07 / 05 / 2024

projelerin satış ofisleri

projelerin satış ofisleri

Hayallerin, bazende gerçeklerin nihai tüketiciler ile buluşma noktasıdır “ Satış Ofisleri “. Bu doğrultuda; “ tanıtım “ ve “ satışa “ uygun yapıyı iç bünyesinde barındırmalıdır.

Ahmet Sarıcalı: Satış ofislerinde çalışan personel inşaat tekniklerini de bilmeli!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde yapılan 4. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları'nda Şua İnşaat Satış Pazarlama Müdürü Ahmet Sarıcalı konuşmasında satış ofislerinde çalışan personelin nasıl olması gerektiğine vurgu yaptı...

0.69 konut kampanyasında konut kaporasını ödeyen kredi için bankaya koştu! 

Yeni Evim Kampanyası'na başvurular dün itıbarıyla resmen başladı. Yüzde 0.69-0.99 faiz aralığında kredi kullanma imkanı sunan kampanyanın ilk gününde satış ofisleri yoğun çalıştı. Birçok vatandaşın alacağı evi incelemeden kapora yatırıp bankalara kredi başvurusu yaptığı ifade edildi...

Yeni Evim kampanyasına yoğun ilgi! Satış ofisleri ilk günden doldu, telefonlar susmadı!

Orta gelirliler için hayata geçirilen konut kampanyası kapsamında başvurular dün başladı. Yeni Evim kampanyasına yoğun ilgi! Satış ofisleri ilk günden doldu, telefonlar susmadı!

Nazmi Durbakayım: Konut satış ofisleri pazar günleri de açılmalı!

İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım, "Satışlara en fazla ümit bağladığımız dönemin sonuna geliyoruz" dedi. Durbakayım, satış ofislerinin pazar günleri de açık olması gerektiğine dikkat çekti.

Bahçeli evlerin satışı katlandı!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, "Bahçeli, butik projelerin satışı katlandı. Özellikle 2-2.5 milyon lira bandındaki konutlar çok hızlı satılıyor" dedi...

Ev alacaklar dikkat! Şu an doğru zaman mı?

Son dönemde ekonominin canlanması amacıyla hayata geçirilen bir yıl geri ödemesiz düşük faizli konut kredisi seçeneği, satış ofisleri, gayrimenkul siteleri ve tapu dairelerindeki trafiğin artmasına sebep oldu.

Konutta whatsapp’tan satış dönemi başladı!

Geleneksel satış yöntemleriyle hedef kitleye ulaşan gayrimenkul ve inşaat sektörü, koronavirüsün başlattığı dijital açılımların karşılığını alıyor. Satış ofisleri tarafından yapılan satışlar durma noktasına geldi ve online satışlarla yükselen bir ivme yükseldi.

Emlak satış ofisleri yerli alıcıyla buluştu!

Efe Yapı İcra Kurulu Üyesi Paris Efe, bankaların sağladığı konut kredisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Piyasalardaki durgunluğa rağmen ciddi ilgi gördü ve satış ofisleri uzun zaman sonra yerli alıcıyla buluştuğunu açıkladı.

Taksim 360'ta satış ofisi dijitale taşındı!

Türkiye'nin kamu-özel sektör iş birliği tarafından düzenlenen ilk ve en büyük kentsel yenileme projesi Taksim 360, ezber bozdu. Taksim360 projesinde satış ofisleri Dijitale taşındı.

MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışta!

İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı’nda yaşam kalitesini zirveye çıkaran MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışa çıkarıldı.

Cathay Group, Altın Emlak ile iş birliği yapıyor!

Cathay Group, Nivo Ataköy ve Nivo İstanbul projelerin satış ve pazarlama süreçlerinde sektörde 20'nci yılını geride bırakan Altın Emlak ile iş birliği yapıyor...

‘Ev’de trend düşük faiz!

Faiz indirimi kararları, konut kredilerini gevşetti. Hafta sonu, projelerin satış ofislerini dolduran tüketiciler, kamu bankalarının yüzde 0.99, özel bankaların ise yüzde 1.17 faiz fırsatından yararlanıyor.

Yeni reform paketi konutta bahar havası estirecek!

Seçimlerin sona ermesi ve yeni reform paketi konutta bahar havası estirecek. Satış ofisleri canlanmaya başladı. Konut sektörünü hareketli günler bekliyor.

Yabancıların Türkiye’den ev alması kolaylaşacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılacak çalışma kapsamında yabancıların ve yurtdışında yaşayan Türklerin, Türkiye’den mülk edinmesini kolaylaştırılacak. Bu kapsamda, yurtdışı tanıtım ve satış ofisleri kurulacak.

projelerin satış ofisleri Haberi

projelerin satış ofisleri

Hayallerin, bazende gerçeklerin nihai tüketiciler ile  buluşma noktasıdır “  Satış  Ofisleri “

Bu doğrultuda;  “ tanıtım “ ve “ satışa “ uygun yapıyı iç bünyesinde barındırmalıdır.  Günümüzde,  “  satış ofisleri “ geliştirilmekte olan projeler için önem kazanmaya başlamıştır. Çünkü; hedef kitlelerin  kurum ve proje ile ilk buluşma yeri / show arenası ‘ dir.


Bu show arenasında   Satış  Ofisleri, “  tasarım, fonksiyon  ve konseptleri “ ile yarışmaya başlamıştır. Etki; dış mimari ile başlamakta ve iç mekanla sürmektedir. Bununla birlikte; proje referansı için altlık oluşturan  Dış mimari yapısının  proje konsepti ile bir bütün içinde olmasına özen gösterilmelidir.

Satış ofislerinin proje tamamlandığında,  projenin  bir parçasına dönüştürülmesi ve “ sosyal ve/veya ticari “ fonksiyonlar üstlenmesine önem verilmektedir. Bu mantıkla projelendirilen alanların çoklu ve farklı kullanım...