05 / 05 / 2024

Provence Güzelbahçe ne zaman teslim edilecek

Provence Güzelbahçe ne zaman teslim edilecek

Reliance, İzmir’in doğal güzellikleri ve deniziyle ünlü ilçesi Güzelbahçe’de ‘Provence Güzelbahçe’ projesini hayata geçiriyor. 12 villadan oluşan ve firmanın İzmir’deki ilk yatırımı projede, tüm daireler deniz manzaralı olarak tasarlanırken, şıklık ve rahatlık teması ön plana çıkıyor.

Çeşme ve Güzelbahçe'deki imar planı askıda! Çiğli'deki Büyük Gül Parkı'nı da ilgilendiriyor... 

İzmir'in Çeşme ve Güzelbahçe ilçelerinde mülkiyeti Hazine'ye kayıtlı kimi parsellerin imar planı değişiklikleri Resmi Gazete ilanı ile birlikte askıya çıkarıldı.

İzmir'deki Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerinin imar planı askıya çıkarıldı!

Mülkiyeti Hazine’ye kayıtlı, İzmir’in Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerindeki kimi parsellerin imar planları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından değiştirilerek özelleştirme kapsamına alındı.

Altın, dolar derken sıra gümüşe geldi! İslam Memiş ''sıra gümüşte'' diyerek yatırımcıları uyardı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın, dolar kurundaki yükselişlerin ardından sıranın gümüşe geldiğini belirterek yatırımcılarını uyardı. Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatları ne olur?

DS 4'e 193 bin 800 TL zam geldi! DS 4'ün güncel fiyatları ne kadar?

DS 4'e 193 bin 800 TL zam geldi. Peki DS 4'ün güncel fiyatları ne kadar? İşte  DS 4'e yeni fiyat listesi...

1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti

Altından sonra en çok yatırım gümüşe yapılıyor. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor. 1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti.

İslam Memiş gümüşün ne kadar olacağını peş peşe açıkladı! Gümüş yatırımcıları aman dikkat!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş,  gümüşün ne kadar olacağını peş peşe açıkladı. Peki gümüş ne kadar olacak? Gümüş yatırımcıları aman dikkat!

Euro'nun 3 gün sonra ne kadar olacağını Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Elinde Euro olan resmen dört köşe oldu!

Euro'nun 3 gün sonra ne kadar olacağını Avrupa Merkez Bankası açıkladı... Elinde Euro olan resmen dört köşe oldu... Hemen bakın...

Doların 2 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı! Peş peşe açıklanan bu rakamı görenlerin nutku tutuldu! Hemen bakın!

Doların 2 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı... Peş peşe açıklanan bu rakamı görenlerin nutku tutuldu... Hemen bakın...

1 doların tam 3 gün sonra ne kadar olacağı tek tek açıklandı! Peş peşe açıklanan bu rakamı görenin aklı başından gitti!

1 doların tam 3 gün sonra ne kadar olacağı tek tek açıklandı... Peş peşe açıklanan bu rakamı görenin aklı başından gitti... Hemen bakın...

1 doların 15 gün sonra ne kadar olacağı peş peşe açıklandı! Doları olanların resmen ayağı yerden kesildi! Hemen bakın

1 doların 15 gün sonra ne kadar olacağı peş peşe açıklandı... Doları olanların resmen ayağı yerden kesildi... Hemen bakın...

Sevgililer günü indirimi başladı! Yüzde 40 indirim! Küpeden yüzüğe ne ararsan var! Sirius 7 Şubat 2023 fiyat listesi

En önemli günlerden biri olan 14 Şubat sevgililer gününe sayılı günler kaldı. Sevdikleri için hediye arayanlar indirimleri takip ediyor. Sirius pırlantada sevgililer günü indirimi başladı.  Yüzde 40 indirim! Küpeden yüzüğe ne ararsan var!

Gram altının 11 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Altın satacaklar durun! Bu rakamı görmeden adım atmayın!

Altın fiyatları Fed faiz kararının ardından yükselişe geçerken son günlerde tekrar düştü. Peki altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gram altının 11 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Altın satacaklar durun! Bu rakamı görmeden adım atmayın!

14 ayar altın kelepçe bileziklerde yüzde 25 indirim! Altın kelepçe ne kadar? Sembolgold 3 Ocak 2023 fiyat listesi

Özel günler, düğünler ve takı merasimleri için satın alınan 14 ayar altın kelepçe bileziklerde yüzde 25 indirim başladı. Altın kelepçe ne kadar? Sembolgold 3 Ocak 2023 fiyat listesi.

Provence Güzelbahçe ne zaman teslim edilecek Haberi

Provence Güzelbahçe ne zaman teslim edilecek


Reliance, İzmir’in doğal güzellikleri ve deniziyle ünlü ilçesi Güzelbahçe’de ‘Provence Güzelbahçe’ projesini hayata geçiriyor. 12 villadan oluşan ve firmanın İzmir’deki ilk yatırımı projede, tüm daireler deniz manzaralı olarak tasarlanırken, şıklık ve rahatlık teması ön plana çıkıyor.


Lokasyonu nedeniyle Güzelbahçe


Alsancak La Cigale Restaurant’ta yapılan projenin tanıtım toplantısında konuşan Reliance Mühendislik Yapı Planlama İnşaat  Limited Şirketi Genel Müdürü Zafer Topdemir, yol haritasında rotayı İzmir’e çevirdiklerini belirterek, “Genç nüfus, dinamizm, denize yakınlığı ve rahatlık yüzünden İzmir’i tercih ettik. Bunu projeye yansıtmak istedik. Muazzam manzaranın tadını çıkarabilirler. Doğru lokasyonu bulursanız başarının yüzde 50’sini tamamlamış oluyoruz. Bu nedenle Güzelbahçe’yi seçtik” dedi.


Projenin maliyeti 16,5 milyon TL


Projede 12 villanın yer aldığını dile getiren Topdemir, “Site olmasına rağmen, projede yeşil alana önem gösterdik. Bu fedakarlığı imajımız için yaptık....