27 / 04 / 2024

Profilo etkinlikleri

Profilo etkinlikleri

GurmeMax’tan RoboMix’e, El Blender Setinden hazneli miksere Profilo’nun birbirinden maharetli küçük ev aletleriyle hazırlanan yemeklerle iftar sofralarına afiyet ve bereket gelecek.Profilo, Facebook'ta yemek tarifleri ile yanınızda.

Profilo yemek tarifleri ile Ramazan’da da yanınızda!

Profilo, dengeli beslenmenin daha da önem kazandığı Ramazan ayında, sorumlulukları biraz daha artan anneleri yalnız bırakmıyor. Kolayca hazırlanacak iftar yemeklerinin tarifleri, Profilo’nun Facebook sayfasında yayınlanacak.

Profilo Isı Pompalı Kurutma Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Profilo ısı pompalı kurutma makinesi, gelişmiş program özelliğine ve kırışıklık azaltma seçeneğine sahip olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.Yüksek enerji verimliliği ile doğa dostu olan Profilo kurutma makinesi 8 kg bir hacme sahiptir. 

Profilo Çamaşır Makinesi 10 kg ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Profilo çamaşır makinesi sahip olduğu gelişmiş teknoloji sayesinde en inatçı 4 lekeden zahmetsizce kurtulmanıza yardımcı olur. Çamaşır makinesi 10 kilogramlık yıkama kapasitesiyle tek seferde etkili temizlik ortaya koyar.

Profilo Üstten Donduruculu Buzdolabı kaç TL? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

No frost teknolojisine sahip Profilo Üstten Donduruculu Buzdolabı geniş iç hacim ve hızlı dondurma özelliği ile dikkatleri üzerine çeker. Ayarlanabilir cam raf sayesinde her şeyi dolaba sığdırmak mümkündür.İşte ürünün diğer özellikleri..

Profilo Cam Ankastre Ocak en uygun fiyata nereden alınır? Fiyatları ne kadar? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Profilo siyah cam ankastre ocak göz alıcı tasarımı ve kullanışlı özellikleri ile mutfakların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Ankastre ocak  sahip olduğu dört farklı göz sayesinde aynı anda dört farklı yemek pişirme imkanı sunuyor.

Yedi çekmeceli Profilo Derin Dondurucu'da kaçırılmayacak indirim fırsatı! 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Geniş iç hacmiyle tüm kışlık  konserveleri, meyve, sebze ve et ürünlerini depolayabilme tasarımına sahip Profilo derin dondurucu, istediğiniz zaman taze gıdı tüketme imkanını elde etmenize yardımcı olur. 

Profilo 6 programlı bulaşık makinesi en uygun fiyata nerde satılıyor? Fiyatları ne kadar ? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesini yenileyecekler için Profilo derinlemesine temizlik ve esktra hijyen teknolojisine sahip bulaşık makinesini tüketicisi ile buluşturuyor. Bir çok yıkama teknolojisine sahip bulaşık makinesi enerjiden de tasarruf ettiriyor. 

Profilo CMU12T91TR çamaşır makinesi kaç TL? 12 Şubat 2023 fiyat listesi...  

Profilo CMU12T91TR çamaşır makinesi 10 yıl garantili Silent Plus motoru sayesinde sessizce çalışır. 9 kilogram yıkama kapasitesi ile verimli kullanım avantajı sunar. Peki, Profilo CMU12T91TR en uygun nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Hem kurutan hemde kırışıklık azaltan kurutma makinesi Profilo'da! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Kıyafetlerime zarar vermeyen bir kurutma makinesi olsun diyenler için Profilo, gelişmiş program özelliğine ve kırışıklık azaltma seçeneğine sahip olmasıyla ilgi odağı haline geliyor. Yüksek enerji verimliliğine sahip Profilo kurutma makinesi çokça tercih ediliyor.

Profilo BMS622V5 Bulaşık Makinesi fiyatı ne kadar, özellikleri ne? 9 Şubat 2023 fiyat listesi...

Ek fonksiyonlarla güçlendirilmiş 6 programı ve bir yıkamada 9,5 litre su tüketimiyle öne çıkan Profilo BMS622V5 Bulaşık Makinesi, bardak koruma sistemine de sahip. Peki, Profilo BMS622V5 Bulaşık Makinesi kaç kişilik, fiyatı kaç TL? İşte detaylar...

Profilo BM4320EG Bulaşık Makinesi kaç TL, en ucuz nereden alınır? 8 Şubat 2023 fiyat listesi...

Akıllı deterjan sistemi, yarım yük yıkama fonksiyonu, 3 kademeli üst sepeti ile öne çıkan Profilo BM4320EG Bulaşık Makinesi, mükemmel hijyenden de taviz vermiyor. Peki Profilo BM4320EG Bulaşık Makinesi kaç programlı, fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Profilo BD2155WFNN 453 L Buzdolabı kaç TL, en uygun nereden alınır? 8 Şubat 2023 fiyat listesi...

Profilo BD2155WFNN 453 L No Frost Buzdolabı; AirFresh teknolojisi, emniyetli cam rafları ve hızlı donduruma özelliği ile dikkat çekiyor. Peki, Profilo BD2155WFNN, en ucuz nerede satılıyor, fiyatı kaç TL? İşte detaylar...

Profilo 9 KG Çamaşır Makinesi Kaç TL? Özellikleri neler? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Çamaşırlarım daha hijyenik olsun diyenler için Profilo, 9 kg kapasitesi ve 8 farklı program ile tüketicisinin karşısına çıkıyor. Dijital ekran sayesinde güvenli ve kontrollü kullanım imkanı sunan Profilo çamaşır makinesi bir çok özelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. 

Profilo Üstten Donduruculu Buzdolabı 23.340 TL! Özellikleri neler? En ucuza nereden alınır? 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Buzdolabını yenilemek isteyenler için Profilo, Üstten donduruculu buzdolabını no frost soğutma teknolojisi ile tüketicisinin beğenisine sunuyor. Buzdolabı geniş saklama alanı sayesinde özellikle kalabalık aileler tarafından tercih ediliyor. İşte güncel buzdolabı fiyat listesi

Profilo etkinlikleri Haberi

Profilo etkinlikleri

Profilo, dengeli beslenmenin daha da önem kazandığı Ramazan ayında, sorumlulukları biraz daha artan anneleri yalnız bırakmıyor. Ramazan ayının her günü için Profilo Küçük Ev Aletleri’yle kolayca hazırlanacak iftar yemeklerinin tarifleri, Profilo’nun Facebook sayfasında yayınlanacak.


GurmeMax’tan RoboMix’e, El Blender Setinden hazneli miksere Profilo’nun birbirinden maharetli küçük ev aletleriyle hazırlanan yemeklerle iftar sofralarına afiyet ve bereket gelecek.



 “Anneliğin zor şartları varsa, annelerin Profilo’su var” yaklaşımı ile hayatı kolaylaştıran ve güzelleştiren ürünler sunan Profilo, Ramazan’da da anneler dahil herkesin yanında olduğunu gösteren bir hizmet sunuyor. Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Lezzet dergisiyle yaptığı işbirliğiyle Ramazan boyunca her gün yararlanabileceğiniz birbirinden lezzetli, sağlıklı ve besleyici iftar menüleri hazırladı.


Profilo’nun yepyeni küçük ev aletleri kullanılarak özenle hazırlanan yemek tarifleri yine facebook sayfasından her gün yayınlanacak ramazan imsakiyesinin mönüsünden...