27 / 04 / 2024

Prenta prefabrike

Prenta prefabrike

Prefabrike bina üreticisi Prenta, 24 Nisan’da açılacak olan Uluslararası Yapı Fuarı 'na katılıyor...

Presteel Prefabrike Yapıları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Presteel Prefabrike Yapıları Sanayi Ticaret Limited Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün Mahmut Akdağcık tarafından kuruldu.

Ge-Sa Proje Beton Çelik İnşaat Endüstriyel Taahhüt Pazarlama Prefabrike Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ge-Sa Proje Beton Çelik İnşaat Endüstriyel Taahhüt Pazarlama Prefabrike Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.bugün Çekmeköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Köksal Dölak tarafından kuruldu.

Vefa, Afganistan'da prefabrik binalar inşa edecek!

2023 yılında sektörün en çok tercih edilen lider oyuncusu olmayı hedefleyen Vefa, Afganistan’da know how ihraç ederek fabrika kuruyor. Vefa, Afganistan ile ülke genelinde prefabrike binalar inşa edebilecek bir fabrika kurmak üzere sözleşme imzaladı.

Alega Prefabrike Çözümler İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alega Prefabrike Çözümler İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Esenyurt'ta Şener Çifçi ve İbrahim Uğur Ünal tarafından kuruldu.

Vefa Holding, İSO'nun İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde 94. sırada!

Vefa Prefabrike Yapılar San. Tic. A.Ş., Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’nde büyük bir sıçrama gerçekleştirerek 214. Sıradan 94. Sıraya geldi. Firma, aynı zamanda sektör firmaları arasından listeye giren iki şirketten biri oldu.

Prefi Prefabrik çalışma alanını genişletecek!

Modüler prefabrike yapıların üretiminde hizmet verdiklerini belirten Prefi Prefabrik Genel Müdür Yardımcısı Kemal Karaküçük, firma olarak 2015 yılım verimli geçirdiklerini belirtti.

Düzce'de prefabrike yapılar için yıkım kararı alındı!

1999 depremleri sonrasında, ruhsatsız ve geçici olarak yapılan prefabrike yapılar için yıkım kararı alındı. Söz konusu yapıların kaldırılmasına yönelik İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından yapı sahiplerine tebligatların yapıldığı bildirildi

Prenta Market girişimcilerini bekliyor!

Türkiye’nin ilk ve tek ön üretimli yapı marketi Prenta Market, bu yıl 13'üncüsü düzenlenen ve binlerce yatırımcı ve girişimciyi ağırlayacak olan "Bayim Olur musun? Fuarı’nda sektörle tanışıyor.

Büyük konut projelerinde prefabrik teknoloji daha çok kullanılacak!

“Sektör olarak konuta girmek istiyoruz” şeklinde konuşan Türkiye Prefabrik Birliği Genel Sekreteri Bülent Tokman, “Büyük şehirlerde inşaat süresini kısaltmak amacıyla büyük konut projelerinde ibrenin prefabrike dönmeye başladığını görüyoruz” dedi.

İnşaat sektörü büyük konut projelerinde prefabrike dönüyor!

“Sektör olarak konuta girmek istiyoruz” şeklinde konuşan Türkiye Prefabrik Birliği Genel Sekreteri Bülent Tokman, “Büyük şehirlerde inşaat süresini kısaltmak amacıyla büyük konut projelerinde ibrenin prefabrike dönmeye başladığını görüyoruz” dedi.

Vefa Holding İSO'nun İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde!

Vefa Prefabrike Yapılar, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) her yıl yayınladığı "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" listesinde 214. sırada yer aldı. Vefa, bu yıl listeye girebilen Türkiye'deki iki şirketten biri olarak yer buldu.

Vefa, Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine girdi!

Vefa Holding'in açıklamasına göre, Vefa Prefabrike Yapılar, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) her yıl yayınladığı "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" listesinde 214. sırada yer aldı.

Vefa sektöründe İstanbul’dan İkinci 500’e giren tek şirket oldu!

Vefa Prefabrike Yapılar San. Tic. A.Ş., Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’ne bu yıl girebilen sektör firmaları arasında İstanbul’daki tek şirket olurken, Türkiye’den listeye giren iki şirketten biri oldu.

Prenta prefabrike Haberi

Prenta prefabrike


Prenta, yapı sektörünün buluşma noktası olan ve kapılarını 24 Nisan’da ziyaretçilerine açan Uluslararası Yapı Fuarı ile birlikte sektöre iddialı bir giriş yaptı. Prefabrike binalar, yaşam konteynerleri, modüler üniteler üreten Prenta, kiralama, ikinci el, montaj, demontaj ve lojistik hizmetleri de sunarak rakiplerinden ayrılıyor.


Prefabrike binalar, yaşam konteynerleri ve modüler ünitelerin üretimine, sektöründe bir ilke imza atarak kiralama, ikinci el, montaj, demontaj ve lojistik hizmetlerini de ekleyen Prenta, geniş kapsamlı hizmetlerini ve benzersiz yeniliklerini 24 Nisan’da kapılarını açan Uluslararası Yapı Fuarı’nda ziyaretçileri ile buluşturuyor.

Fuarın 11. Salonu’nda yerini alan Prenta, sektöre yenilik getiren ürün ve hizmet kapsamını ‘müşteriye özel sınırsız hizmet’ olarak tarif ederek dikkatleri üzerine çekiyor.  


Vefa İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, yeni markaları Prenta’nın prefabrike binalar, yaşam konteynerleri ve modüler üniteler...