09 / 05 / 2024

Proje Alkılıç İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Proje Alkılıç İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Proje Alkılıç İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Alkılıç tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Ümraniye, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Projeskop Proje Pazarlama Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Projeskop Proje Pazarlama Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Saçlı, Ebru Hazar Saçlı, Murat Kadri Padar ve DPP Gayrimenkul Yatırım Tic. ortaklığında kuruldu.

Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı!

Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı.

Msa 27 Proje Geliştirme İnşaat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!,

Msa 27 Proje Geliştirme İnşaat Pazarlama Anonim Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Müjdegül Yurdakul ve Funda Müge Erkut ortaklığında kuruldu.

Proje Win Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Proje Win Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Pendik'te Doğukan Kılıç tarafından kuruldu.

Arın Proje Dekorasyon Uygulama İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arın Proje Dekorasyon Uygulama İnşaat Limited Şirketi Limited Şirketi  Başakşehir’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile Canalp Yüksel tarafından kuruldu.

Karmargül İnşaat Bağcılar fiyat!

Karmargül İnşaat Bağcılar fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Karmargül İnşaat Bağcılar fiyat bilgisi ve proje detayları...

Karmargül İnşaat Bağcılar projesi nerede?

Karmargül İnşaat Bağcılar nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Karmargül İnşaat Bağcılar nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Karmargül İnşaat Bağcılar projesi geliyor! Yeni proje!

Karmargül İnşaat Bağcılar projesinde 241 adet konut ve 57 adet iş yeri yer alacak. Proje 112 milyon 961 bin 495 TL'ye mal olacak.

Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat!

Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Gül İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Gül İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı. Projede 208 konut ve 20 iş yeri yer alacak.

Kiler GYO'nun Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi iptal edildi! 

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Yenibosna Mahallesi'nde yer alan arsa üzerinde ticari alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla imzalanan Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi feshedildi...

Proje Alkılıç İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Proje Alkılıç İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Proje Alkılıç İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Alkılıç tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Ümraniye'de kuruldu. 


Proje Alkılıç İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve her nevi gayrimenkul alımı, satımı, kiralamak, pazarlamasını yapmak,kiraya vermek. 3-Resmi ve gayri resmi kuruluşların...