28 / 05 / 2024

propa inşaat satış

propa inşaat satış

Propa İnşaat tarafından Sarıyer'de yaşama geçirilen butik proje Sarıyer Park Evleri sahipleri ile buluştu...

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler’de kuruldu!

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler’de Mert Diri tarafından kuruldu.

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler'de Mert Diri tarafından kuruldu.

İnvest Plus Turkey Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!    

İnvest Plus Turkey Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adanan Bozbay, Dilber Basmacı, Gizem Mudrişler, Hakan Akdoğan, Mustafa Hakan Özelmacıklı ortaklığında kuruldu.

M Proje İnşaat Satış ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu! 

M Proje İnşaat Satış ve Pazarlama Limited Şirketi Zeytinburnu'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Majed Hussien ve Meltem Yalçın ortaklığında kuruldu. 

Propa İnşaat'ın acı günü! Harun Reşit Özçiçek vefat etti!

Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Harun Reşit Özçiçek vefat etti. Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş. vefat etti.

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu!

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu. Başıbüyük, önümüzdeki süreçte şirketin hedefleri doğrultusunda satış ve pazarlama stratejileri geliştirilmesine ilişkin çalışmalara öncülük edecek...

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Nadire Gülçin Çetiner, İlgi Sönmez ve Selim Ozan Kıvılcım ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Propa İnşaat Propa Vista fiyat!

Foldhome konseptiyle dizayn edilen Propa Vista Evleri'nin ön satış döneminde yüzde 65'i satıldı. İşte Propa İnşaat Propa Vista fiyat listesi...

Türkiye’de dünyanın en düşük fiyatlı inşaat demiri satılıyor!

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği Genel Sekreteri Dr. Veysel Yayan, Türkiye'de dünyanın en düşük fiyatlı inşaat demirinin satıldığını dile getirdi.

İnşaat sektörü 15 Temmuz öncesinde rekor satışa ulaştı!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, 15 Temmuz'da gerçekleşen darbe girişiminden sonra süreci anlattı. Durbakayım, inşaat sektörünün 15 Temmuz öncesinde tarihinin yüksek satış rakamlarına ulaştığını belirtti.

Emlak Konut'un satışı devam eden projelerinde inşaat ne durumda?

Emlak Konut tarafından geliştirilen projelerin 34 tanesinde satışlar devam ediyor. Peki Emlak Konut'un satışı devam eden projelerinde inşaat ne durumda?

Fkr Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Satış Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fkr Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Satış Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Nejmi Çiçekçi 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Vadi Koru Invest İnşaat satış ofisi!

5 blok şeklinde yükselen Vadi Koru Invest İnşaat projesi 246 daire ve 92 ofisten meydana geliyor. Vadi Koru Invest İnşaat satış ofisi telefon numarası haberimizde yer alıyor.

propa inşaat satış Haberi

propa inşaat satış



Propa İnşaat tarafından Sarıyer'de yaşama geçirilen butik proje Sarıyer Park Evleri sahipleri ile buluştu.

Propa İnşaat’ın Sarıyer’de inşa ettiği Boğaz manzaralı butik projesi Sarıyer Park; 13 bahçe ve 13 çatı dubleksi olmak üzere toplam 26 üniteden oluşuyor. Projede çatı dubleksleri 240 metrekare, bahçe dubleksleri ise 200 metrekare büyüklüğünde.

Depreme karşı emniyetli ve sağlam zemin yapısı üzerine en ince detayına kadar ultra lüks malzemelerle inşa edilen Sarıyer Park’ta geniş, ferah, doğal ışık ve güneş alan iç mekânlar tercih edildi.


Geniş camlar ve yerden tavana kadar camlı kapıların kullanıldığını, aydınlık ve geniş mutfak alanıyla tercih edilen konutlar; ankastre beyaz eşyalarla sahiplerine teslim edildi. Hepsi güney cepheli olan ve üç cepheden de manzarayı gören konutlar Sarıyer Park ev sahiplerine önemli bir konfor da sunuyor. 


Projenin sosyal...