04 / 05 / 2024

Prime Mail

Prime Mail

Gaziantep'te 13 Eylül'de açılan Prime Mail Gaziantep, açıldığı hafta 'European Property Awards'ta 2 ayrı kategoride en iyi proje seçilerek Londra'dan ödülle döndü Prime Mail Gaziantap'e yıllık 10 milyon ziyaretçi gelmesi hedefleniyor...

Philips elektrik süpürgelerinde Prime’a Özel Fırsatlar başladı! İşte Amazon 2 Kasım fiyat listesi! 

Milyonlarca kişinin beklediği Efsane Kasım indirimleri pek çok online satış sitesinde olduğu gibi Amazon'da da başladı. Amazon'da Philips elektrik süpürgelerinde Prime’a Özel Fırsatlar sunuluyor. İşte Amazon 2 Kasım fiyat listesi...

Prime Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Prime Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Yelkenci tarafından kuruldu.

Prime Anadolu İnşaat Ve Maden Anonim Şirketi kuruldu!

Prime Anadolu İnşaat Ve Maden Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Ebru Esra Yakut, Engin Kutluk, Su Erdem ve Eda Medya Reklamcılık Hizmetleri İnşaat Sanayi ortaklığında kuruldu.

Amazon Prime Gaming’de Ekim 2022 oyunları açıklandı! 7 oyun hediye edilecek!

Amazon'un Prime üyelerine ücretsiz oyun dağıttığı Prime Gaming platformunda 2022 yılının Ekim ayında ücretsiz olarak dağıtacağı oyunların listesi belli oldu. Ve bir müjde daha: Ekim ayında 850 Türk Lirası tutarındaki 7 oyunun da ücretsiz olacağı açıklandı.

Prime Özel Fırsat Günleri çok yakında! Amazon tutkunları 2 günlük süper indirimleri kaçırmayın

Amazon'un tüm dünya ile birlikte Türkiye'de de 11 - 12 Ekim 2022 tarihinde ilk kez gerçekleştireceği ve sadece 48 saat sürecek “Prime Özel Fırsat Günleri” etkinliği kapsamında Amazon Prime üyeleri elektronikten mutfak ürünlerine, oyuncaklardan modaya kadar birçok kategoride binlerce üründe özel indi

Bir 'Amazon Prime Day' daha olacak!  Tarih açıklandı, yüzde 80 indirimle!

Amazon, ilk kez bir yıl içinde ikinci defa ‘Prime Day’ düzenleyeceğini duyurdu. 11-12 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek etkinlikte yılın en iyi fiyatları sizi bekliyor. 15 ülkede gerçekleştirilecek etkinlik Türkiye’de de yapılacak.

Özgü Prime Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgü Prime Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Mehmet Alp Özel tarafından kuruldu. 

Netflix, Disney+, Amazon Prime, MUBİ, BLU TV ve İNDİEFLEX 30 Ağustos 2022 aylık abonelik tam fiyat listesi…

Eğlenceli vakit geçireceği aktivite arıyor. Dizi ve film izlemek isteyenler için aylık abonelikli dizi film platformları imdadınıza yetişiyor. Aylık abonelik fiyatının ne kadar olduğu ise herkes için merak konusu. İşte Netflix, Disney+, Amazon Prime, MUBİ, BLU TV ve İNDİEFLEX 30 Ağustos 2022 aylık

Amazon Prime’da alışveriş festivali! Bu kampanya kaçmaz

Amazon, Prime üyelerine özel yeni bir kampanya ile takipçilerine hitap ediyor. ‘Prime Alışveriş Festivali’nde üyelere özel müthiş fırsatlar yer alıyor. Sadece prime üyeliği olanlara özel olan bu festival 18-25 Temmuz tarihlerinden itibaren geçerli olacak.

Amazon'un Prime Alışveriş Festivali günlerinde müthiş indirim avantajları

Amazon'un her yıl dünya çapında Prime üyelerine özel düzenlediği yılın en büyük alışveriş etkinliği Türkiye'de bu yıl "Prime Alışveriş Festivali" adıyla 18-25 Temmuz'da gerçekleşecek. Festival boyunca yapılacak her 200 liralık alışverişe bir çekiliş hakkı verilecek.

Amazon Prime'ın zor günleri! Tek tıkla milyonlar kaybedebilir

Müzik ve video akışını kargo teslimatıyla birleştiren Amazon Prime, kullanıcılardan gelen yüzlerce şikayet üzerine tek tıkla iptal özelliğini devreye soktu.

Clinic Prime Sağlık Turizmi Ve İşletmeleri Limited Şirketi kuruldu!

Clinic Prime Sağlık Turizmi Ve İşletmeleri Limited Şirketi Bağcılar'da Çağdaş Armağan tarafından kuruldu.

Prime İncegül İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Prime İncegül İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Bakırköy'de Ahmet İncegül tarafından kuruldu.

Prime Mail Haberi

Prime Mail

Gaziantep'te 13 Eylül'de açılan Prime Mail Gaziantep, açıldığı hafta 'European Property Awards'ta 2 ayrı kategoride en iyi proje seçilerek Londra'dan ödülle döndü Prime Mail Gaziantap'e yıllık 10 milyon ziyaretçi gelmesi hedefleniyor. 


15 ülkede 2.5 milyar dolardan fazla gayrimenkul yatırımı bulunan Prime Development'm 150 milyon dolarlık yatırımı Prime Mail Gaziantep, 25 Eylül'de Londra'da düzenlenen European Property Avvards'ta Avrupa'nın "En iyi Perakende Geliştirme" ve "En îyi Perakende Mimari" ödülünü aldı. Gaziantep ve Güneydoğu'nun en büyük alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan Prime Mail, 56 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip. 



'MOTİVASYONUMUZ ARTTI' Korkuluklarda kullanılan fıstık ağacı dizaynı ve baharat  renkleri, bölgesel özelliklere vurgu yapılmak için seçildi. 


Prime Development CEO'su Dr. Artuğ Çetin "Gaziantep'in adını tüm dünyaya duyurmuş olmaktan mutluyuz. 

Bölge ekonomisini pozitif etkileyecek yatırımlarla farklı bir çekim...