sektörünü 25 Şubat'ta değerlendirecek!

25 Şubat 2016 Perşembe günü “Ekonomistler Türk Yapı Sektörünü Değerlendiriyor / Türk Yapı Sektörü 2015 Analizleri ve 2016 Öngörüleri” konulu düzenlenecek etkinlikte Ekonomist ler raporu 2016 yılının öngörüleriyle birlikte değerlendirecekler.

Türk prefabrik yapı sektörü hedefi büyüttü!

Karmod Prefabrik, geçen yıl 58 farklı ülkeden 240 yurt dışı heyeti konuk etti. Karmod Dış Ticaret Müdürü Fehim Özkanca: "2016'da Türk prefabrik yapı sektörünün dünyada büyük projelerle ses getireceğine inanıyoruz." dedi.

Beyşehir 2015'de inşaat sektörünün parlayan ilçesi oldu!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’in geride kalan 2015 yılında da inşaat sektörünün gözde bir ilçesi olduğunu söyledi.

İnşaat sektörü 2015'i rekorla kapattı!

İki seçim süreci atlatan inşaat sektörü, 'bekle gör' döneminin ardından 2015'i de rekorla kapattı. 1.2 milyonluk satışa imza atan sektör bu yıl gaza basacak.

Gayrimenkul sektörü 2016'dan umutlu!

Türkiye ekonomisine en büyük ivmeyle katkı sağlamasına alışık olduğumuz inşaat sektörü, 2015'i tabiri caizse bekleme butonunda geçirdi. İnşaatın ekonomiye katkısı azalsa bile, inşaat sektörünün Türkiye ekonomisine katkı payının ortalama %4,5 olduğu görülü

Emlak sektörü 2015'te ayağa kalkamadı!

Emlak sektörü 2015 yılında üst üste gelen ekonomik, güvenlik ve siyasi sorunlar sebebiyle bir hayli atak yapamadı. Siyasi istikrarın tekrardan yakalanması ile umutlanan emlak sektörüne en büyük darbeyi ise Rusya vurdu.

Prefabrik sektörü 2015 Haberi

Prefabrik sektörü 2015

Türkiye prefabrik sektörü, 2015 yılının endsütriyel yatırımlar açısından durağan bir dönem olacağı öngörüsüyle sosyal projelere ağırlık verecek. Okul, yurt, askeri yapı, hastane, alışveriş merkezi, stadyum gibi sosyal nitelikli projelerde prefabrik beton kullanımının arttığını bildiren Türkiye Prefabrik Birliği Teknik Sorumlusu Alper Uçar, bu tip birçok yapının projelendirildiğine ve gerçekleştirildiğine dikkat çekti. Uçar, "Bu tip projelerle beraber, 2015 yılında da iyimser senaryoda artış eğiliminin bir miktar azalarak sürmesi, kötümser senaryoda ise üretimin durağan bir çizgi izlemesi beklenebilir. Biz de 2015 yılında, hızın önemli olduğu sosyal nitelikli projelerde örneklerin artırılmasını hedefliyoruz" dedi. 


Alper Uçar, büyük ölçüde uluslararası koşullardaki değişkenlik ve yüksek cari açığın sebep olduğu kırılganlığın özel sektör yatırımlarını etkileyeceğine değinen Alper Uçar, "Özel sektör yatırımlarına göre de 2015 yılı performansı değişiklik gösterecek....