12 / 05 / 2024

Projebeyaz Helis More projesi kira kampanyası

Projebeyaz Helis More projesi kira kampanyası

Projebeyaz, Helis More projesinde ses getirecek bir kampanyaya imza attı. Ramazan ayına özel bu kampanya yatırımcının en büyük sıkıntısı olan kiracı problemini bitiriyor. Kampanya kapsamında kira geliri yüzde 100 garanti ediliyor.

The More Mimarlık Mühendislik Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

The More Mimarlık Mühendislik Tasarım Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sena Caner tarafından kuruldu.

Çin’den Türkiye’ye vinç köprüsü!

Yıldırım Kule Vinç de 2022 senesinde distribütörlüğünü üstlendiği Çin merkezli Dahan Teknoloji ve 80 iş ortağı ile geçtiğimiz günlerde İstanbul Wish More Hotel'de bir araya geldi.

Helis Foresta Zekeriyaköy geliyor! Yeni proje! 

Helis Foresta Zekeriyaköy projesi için resmen düğmeye basıldı. Peki Helis Foresta Zekeriyaköy projesi nerede? Helis Foresta Zekeriyaköy'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Helis Serina Bodrum villalarında yüzde 40 peşinat 10 ay vade imkanı! Helis Serina Bodrum ne kadar?

Helis Yapı imzasıyla Bodrum'da hayata geçen Helis Serina villa projesinde satışlar devam ediyor. Ödeme fırsatı sağlayan şirket, yüzde 40 peşinat ödemelerde yüzde 20, 10 ay vade imkanı sağlıyor.

Helis Serina Bodrum konut projesi nerede?

Helis Yapı tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Helis Serina villa projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Helis Serina villaları nerede konumlanıyor?

Helis Serina Bodrum villaları satışta! Yeni Proje

Helis Yapı imzasıyla Bodrum'da inşa edilen Helis Serina villa projesi satışa çıktı. Peki, Helis Serina villaları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Helis Natura ön talep topluyor! Yeni proje! 

Helis Natura projesinde ön talep süreci başladı. Peki Helis Natura projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

More Property Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

More Property Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Martını tarafından kuruldu.

Sell More Yatırım Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sell More Yatırım Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mobın Hajı Aghakhanzadeh ve Sına Salamı ortaklığında kuruldu.

Mar And More İç Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mar And More İç Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Duygu Tarak tarafından kuruldu.

Bodrum The House Residence Helis Bodrum'da ayrıcalıklı tatil fırsatı!

Adabükü'nde yer alan The House Residence Helis Bodrum projesi zamansız mimarisi ve zengin sosyal alanları ile ayrıcalıklarla dolu, benzersiz bir dünya sunuyor.

The House Residence Helis Bodrum satılık!

The House Residence Helis Bodrum Adabükü'nde konumlanıyor. Proje Ege’nin dokusuna uyumlu çağdaş mimari ile tasarlandı. 

Busıness And More Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Busıness And More Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Salah Navar tarafından kuruldu.

Projebeyaz Helis More projesi kira kampanyası Haberi

Projebeyaz Helis More projesi kira kampanyası

PROJEBEYAZ yönetim kurulu başkanı Murat Uzun, “Projebeyaz olarak her zaman yatırımcımızın yanında olduk. Yatırımın Anadolu Yakasın’daki en karlı merkezi Kartal’da yükselen projemiz Helis More’un yeni 1+1 yatırımcıları için muhteşem bir kampanya hazırladık.


Projemizin tamamlanmasından sonra kiralama hizmet anlaşması sağlayacağımız 1+1 müşterilerimize, 3 sene boyunca 3 bin TL sabit kira ödemesi taahhüdü veriyoruz. Yani evlerini 3 sene boyunca biz kiralıyoruz.487 bin 500 TL’den başlayan fiyatlar ile dairelerimiz yeni yatırımcılarımızı bekliyor” dedi.


Uzun, kampanyada istenirse evleri eşyalı olarak teslim ettiklerini de belirterek, “Ancak eşyalar satış fiyatına dahil değil” diye konuştu. Daire sahibinin kiracı bulması durumunda, kendisinin evi kiraladığını ancak aksi durumda kendilerinin devreye girdiğini belirterek, “Şayet kiraya vermez ise devreye biz giriyoruz Projebeyaz olarak teslim edildiği andan itibaren kira kontratını yapıyoruz. Yani bizden...