07 / 05 / 2024

Project Qatar 2017

Project Qatar 2017

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği tarafından Ekonomi Bakanlığının desteği ile yürütülmekte olan Katar’da bu yıl 14. düzenlenen “PROJECT QATAR” gerçekleştirildi.

Türk yapı sektörü Project Qatar Fuarı’nda boy gösterecek!

Son yıllarda müteahhitlik sektörünün en canlı piyasalarından biri haline gelen Katar pazarına büyük önem veren Türk Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu, Doha’da düzenlenecek olan Project Qatar Fuarı’na katılacak.

Assan Panel Tüyap Yapı Fuarı'na katıldı!

Assan Panel, Tüyap Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul’a ve Project Qatar Fuarı’na katılarak, birbirinden özel ve inovatif ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

2. Expo Turkey by Qatar 17 Ocak'ta başlayacak!

Türkiye Katar’la ilişkilerini güçlendirmeye devam ediyor. İlki Nisan 2017’de gerçekleşen Expo Turkey by Qatar’ın ikincisi 17-19 Ocak 2018’de Katar’ın başkenti Doha’da gerçekleştirilecek. 

İnşaat kümesi firmaları Project Qatar Fuarı'na katıldı!

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği tarafından Ekonomi Bakanlığının desteği ile yürütülmekte olan Katar’da bu yıl 14. düzenlenen “PROJECT QATAR” gerçekleştirildi.

Türk şirketleri Expo Turkey By Qatar'da şov yaptı!

Katar'ın başkenti Doha'da bu yıl ilki düzenlenen Expo Turkey By Qatar 2017 Fuarı'nda Türkiye ve Katar işbirliği güç kazandı. Mediacity Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kurt, fuarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ems Yapı’ya Katar’da yoğun ilgi!

19 – 21 Nisan 2017 tarihinde QNCC Doha’ da gerçekleşen EXPO TURKEY by QATAR 2017’nin önemli katılımcılarından EMS Yapı’nın standına ziyaretçilerinin ilgisi yoğun oldu.

Expo Turkey by Qatar gelecek yıl yüzde 20 büyüyecek!

Türk yatırımcı Expo Turkey by Qatar 2017’de bin 600 iş görüşmesi gerçekleştirdi. Mediacity Başkanı Hakan Kurt yaptığı açıklamada Gelecek yıl fuarı yüzde 20 büyütmeyi hedeflediklerini söyledi.

Yedi Mavi projesi Expo Turkey by Qatar 2017'de görücüye çıktı!

Yedi Mavi, Kata Expo Turkey by Qatar Fuarı’ndaki yerini aldı. Körfez ülkeleri ve Arap yatırımcılar başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından gelen yatırımcıların bir araya geldiği fuarda Zeytinburnu sahilinde yükselen Yedi Mav’ projesi de görücüye çıktı.

Astaş Holding, Expo Turkey by Qatar'a katılıyor!

Astaş Holding, 19-21 Nisan 2017 tarihleri arasında Katar’da düzenlenecek “Expo Turkey by Qatar” fuarında yeni proje ve yatırımlarını tanıtacak

Elemeği Project, Amerika ve Avrupa'ya açılıyor!

Prada ile Ortadoğu'da iş ortaklığı için görüşmeler yürüten Elemeği Project Solutions, yurtdışı yapılanmasını 2016’da Dubai ve Amerika, 2017’de ise Milano’da açacağı ofislerle sürdürecek.

Pendik Atlantik Life 2017'de teslim! 247 bin TL'ye!

Teslimlerinin 2017 yılının Nisan ayında gerçekleşeceği Atlantik Life projesinde dairelerin fiyatları 247 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.

Tekfen Hep İstanbul'da teslimler Nisan 2017'de!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen Hep İstanbul projesinde teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Ataşehir My Newwork projesinde teslimler Mart 2017'de!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilen proje Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyor. My Newwork projesinde teslimlerin Mart 2017'de gerçekleşmesi öngörülüyor.

Project Qatar 2017 Haberi

Project Qatar 2017

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği tarafından Ekonomi Bakanlığının desteği ile yürütülmekte olan "İnşaat Malzemeleri Sektörünün İhracat Kapasitesinin Geliştirilmesi’’ URGE projesi kapsamında faaliyetlerini sürdüren İnşaat Kümesi firmaları, Katar’da bu yıl 14. düzenlenen “PROJECT QATAR” İnşaat Teknolojisi ve Yapı Malzemeleri Fuarına katıldı.


Yurtdışı pazarlama faaliyetine, İnşaat sektöründe başta Yapı Malzemeleri olmak üzere, Kimyevi maddeler ve mamüllerin yanı sıra demir ve demir dışı metallerin üretiminde faaliyet gösteren Bölgenin farklı illerinden 10 üretici firma temsilcilerinin oluşturduğu 19 kişilik heyet ile katılım sağlandı.


İnşaat sektöründe düzenlenen ve sektörün en prestijli fuarları arasında yer alan Project Qatar fuarı, Ortadoğu bölgesi ve uluslararası anlamda sektörün profesyonelleri açısından bir tercih noktası olarak ve katılımcıların, sektördeki bölgesel ve uluslararası büyük firmalarla oldukça yoğun olarak temas halinde bulunmaları nedeniyle, nokta atış şeklinde...