05 / 05 / 2024

Propa Plus lansmanı ne zaman

Propa Plus lansmanı ne zaman

Propa Plus Rezidans satılık daire tipleri arasında 1+1'den dublekse kadar farklı seçenekler yer alıyor. 1 yıl sonra teslim edilmesi planlanan proje Propa İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Taşdelen 216 Koru Plus fiyat listesi!

Taşdelen 216 Koru Plus fiyat listesi peşinde 295 bin TL'den başlıyor. 216 Koru Plus projesinde lansman fırsatları sizi bekliyor...

216 Koru Plus'ın lansmanı yapıldı! 295 bin TL'ye!

216 Yapı'nın Çekmeköy'de 50 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirdiği 216 Koru Plus'ın lansmanı bugün yapıldı. Proje 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı..

12 soruda Strada Plus projesi!

Strada Plus projesi Akzirve Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. 880 konuttan oluşan projenin lansmanı bugün yapıldı. İşte 12 soruda Strada Plus projesi...

Strada Plus'ın lansmanı yapıldı! 239 bin TL'ye!

Akzirve'nin İstanbul Bahçeşehir’de hayata geçirdiği Strada projesinin 2. etabı Strada Plus'ın lansmanı bugün yapıldı. Projenin 2. etabı 239 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı..

Akzirve Strada Plus lansman!

Toplam 2.500 bağımsız bölümden meydana gelen Akzirve Strada Plus projesi 250 milyon USD yatırım bedeline sahip. İşte Akzirve Strada Plus lansman tarihi...

Strada Plus basın lansmanı 4 Aralık'ta!

Akzirve Gayrimenkul Strada projesinin 1.etabının gidişatının ve projenin 2.etabı olan Strada Plus’ın konuşulacağı basın toplantısını için tarih belirlendi.

216 Koru Plus basın lansmanı 6 Aralık'ta!

Yarım asırlık tecrübesiyle inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren 216 Yapı, şimdi de Sancaktepe, Taşdelen, Çekmeköy bölgesindeki 5’inci projesi ‘216 Koru Plus’ı düzenleyeceği basın toplantısı ile tanıtacak.

Propa Plus Residence’ta son 8 daireye özel yüzde 35 indirim!

Şehrin merkezi Zincirlikuyu’da hayata geçirilen Propa Plus Residence projesinde son 8 daire için satışlar devam ediyor. Kalan son 8 daireye, yüzde 35’e varan indirim uygulanıyor.

Propa Vista Kartal fiyat listesi!

Propa Vista Kartal fiyat listesi 380 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Lansmanı bugün gerçekleşen Propa Vista projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da metronun hemen yanında yükseliyor...

Propa Vista görücüye çıktı!

Mevcut konutların yüzde 65’i daha ön lansman dönemindeyken satılan Propa Vista görücüye çıktı. Projede fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor.

Propa Plus’ta yaşam başladı!

Şehrin merkezinde konfor ve lüksü birarada sunan Propa Plus Residence’ta yaşam başladı. İstanbul’un tam merkezinde, Zincirlikuyu’da hayata geçirilen ve memnuniyet garantisi sunan projede hemen teslim son daireler ise çok özel ve cazip fiyatlar ile sahiplerini bekliyor.

Propa Plus’ta daire teslimleri başladı!

İstanbul Zincirlikuyu’da hayata geçirilen Propa Plus Residence’ta anahtar teslimleri başladı. Proje 3 dakika, Levent metro istasyonuna 10 dakika yürüme mesafesinde bulunuyor.

Propa Vista'da Anneler Günü 2017 kampanyası!

Lansman öncesi faizsiz konut sahibi olma avantajı anneler gününde de özel sürprizlerle devam eden Propa Vista Kartal satış ofisinde Anneler Günü’nde düzenlenecek etkinliklerde hem aileler örnek daireleri gezecek hem de konut alanlar sürpriz hediyeler ile karşılaşacak.

Propa Plus lansmanı ne zaman Haberi

Propa Plus lansmanı ne zaman

Propa Plus Evleri İstanbul Şişli Zincirlikuyu'da yükseliyor. Toplam 38 adet dairenin bulunduğu projede 36 ay 0 faiz avantajı ile konut sahibi olabilmek mümkün. 


Propa Plus Rezidans satılık daire alanları 68 metrekare ile 156 metrekare arasında değişiyor. Projede teslimlerin 2016 yılı sonunda gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks olarak dizayn edildiği Propa Plus Residence'nin lansmanı yarın gerçekleşecek. 


Propa Plus Rezidans satılık ev fiyatları 367 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Propa İnşaat imzası taşıyan projede çeşitli sosyal imkanlar sunuluyor. 


Propa Plus ulaşım bilgiler: Kore Şehitleri Cd. No:4 Propa Plaza K:1 Zincirlikuyu, Şişli İSTANBUL


Zincirlikuyu Propa Plus iletişim

Tel:  0212 347 39 90

Web: http://www.propaplus.com/

Özge...