08 / 05 / 2024

Prysmian Group Türk kablo sektörü son durum

Prysmian Group Türk kablo sektörü son durum

Prysmian Group Türkiye, daha güvenli ve verimli bir dünyada yaşanması gerektiğine olan inancı ile Türk kablo sektöründeki algıyı güçlendirmek amacıyla “Dikkat! Her Kablo Aynı Değildir…” girişiminin 4. aşamasını sektörle buluşturuyor.

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Yurt dışına açılmak isteyen Türk şirketler bu 3 alanda destek bekliyor!

Sintek Group iştiraki Sintek Heavy Industries'in Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özkan yaptığı açıklamada yurtdışına açılmak isteyen Türk şirketleri 3 alanda destek beklediğini belirtti. İşte konu ile ilgili detaylar...

ABD gayrimenkul sektörüne Türk yatırımcı ilgisi arttı!

Internatıonal Realtors Group, Propertyınvest Usa Şirketi Başkanı Cengiz Bayırlı ABD'de gayrimenkul sektörüne Türk yatırımcılarının ilgisinin arttığını dile getirdi. 

The LCP Group Türk yatırımcılara Amerika’da yatırım fırsatları sunuyor!

Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group’un CEO’su Francis Lively İzmir ve Ankara’lı iş insanlarına Amerika’da 500.000 Dolar yatırım ile tüm aile için Green Card alma fırsatı veren EB-5 vizesini ve yeni projelerini anlattı.

Türk gayrimenkul yatırımcısının gözü Miami'de!

Miami Epic Group Kurucusu Zeynel Biter, Türk yatırımcılara Miami'de yatırım yapma önerisinde bulundu. Biter, "Miami'de hem vergiler düşük hem de konut fiyatları'' diye konuştu.

Avrasya Tüneli’nin kabloları Prysmian Group'tan!

Geniş ürün gamıyla her türlü projeye ihtiyaca uygun özel ürünler veren Prysmian Group Türkiye, son olarak İstanbul’un 3. Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Çanakkale Boğazı Denizaltı Kablo Bağlantı Projesi’nde de görev aldı.

Prysmian Group kıtaları birbirine bağlıyor!

Prysmian Group Türkiye, “Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz” misyonundan hareketle, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu’na verdiği kablolar ve kullandığı en son teknoloji ile şimdi de kıtaları birbirine bağlıyor.

Türk inşaat sektöründen yatırımcılara çağrı!

IBF Almanya’nın önde gelen finansal iletişim şirketlerinden Maleki Group tarafından düzenlenen Türk-Alman Yatırım Zirvesi Frankfurt'ta yapıldı. Cathay Group'un sponsorluğunda gerçekleştirilen zirvede İstanbul'daki yatırım fırsatları anlatıldı.

Türk-Alman Yatırım Zirvesi Frankfurt'ta yapıldı!

IBF Almanya’nın önde gelen finansal iletişim şirketlerinden Maleki Group tarafından düzenlenen Türk-Alman Yatırım Zirvesi Frankfurt'ta yapıldı. Cathay Group'un sponsorluğunda gerçekleştirilen zirvede İstanbul'daki yatırım fırsatları anlatıldı.

Cathay Group Türk-Alman Yatırım Zirvesi 2016'ya sponsor oldu!

IBF ve Almanya’nın önde gelen finansal iletişim şirketlerinden Maleki Group tarafından düzenlenen 'Türk-Alman Yatırım Zirvesi 2016' Cathay Group sponsorluğunda, 9 Mayıs'ta Frankfurt’ta gerçekleştirilecek.

Türk ve Arap şirketleri 900 milyon TL’lik yatırım sözleşmesi imzaladı!

JNR Fuarcılık tarafından ana sponsor Ağaoğlu Şirketler Grubu ve Suudi Arabistan’dan Daleel Group ile ortaklaşa düzenlenen 10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi, Türkiye için önemli iş bağlantılarına tanıklık ederken bir yatırım şovuna dönüştü.

10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23-24 Nisan'da!

JNR Fuarcılık tarafından ana sponsor Ağaoğlu Şirketler Grubu ve Suudi Arabistan’dan Daleel Group ile ortaklaşa düzenlenen 10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi, 23-24 Nisan tarihlerinde bir yatırım şovuna dönüşecek.

10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23-24 Nisan'da!

10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23 - 24 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. JNR Fuarcılık ve Suudi Arabistan’dan Daleel Group tarafından 10 yıldan bu yana düzenlenen fuara 52’nin üzerinde yerli - yabancı firma katılıyor.

Prysmian Group Türk kablo sektörü son durum Haberi

Prysmian Group Türk kablo sektörü son durum

Prysmian Group Türkiye, daha güvenli ve verimli bir dünyada yaşanması gerektiğine olan inancı ile Türk kablo sektöründeki algıyı güçlendirmek, yüksek performanslı ve maliyette avantaj getirecek çözümlerin tercih edilmesini sağlamak amacıyla “Dikkat! Her Kablo Aynı Değildir…” girişiminin 4. aşamasını sektörle buluşturuyor. "Dikkat! Her Solar (PV) Kablo Aynı Değildir..." girişimi kapsamında, doğru kablo seçimi ve kaliteli ürün kullanmanın getirdiği kısa ve uzun vadeli avantajlar ön plana çıkıyor.


Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Prysmian Group Türkiye, Türk kablo sektörüne kazandırdığı ilklere "Dikkat! Her Solar (PV) Kablo Aynı Değildir..." girişimi ile bir yenisini daha ekliyor. "Dikkat! Her Solar (PV) Kablo Aynı Değildir..." girişimini, ilk kez 1 Ekim günü Kayseri’de ve ardından 2 Ekim günü Konya’da düzenlenen organizasyonlarla...