28 / 04 / 2024

Prime Palace ön talep

Prime Palace ön talep

Babacan Yapı’nın Beylikdüzü’nde hayata geçireceği yeni projesi Prime Palace, lüks otel konforu ve saray atmosferini evinizin rahatlığıyla birleştiriyor. Prime Palace’ta 248 adet süit daire yer alıyor.

Amazon, Prime Day indirimleri start aldı! Çılgın indirim 17 Temmuz'da sona erecek!

Amazon'un 2015'den bu yana her sene tüm dünyada düzenlediği, Prime üyelerine özel indirimler Türkiye'de başladı. Bu kapsamda pek çok ürün indirimli fiyatlarla satılacak. 

Amazon Prime Gaming'ten müjde! 900 TL’lik oyunlar ücretsiz verilecek

Amazon Prime Gaming, Önümüzdeki ay kullanıcılarına ücretsiz olarak vereceği oyunları tespit etti. Amazon Prime Gaming kullanıcılarına nisan ayında Toplam 15 adet oyundan para almayacak!  İşte ayrıntılar...

EYT'de prime takıldıysanız bir çare daha var! Bu yöntem hiç aklınıza gelmemiş olabilir!

EYT’den emekli olmayı bekleyen milyonlarca kişinin hayallerine ulaşmasına sayılı günler kalmışken bazılarının ise bugünlerde üzüntü yaşıyor. Yıl ya da prim günü eksiği nedeniyle kıl payı ile emeklilik fırsatını kaçıranlar, borçlanma yoluyla emeklilikten staj süresini prime saydırıp saydıramayacağına

Prime Anadolu İnşaat Ve Maden Anonim Şirketi kuruldu!

Prime Anadolu İnşaat Ve Maden Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Ebru Esra Yakut, Engin Kutluk, Su Erdem ve Eda Medya Reklamcılık Hizmetleri İnşaat Sanayi ortaklığında kuruldu.

Özgü Prime Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgü Prime Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Mehmet Alp Özel tarafından kuruldu. 

Amazon Prime'ın zor günleri! Tek tıkla milyonlar kaybedebilir

Müzik ve video akışını kargo teslimatıyla birleştiren Amazon Prime, kullanıcılardan gelen yüzlerce şikayet üzerine tek tıkla iptal özelliğini devreye soktu.

Mardan Spor Kompleksi 178 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Dünyaca ünlü isimlerin, 2009'daki açılışına akın ettiği Mardan Palace’ın dev spor kompleksi ile yüzlerce apart dairesinin bulunduğu taşınmazlar icradan satılıyor. Belirlenen tutar 178 milyon TL oldu. İcradan satış ihalesinin ilk oturumu Mart'ta gerçekleştirilecek. 

Bosphore Palace İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Bosphore Palace İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Alvattar ve Muhammed İsa Elmasri ortaklığında kuruldu.

Mardan Palace’ın dönüşümü!

Titanic Hotels Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, görkemli açılışı ve saray konsepti ile dikkat çeken Titanic Mardan Palace’ı yeniden açmak için özenli bir hazırlık çalışması sürdürüyor...

Mardan Palace kapılarını 25 Nisan'da açıyor!

Ekonomik sıkıntılar sonrası haciz yoluyla Halkbank'a geçen Mardan Palace Otel, 25 Nisan'da kapılarını açıyor.

Mardan Palace'ın satışında son durum!

Uzun zamandır satışıyla ilgili gündemden düşmeyen Mardan Palace ile ilgili Maya Holding’den açıklama geldi. Maya Holding’in, otelin satışı ile hiçbir ilgisinin olmadığı açıkladı.

Mardan Palace'ın tapusu Halkbank'a devredildi!

1.4 milyar dolarlık yatırımla Rus işadamı Telman İsmailov tarafından yapılan Mardan Palace otel, bugün içler acısı durumda. Borçları nedeniyle icralık olan otelde, sadece güvenlik personeli kaldı. 

Mardan Palace'ın Rixos'a satışı tamamlanamadı!

Antalya Kundu'da 2009'da hizmete açılan Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.

Prime Palace ön talep Haberi

Prime Palace ön talep

2002 yılından bu yana hayata geçirdiği tüm projelerinde, sadece yapılar yükseltmek değil bu yapılara hayat veren mutlu anların mimarı olabilmek için çalışan Babacan Holding, turizm markası Prime’ın yatırımlarına Beylikdüzü’nde inşa edilen yeni projesi Prime Palace ile devam ediyor. Otelle ve rezidans sistemini birlikte sunan Prime Palace’tan daire satın aldığınızda isteğe göre otel yönetimi ile anlaşılarak daire otel şartlarında kiraya verilebiliyor.  Bu avantaj sayesinde hem kira geliri elde ediliyor hem de istenilen zaman dairede sahipleri kalabiliyor. Ayrıca otel ve rezidans sistemlerinin birlikte yürütüldüğü projede yüksek kira geliri de sağlanıyor. 


5 bin metrekare alana konumlandırılmış Prime Palace, 1 blok zemin ve 20 kattan oluşacak. Projenin ilk 10 katı otel, diğer 10 katı ise rezidans olarak hizmet verecek.  Toplamda 248 adet süit daireden...