27 / 04 / 2024

Prime Palace ne zaman teslim

Prime Palace ne zaman teslim

Prime Palace fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 2016 yılı Eylül ayında teslim edilecek projede 30 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Maia Green Port Prime'da yüzde 35 peşin 24 ay vade fırsatı! 

Aydın Kuşadası'nda Maia Yapı tarafından inşa edilen Green Port Prime konut porjesinde satışlar devam ediyor. Peki, Green Port Prime projesi konut fiyatları ne kadar?

Yıldırım Palace satışta! Teslimler aralık 2024'te!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Palace konut projesi satışa çıktı. Peki, Yıldırım Palace konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar?

Kargın İnşaat ve Dema Konut tarafından Ankara'da hayata geçirilen proje 13.028 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Peki, Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Prime 360 Burgaz yüzde 0.69 faiz fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje! 

Prime 360 Burgaz projesinde yüzde 0.69 ve yüzde 0.89 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Peki Prime 360 Burgaz'da konut fiyatları ne kadar? 

Netflix, Disney Plus, Prime Video, BluTV ve EXXEN fiyatları ne kadar? 21 Ocak 2023 fiyat listesi...

Ülkemizde hizmet veren en iyi dijital akış platformu hangisi? Disney, Netflix, Prime Video, BluTV ve EXXEN fiyatları ne kadar? İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi...

Netflix, Disney+, Amazon Prime, MUBİ, BLU TV ve İNDİEFLEX 30 Ağustos 2022 aylık abonelik tam fiyat listesi…

Eğlenceli vakit geçireceği aktivite arıyor. Dizi ve film izlemek isteyenler için aylık abonelikli dizi film platformları imdadınıza yetişiyor. Aylık abonelik fiyatının ne kadar olduğu ise herkes için merak konusu. İşte Netflix, Disney+, Amazon Prime, MUBİ, BLU TV ve İNDİEFLEX 30 Ağustos 2022 aylık

Manisa Prime projesinde son durum ne?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu Manisa Prime projesinin  inşaat çalışmaları alanında incelemelerde bulundu.

Gölbaşı Prime satılık!

Odabaşılar Firması ortaklığında, Eymir Mahallesi'nde inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konseptiyle satışa çıktı. Peki Gölbaşı Prime satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm detaylar haberimizde...

Manisa Prime projesi ne zaman tamamlanacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve tamamlandığında kentin yeni gözdesi olacak olan Manisa Prime projesinde çalışmalar devam ediyor.

Pendorya AVM'nin işletmesi Prime Development'e verildi!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde bulunan Pendorya AVM'nin işletmeci şirketinin değiştirilmesi hakkında açıklama yaptı.Pendorya AVM'nin işletmesi Prime Development Proje Geliştirme Şirketi'ne verildi. 

Babacan Palace ile Babacan Prime Suits'te kira garantili dev kampanya!

Babacan Holding Babacan Palace ile Babacan Prime Suits projelerinde yepyeni bir kampanyaya imza atıyor. Kampanya kapsamında 269 bin TL değerindeki daireye aylık bin 500 TL, 370 bin TL değerindeki daireye ise aylık 2 bin TL’lik kira garantisi veriliyor.

Prime Suites Güneşli ödeme kampanyası!

Prime Suites Güneşli ödeme kampanyası kapsamında peşinatsız, 1.950 TL'den başlayan taksitlerle ödemeler yapılıyor...

Babacan Palace ve Prime Suites'te 1.950 TL taksit fırsatı!

Babacan Holding, ev sahibi olmayı kolaylaştıracak kampanyalarına devam ediyor. ‘Babacan Palace’ ve ‘Prime Suites’ projelerinden sıfır peşinatla aylık 1.950 TL taksitle kira öder gibi konut sahibi olanlar aynı zamanda tapularına da hemen kavuşup taşınma fırsatı da buluyor.

Prime Palace ne zaman teslim Haberi

Prime Palace ne zaman teslim

Prime Palace fiyat listesi konut tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen projede 248 suit daire ve 8 adet ticari birim bulunuyor. 


Beylikdüzü Prime Palace'ta yüzde 20 peşin ödemelerde kalan bedel 30 ay vadelendiriliyor. Peşinde yüzde 10 indirim uygulanan proje 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 


Babacan Yapı imzasıyla yükselen Prime Palace Residence zemin + 20 katlı 1 bloktan oluşuyor. Projenin 2016 yılı Eylül ayı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor. 


1+0, 1+1, 2+1, 3+1 geniş teraslı süit dairelerin yer aldığı Beylikdüzü Prime Palace Rezidans'ın ilk 10 katında otel, son 10 katında ise rezidans daireler mevcut. 

Prime Palace fiyat listesi!

Babacan Prime Palace daire fiyatları 120 bin dolardan başlıyor. Projede resepsiyon, vale parking, spa, Tuz Odası, açık yüzme havuzu, masaj...