04 / 05 / 2024

projelerde hızlı satış

projelerde hızlı satış

İstanbul’da bugüne kadar 6 farklı projenin geliştirme ve satış sürecinde yer alarak yüksek cirolu ve hızlı satış dönemi geçirmelerini sağlayan Networks Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Emre Çapkın, gayrimenkul projelerinde hızlı satışın tüyolarını paylaştı.

2-5 milyon TL'lik konutlar yavaş, 10 milyon TL'lik konutlar daha hızlı satılıyor! Bunun sebebi ne? 

Konutta yükselen fiyatlar piyasa dengesini resmen değiştirdi. Artık 2-5 milyon TL'lik konutlar yavaş, 10 milyon TL'lik konutlar daha hızlı satılıyor. Peki bunun sebebi ne olabilir? 

Arabasını satmayı düşünenler dikkat! En hızlı satılan ikinci el otomobil markası belli oldu!

Arabasını satmayı düşünenler en hızlı satılan otomobil markalarını merak ediyor.  Türkiye’de ikinci eli en hızlı satılan otomobil markası belli oldu. Peki En hızlı satılan ikinci el otomobil markası hangisi?

Ev, arsa satışları artık çok daha hızlı yapılacak!

Ev, arsa gibi taşınmazların satış işlemleri artık Noter kanalıyla yapılacak ve çok daha hızlı tamamlanacak. Yeni düzenleme 1 Temmuz 2023 tarihinden itibaren başlıyor.

Tefal Perfect Mix Powelix Yüksek Hızlı Blender ne kadara satılıyor, fonksiyonları neler? 1 Mart 2023 fiyat listesi

Tefal Perfect Mix Yüksek Hızlı Blender, 6 paslanmaz çelik bıçaklı Tripl'Ax teknolojisi ile bir çok büyük parçalar ile başa çıkarak size yepyeni bir blender deneyimini yaşatır .

Oto alım satımında işler artık tersten yürüyecek! Geçen ay hızlı el değiştiren marka belli oldu

Otomotiv çağa ayak uydurmakta en çabuk davranan sektörlerin başında geliyor. Pazar payı 8 sene içinde 722 milyar doları aşacak. İkinci el piyasada dijital ortamda bir araç 29 günde el değiştiriyor. İşte ikinci elde en hızlı el değiştiren model ve satışlarda izlenecek yeni yöntem!..

Satılık konut fiyatları en hızlı hangi ilde arttı?

sahibindencom ve Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM)’ın hazırladığı “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporunda satılık konut fiyatlarının en hızlı arttığı illere yer verildi. İşte detaylar...

2. el araç yarışında en hızlı satılan araçları görünce inanamayacaksınız!

Otomobil sektöründeki çip krizi ve ekonomideki hareketlilik sıfırdan araç sahibi olmak isteyenleri üzdü. İkinci el otomobil sektörünün en hızlı satılan markaları ve modelleri hangileri? Detaylar haberimizde...

Türkiye hızlı tren yatırımlarında gaza bastı!

Türkiye'yi hızlı tren ağıyla örme hedefi çerçevesinde, Ankara-Sivas YHT Hattı'nın altyapı çalışmalarında yüzde 95, Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nda yüzde 47 ilerleme kaydedilirken bazı projelerde etap etap sona geliniyor.

En hızlı alıcı bulan konutlar hangi şehirlerde?

Türkiye’nin uzman emlak platformu hepsiemlak, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa’da alıcısını en hızlı bulan ilçelere ilişkin araştırma gerçekleştirdi. Satılık evlerde ilanlar İstanbul’da 65, İzmir ve Antalya’da 67, Ankara ve Bursa’da 72 gün yayında kalarak alıcıyı buldu.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

İnşaat sektörü 2020'yi hızlı büyüme ile kapattı!

Türkiye İMSAD Ocak 2021 Sektör Raporu yayınlandı. Rapora göre, 2020 yılında ipotekli konut satışlarının payı yeniden önemli ölçüde arttı ve yüzde 38,2 oldu. İnşaat sektörü 2020'yi hızlı büyüme ile kapattı

'Hürriyet Emlak'la hızlı sat' reklam filmleri yayında!

Hürriyet Emlak, yeni reklam filmlerini yayınladı. Marka, yeni reklam filmlerinde “Hürriyet Emlak'la hızlı sat” sloganıyla yayınlıyor.

ABD askıda konut satışları beklenenden hızlı arttı!

ABD'de askıda konut satışları Mart ayında yüzde 3.8 ile beklenenden daha hızlı arttı. Tahminlere göre, artışın yüzde 1.5 olması bekleniyordu...

projelerde hızlı satış Haberi

projelerde hızlı satış

İstanbul’da kısa sürede 6 farklı projenin geliştirme ve satış sürecinde yer alan Networks Grup, şimdi de Bakırcı Yapı’nın yeni projesinde görev alıyor. Networks Grup Yönetim Kurulu Üyesi Emre Çapkın, ekip olarak bugüne kadar Ataköy, Halkalı, Basın Ekspres Yolu, Bahçeşehir gibi lokasyonlarda satış ve pazarlama çözümleri geliştirdikleri projelerin hızlı satıldığını ve satış dönemini yüksek ciroyla kapattıklarını ifade etti.


Hızlı Satış İvmesi İçin Gereken 6 Faktör


Bir projede birçok doğruyu bir araya getirdikten sonra domino taşı gibi sistemli ve hızlı bir satış ivmesi oluşacağını anlatan Emre Çapkın, gayrimenkul sektöründe hızlı satışın ipuçları hakkında da bilgi verdi.


1- Doğru Ürün İçin Detaylı Check Up Gerekir


“Doğru ürün geliştirmek için bölgeyle ilgili Pazar analizi, demografik yapısı ve talepte bulunduğu ürünün tespit edilmesi ve ihtiyacı, rakip projelerin ürün...