08 / 05 / 2024

private residence etiler teslimleri

private residence etiler teslimleri

Private Residences İstanbul at Etiler projesi İstanbul Etiler'de Astay Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Etiler Private Residences teslim tarihi ne zaman?

Treso İç Mimarlık imzası taşıyan Villa No7 ödüle layık görüldü!

Treso İç Mimarlık tarafından tasarlanan Villa No7 projesi, “European Property Awards 2019-2020” kapsamında “Interior Design Private Residence” kategorisinde ödüle layık görüldü...

Four Seasons Resorts and Private Residence projesi durduruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın dün Bodrum’da durdurduğu projelerden biri de Four Seasons Resorts and Private Residence projesi...

Four Seasons Resorts Bodrum 2020'de açılacak!

Kanadalı Four Seasons şirketi son yıllarda gerçekleştirdiği yatırımlarda Akdeniz'e yöneldi. Bölgede inşaat çalışmaları devam eden Four Seasons Resorts and Private Residence Bodrum 2020'de açılacak.

Etiler Private Residences teslim tarihi!

Private Residences İstanbul at Etiler projesi İstanbul Etiler'de Astay Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Etiler Private Residences teslim tarihi ne zaman?

Astay Private Residences İstanbul at Etiler ne zaman teslim?

Residence, ofis ve ticari alanlardan oluşan Private Residences İstanbul at Etiler projesi  Türkiye’nin en prestijli ve nezih semtlerinden biri olan Etiler’de yükseliyor.  Peki Astay Private Residences İstanbul at Etiler ne zaman teslim?

Private Residences İstanbul at Etiler nerede?

12 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Private Residences İstanbul at Etiler projesi Astay Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Peki Private Residences İstanbul at Etiler nerede?

Private Residences İstanbul at Etiler projesi geliyor! Yeni proje!

Akmerkez'in arka tarafında, Papermoon'un karşısındaki araziyi satın alan Astay Gayrimenkul bu arazide Private Residences İstanbul at Etiler projesini hayata geçirecek.

Melisa Residence'ta teslimler başladı!

Tugay İnşaat'ın sahipleri Halim Balıkçı ve Tugay Köse yaptıkları açıklamada 6 blok 96 daireden oluşan Melisa Residence private projesinin teslimlerinin de başladığını belirttiler.

Tugay İnşaat'tan Bursa'ya yeni proje: Melisa Residence Private!

70 daireden oluşan Melisa Residence II'yi sahiplerine teslim eden Tugay İnşaat, ardından devam projesi niteliğinde olan ve 96 daireden oluşan projesi Melisa Residence Private'ı hayata geçirdi.

Melisa Residence Private Eylül'de teslim edilecek!

Bursa'da nitelikli konut projeleri üreten Tugay İnşaat, 10. Projelerine Halitpaşa'da start veriyor. Tugay İnşaat, bölgedeki ilk projeleri olan ve 70 daireden oluşan Melisa Residence 2 'yi sahiplerine teslim etti.

Bonzet İnşaat Ram 34 Etiler Güneş Residence Projesi! Metrekaresi 6 bin dolara!

Bonzet İnşaat Ram 34 Etiler Güneş Residence Projesi kapsamında yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 6 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projede teslimler Ekim ayında yapılacak

Ram 34 Etiler Güneş Residence'ta metrekaresi 6 bin dolardan! Yeni proje!

Ram 34 Etiler Güneş Residence projesinde konutların metrekare birim fiyatı 6 bin dolardan başlıyor. Ram 34 Etiler Güneş Residence projesinde teslimler bu yılın Ekim ayında yapılıyor...

Etiler Nispetiye On Residence 20 soruda mercek altında!

Geçtiğimiz günlerde satışa sunulan Etiler Nispetiye On Residence projesinde teslimler 2013 yılının üçüncü çeyreğinde yapılacak

private residence etiler teslimleri Haberi

private residence etiler teslimleri

Arsa alanı 12 bin metrekare olarak belirlenen Private Residences İstanbul at Etiler projesi, rezidans daire, ofis ve ticari alanlardan oluşuyor. Proje Astay Gayrimenkul imzası taşıyor. 
 
“Otel konforunda ev” sloganıyla tanıtılan Private Residences İstanbul at Etiler projesi Türkiye’nin en prestijli ve nezih semtlerinden biri olan Etiler’de yer alıyor.  
 
Etiler Private Residences teslim tarihi!

2020 yılında tamamlanması planlanan Private Residences İstanbul at Etiler projesi Etiler'de Akmerkez'in arka tarafında, Papermoon'un karşısındaki arazi üzerinde yükseliyor.
 
Private Residences iletişim bilgileri:
Tel:  + 90 (212) 276 01 00
Web: http://www.astay.com/projeler/devam-eden-projeler/private-residences-istanbul-at-etiler/
Gizem...