18 / 05 / 2024

Proje Ödülü

Proje Ödülü

Türkiye Tarihi Kentler Birliği’nin düzenlediği, ‘Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje Uygulamalarını Özendirme Yarışması’nda, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Tarihi Odunpazarı Bölgesi Turistik Gelişim Projesi’, Proje Ödülü'nü kazandı.

Özyurtlar İnşaat'tan Ödül İstanbul açıklaması: Proje tamamlanma yolunda hızla ilerliyor!

Özyurtlar İnşaat son günlerde eylem haberleri ile gündeme gelen Ödül İstanbul projesi ile ilgili bir açıklama yaptı. Özyurtlar İnşaat tarafından yapılan açıklamada projenin tamamlanma yolunda hızla ilerlediği belirtildi. İşte Özyurtlar İnşaat'ın o açıklaması...

Ziraat Kuleleri'ne Mükemmeliyet Ödülü!

Dünyadaki en yüksek 100 binanın 16 tanesinde imzası olan ABD merkezli Turner International’ın proje yönetimini üstlenmiş olduğu Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından ‘İnşaatta Mükemmeliyet Ödülü’nü aldı. 

Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı!

Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı.

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

Ödül İstanbul'da 24 ay vade fırsatı! İlk bloklarda teslimler başladı! 

Özyurtlar Holding imzasıyla Beylikdüzü'nde yükselen Ödül İstanbul'da ilk blokların teslimleri başladı. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere şirket bünyesinde 24 ay vade fırsatı sunuluyor. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

1915 Çanakkale Köprüsü'ne büyük ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü, Dubai'de International Road Federation tarafından düzenlenen ödül töreninde  'Proje Finansmanı' kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

ID Bodrum'a En İyi Müstakil Konut ödülü!

Sign Of The City Awards 2019 yarışmasında birinciler belli oldu. Yarışmaya 100’ün üzerinde başvuru gelirken beş kategoride toplam 30 proje ödüle layık görüldü. ID Bodrum “En İyi Müstakil Konut” ödülünü almaya hak kazandı...

Antwell Sign of The City Awards 2019’da En İyi Rezidans ödülü aldı!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı’nın, yeni projesi Antwell, Sign of The City Awards 2019’da “En İyi Rezidans” ödülü aldı.

Tabanlıoğlu Mimarlık Tersane İstanbul Projesi ile WAF 2019’da büyük ödülü aldı!

12. Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2019 “Turizm Yatırımları Proje” kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan ‘Tersane İstanbul’ büyük ödül aldı.

1915 Çanakkale Köprüsü'ne 11 global finans ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi, finansman yapısı ile de dünyada beğeni topladı. Proje dünyanın saygın kurumlarından 11 global finans ödülüne sahip oldu.

Proje Dünyası İnşaat ve Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Proje Dünyası İnşaat ve Yapı Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Kocagöz, Kezban Kocagöz ve Şebnem Bingöl Kocagöz tarafından kuruldu.

BJK No:1903 Mehmet Üstünkaya Tesisleri'ne 2 ödül birden!

Yüksek Mimar Feza Koca tarafından tasarlanan ve uygulaması yapılan BJK No:1903 Mehmet Üstünkaya Tesisleri projesi, bir yılda 4 ödül birden aldı. Proje, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri töreninden 2 ödülle döndü.

Proje Ödülü Haberi

Proje Ödülü

Avrupa Tarihi Kentler Birliği üyesi Türkiye Tarihi Kentler Birliği’nin  her yıl düzenlediği ödül yarışmasında, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi   ‘Proje Ödülü’ nü kazandı.  Tarihi Kentler Birliği, tarihi kent dokularının ve kentsel-kültürel mirasın korunması amacıyla üye belediyeler arasında işbirliği ve deneyim alışverişi sağlama yönünde çalışmalarda bulunuyor. 


Tarihi Kentler Birliği’nin ‘Proje Ödülü’ yarışmasına, ‘Tarihi Odunpazarı Bölgesi Turistik Gelişim Projesi’ ile katılan Büyükşehir Belediyesi, projenin tarihi dokuyu, kentsel kültürel mirasların korunmasına yönelik özenli ve dikkat çekici detayları kapsadığı için ödüle layık görüldü. Ödül, 14 Kasım 2014 tarihinde Antalya Yapex Restorasyon Fuarında yapılacak törenle, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e verilecek.

Eskişehir Büyükşehir...