02 / 05 / 2024

Prima Akustik Ses Yalıtım İzolasyon adres

Prima Akustik Ses Yalıtım İzolasyon adres

Prima Akustik Ses Yalıtım İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kaplan tarafından kuruldu.

Neon Akustik Mühendislik Ses Yalıtım İç Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Neon Akustik Mühendislik Ses Yalıtım İç Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Kürşad Yıldız, Burak Can Eyliksever ve Rabia Tuğçe yıldız ortaklığında kuruldu.

Prima Akustik Ses Yalıtım İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prima Akustik Ses Yalıtım İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kaplan tarafından kuruldu.

Binalarda gürültüden kurtulmak ses yalıtımıyla mümkün! 

İZODER Başkanı Levent Gökçe, binalarda gürültüden kurtulmanın ses yalıtımıyla mümkün olduğunu belirtti...

İptal edilen 'Sahil Antalya Yaşam Parkı' ile ilgili ses kayıtları ortaya çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, 'Sahil Antalya Yaşam Parkı' işletme ihalesini tek taraflı iptal etmesinin ardından, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Cansel Çevikol Tuncer’in ortaya çıkan ses kaydı tartışmaları aleevlendirdi...

İnergo Endüstriyel Akustik İzolasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnergo Endüstriyel Akustik İzolasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Kılavuz tarafından kuruldu.

Akustik Tasarım Proje ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Akustik Tasarım Proje ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Tohum tarafından kuruldu. 

Form Akustik Montaj ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul

Form Akustik Montaj ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Es As Akustik Ürünleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es As Akustik Ürünleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Açıkca ve Fatih Gündüz tarafından kuruldu.

İbrahim Tatlıses'ten Şanlıurfa'ya yatırım çağrısı!

Şanlıurfa'yı ziyaret eden İbrahim Tatlıses burada iş insanlarına çağrıda bulundu. Tatlıses, "Karlı bir yatırım yapmak isteyen tüm iş insanlarını Şanlıurfa'ya davet ediyorum" diye konuştu.

İbrahim Tatlıses'in doğduğu mağara müze oluyor!

İbrahim Tatlıses'in doğduğu Şanlıurfa kent merkezindeki mağara, Haliliye Belediyesi tarafından müzeye dönüştürülecek

Keskinler Akustik Ses Yalıtım Kaplamaları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskinler Akustik Ses Yalıtım Kaplamaları Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Erol Keskin tarafından kuruldu.

Dilan Çıtak Tatlıses: Herkese ev verildi, miras peşinde değilim!

Babası İbrahim Tatlıses’in parasında gözü olmadığını söyleyen Dilan Çıtak Tatlıses, ''Miras peşinde değilim. Herkese ev verildi, ben almadım'' diye konuştu.

Optimal Akustik Mimarlık Ses İzolasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optimal Akustik Mimarlık Ses İzolasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Korkmaz tarafından kuruldu. 

Prima Akustik Ses Yalıtım İzolasyon adres Haberi

Prima Akustik Ses Yalıtım İzolasyon adres

Prima Akustik Ses Yalıtım İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kaplan tarafından kuruldu.

Prima Akustik Ses Yalıtım İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü konut iş yerleri, hastane, sinema salonu, sosyal tesisler, kamu ve özel kuruluşlara ait binaların ses yalıtımı, ısı yalıtımı, su yalıtımı, titreşim yalıtımı ve tadilat ve dekorasyon işleri yapmak, otomotiv, savunma sanayi, denizcilik sektörü, havacılık sektörü ve beyaz eşya sektörünün ihtiyacı olan taşıtların ve makinelerin ses yalıtımı, ısı yalıtımı, titreşim yalıtımı, klima süngerleri, yüksek ısı dayanımlı özel egzoz izolasyon ceketleri ticaretini yapmak. Titreşim ve vibrasyondan oluşan sesleri engellemek için granülden mamül zemin mantar şilte üretmek ve uygulamasın yapmak. 2- Her türlü kauçuk, poliüretan ve poliüretan türevi...