04 / 05 / 2024

Profilo yeni No Frost BD2556W3IN iyi mi

Profilo yeni No Frost BD2556W3IN iyi mi

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri lüksü ve ekonomiyi birleştirerek geliştirdiği yeni No - Frost BD2556W3IN buzdolabıyla, daima daha iyisini sunmaya çalıştığı tüketicileriyle arasındaki gönül bağını güçlendiriyor.

Vestel garantisiyle satılan Vestfrost VF CF 5201 S no-frost buzdolabının fiyatı açıklandı!

Evlerin olmazsa olmaz beyaz eşyaları arasında yer alan buzdolabı konusunda her geçen gün bir üretici firma, yeni bir adım atıyor. Son olarak, Vestfrost da Vestel garantisiyle satılan yeni bir no-frost buzdolabını satışa çıkardı.

Samsung RT46K6000WW/TR no-frost buzdolabının yeni fiyatı belli oldu!

Telefon, tablet ve bilgisayar gibi elektronik ürünler konusunda dünyanın en büyük üreticilerinden Samsung, kalitesini beyaz eşya alanında da konuşturdu. Samsung, RT46K6000WW/TR no-frost buzdolabını üreterek bu ürünü cazip fiyatla satışa çıkardı.

Regal Nf 30010 252 litre no-frost buzdolabında şaşırtan fiyat ortaya çıktı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Regal, yeni evlenecek çiftler ve evine buzdolabı almak isteyenler için güzel bir haber verdi. Nf 30010 252 litre no-frost buzdolabını görücüye çıkaran Regal, bu ürünün teknik özelliklerini ve fiyatını da paylaştı.

Titanic Port Hotel Turizm Konaklama tesisi için start verildi! Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Kerasus Tur. San ve Tic. A.Ş. tarafından, Giresun İli, Bulancak İlçesi, Yalıköy Mahallesi, 114 Ada, 6 No'lu parsel üzerinde turizm konaklama tesisi yapılarak yerli ve yabancı turistlere hizmet verilmesi planlanıyor. Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor. İşte detaylar...

Profilo CGA242X1TR çamaşır makinesinde son dakika indirimi! Resmen başladı!

Profilo’dan hem güvenilir ve hem de uzun ömürlü çamaşır makinesi arayanlara çifte haber geldi. CGA242X1TR çamaşır makinesini satışa çıkaran Profilo, aynı zamanda, bu üründe yeni üyelere özel yüzde 5 indirim imkânının olduğunu açıkladı.

Profilo KM8610HTR ısı pompalı kurutma makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Profilo, yeni evlenecek çiftlere ve evine kurutma makinesi almak isteyenlere özel KM8610HTR ısı pompalı kurutma makinesini satışa çıkardı. Bu ürünün tüm teknik özellikleri Profilo’nun resmi internet sitesinde yayımlanırken, ürünün en uygun nerede satıldığı da merak konusu oldu.

Koray GYO Maslak projesi geliyor! Yeni proje!

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Sarıyer İlçesi Maslak Mahallesi  11 ada 87 No' lu parsel üzerinde yeni proje inşa edecek. İşte detaylar... 

Artaş Grubu'ndan Mecidiyeköy'e yeni proje! Yerine konut yapılacak Profilo AVM yıl sonunda yıkılıyor!

Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Mecidiyeköy’de yer alan ve devraldıkları Profilo AVM'nin yerinde gayrimenkul projesi hayata geçireceklerini söyledi. İşte ayrıntılar...

Profilo BD2155WFNN No Frost Buzdolabı ne kadar, en uygun nereden alınır? 17 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Üstten donduruculu Profilo BD2155WFNN No Frost Buzdolabı, geniş iç hacmi, gelişmiş teknolojisi ve uygun fiyatı ile öne çıkıyor. Peki, Profilo BD2155WFNN, en ucuz nerede, özellikleri ne? İşte detaylar...

Profilo CGA252X0TR 10 kg 1200 Çamaşır Makinesi 12 bin 869 TL! Özellikleri neler? 28 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni nesil suda bekletme özelliğine sahip Profilo 10 kg 1200 devir çamaşır makinesi 10 yıl motor garantilidir. Leke Uzmanı teknolojisiyle çamaşır yıkama işlemini gerçekleştiriyor.

Profilo BD3055WFVN Alttan Donduruculu Buzdolabı 13 bin 999 TL! Özellikleri neler? 25 Mart 2023 fiyat listesi

Profilo Alttan Donduruculu Buzdolabı no frost dondurma teknolojisi ile işlem görüyor. Peki ExtraFresh özelliği ne işe yarıyor? 

Yeni evlenecekler dikkat! Profilo ısı pompalı kurutma makinesi indirimde! İşte Profilo 14 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler ve indirim fırsatını kollayanlar, Profilo KM8610HTR 8 kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi indirimle satışa sunuldu. İşte detaylar..

Profilo Alttan Donduruculu Buzdolabı 186 x 70 cm neden çok tercih ediliyor? İşte cevabı! 6 Mart 2023 fiyat listesi

Geniş ailelere hitap eden Profilo BD3055WFVN Alttan Donduruculu Buzdolabı 186 x 70 cm No frost teknolojisi ve ExtraFresh özelliği ile ihtiyaca göre cevap veriyor. 

Profilo yeni No Frost BD2556W3IN iyi mi Haberi

Profilo yeni No Frost BD2556W3IN iyi mi

Çift artılı enerji sınıfıyla elektrik tasarrufu sağlayan,  VitaPlus, HydroPlus ve ChillerPlus özellikleriyle gıdaların tazeliğini koruyan, kolayca buz elde edilen buzmatik,  led kapı elektroniği ve özel estetik tasarımıyla mutfaklara ergonomi getiriyor.



Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, buzdolabında sınıf atlamak isteyenler için, yüksek enerji verimliliği, özel tasarımı, led aydınlatmasıyla, üstün niteliklerine oranla ekonomik bir No-Frost buzdolabı geliştirdi. Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, kendi segmenti içinde A++ yüksek tasarruflu, led kapı elektroniğine sahip ileri teknoloji ürünü yeni No-Frost BD2556W3IN buzdolabını tüketicilerle buluşturdu.



Profilo’nun yeni beyaz renkli buzdolabı, 507 litrelik geniş hacmi, iç sıcaklığı  sabit tutarak gıdaları en ideal koşullarda koruyan VitaPlus özelliği, entegre yatay kapı kolu,  led aydınlatma sistemini içeren özel tasarımı ve pek çok fonksiyonuyla da “erişilebilir lüks” tanımını oldukça hak ediyor.



Besinleri taze korumaya duyarlı...