27 / 04 / 2024

Prysmian kabloları

Prysmian kabloları

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Prysmian Group Türkiye, Türk futbolunun lokomotif takımlarının evlerine enerji sağlamayı sürdürüyor. Prysmian Dört Büyüklerin kablo tedarikçisi oldu.

Şarj kabloları neden pahalı? 

Elektrikli arabaların yaygınlaşmasıyla ilk kez sürücüler, bir veya daha fazla şarj kablosu ve halka açık bir yerde şarj ederken kullanılabilecek çeşitli adaptörler alarak arabalarını verimli ve güvenli bir şekilde şarj etmek zorunda kalıyorlar

İstanbul'un deprem uyarı sistemi resmen çalışmıyor: 2019'da balıkçıların kopardığı kablolar onarılmadı! 

Kandilli Rasathanesi’nin Marmara Denizi’nde kurduğu erken uyarı sistemine 2019'da trolle avlanan balıkçılar tarafından zarar verildi. Aradan geçen süreye karşın sistemin henüz onarılmadığı belirlendi.

Hurda kablonuzu atmayın! Fiyatı rekor kırıyor! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi…

Hurda kablo fiyatlarının artması dikkat çekiyor. Fiyatı rekor kıran kabloların türlerine göre fiyat veriliyor. İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi…

1915 Çanakkale Köprüsü'nde köprü yolu kuruluyor!

1915 Çanakkale Köprüsü'nde ana kabloların montajı sürerken, Gelibolu Sütlüce'deki şantiye alanına gelen tabliye bloklarının sayısı 23 oldu.

Atatürk Havalimanı'nda inşası devam eden pandemi hastanesinin kablolarını çaldılar!

Atatürk Havalimanı'nda inşaatı devam eden pandemi hastanesinden bakır kablo çalarken suçüstü yakalanan 6 şüpheli tutuklandı. 

Marmara'da deprem araştırmasına trol engeli!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Özener, Marmara Denizi tabanına sismik hareketliliği tespit etmek için yerleştirilen fiber optik kabloların trolle avlanan balıkçılar tarafından parçalandığını söyledi...

Osmangazi Hisar İçi'nde tarihsel dönüşüm başlıyor!

Osmangazi Belediyesi, “Yaşayan Tarih Hisar İçi” projesinin ilk ayağı olan Oruçbey Caddesi Cephe Sağlıklaştırma Projesi kapsamında başlattığı çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürüyor. Tarihi bölgede diğer kurumlarla ortaklaşa yürütülen çalışmalar kapsamında elektrik ve telefon kabloları yer altına al

Doğu Marmara’nın kongre merkezi hızla tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sekapark içerisinde inşa edilen Doğu Marmara’nın kongre merkezinde çalışmalar hızla devam ediyor. Merkezinin elektrik kabloları yerleştiriliyor.

Avrasya Tüneli’nin kabloları Prysmian Group'tan!

Geniş ürün gamıyla her türlü projeye ihtiyaca uygun özel ürünler veren Prysmian Group Türkiye, son olarak İstanbul’un 3. Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Çanakkale Boğazı Denizaltı Kablo Bağlantı Projesi’nde de görev aldı.

Kula Mahmut Dede Caddesi gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile ilçe merkezindeki Mahmut Dede Caddesi’nin de çehresini değiştiriyor. Yağmurlama, içme suyu alt yapısı, elektrik ve telefon kablolarının yer altına taşınması ile kaldırım ve kilit parke taş döşemesi başladı.

Prysmian Group kıtaları birbirine bağlıyor!

Prysmian Group Türkiye, “Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz” misyonundan hareketle, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu’na verdiği kablolar ve kullandığı en son teknoloji ile şimdi de kıtaları birbirine bağlıyor.

Tarihi Kapalı Çarşı'nın çatısı kablo ve baz istasyonundan geçilmiyor!

Daha önce James Bond serisinin çekimi için kullanılan Tarihi Kapalı Çarşı’nın çatısı kablo ve baz istasyonundan geçilmiyor. Çivi bile çakmanın yasak olduğu tarihi yapının çatısında kablolar, klimalar ve çok sayıda baz istasyonu var.

3. köprünün dev kabloları kargoyla geldi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün iki ucunu birbirine bağlayacak olan dev kablolar, kargo uçakları ile Çin'den getirilmeye başlandı. Uçakla gelecek olan parçaların toplam 350 tonu bulacağı belirtildi.

Prysmian kabloları Haberi

Prysmian kabloları

Bugüne kadar Türk Telekom Arena ve Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda kullanılan Prysmian Group kabloları yapılan yeni anlaşmalarla Beşiktaş Vodafone Arena ve Trabzonspor Akyazı Arena’da da yer alacak.


Türk inşaat sektöründe öne çıkan büyük projelerde yer alan Prysmian Group Türkiye, inşaatı 17 Ocak 2013 tarihinde başlayan Beşiktaş Vodafone Arena’nın ve inşaatı 24 Kasım 2013 tarihinde başlayan Trabzonspor Akyazı Arena’nın kablo tedarikçisi oldu.


Kartal’ın yeni stadyumunda H07Z-1, N2XH, NHXMH, N2XH FE180 model Afumex ve H07V-K, NYY model PVC kabloları kullanılacak. Prysmian Group Türkiye ile inşaatı üstlenen Beşiktaş İnşaat Yatırımları A.Ş. ve Kiptaş A.Ş. konsorsiyumunun hayata geçireceği kablo projesinin toplam bedeli ise 2.300.000 TL oldu. Karadeniz Fırtınası’nın stadyumunda ise H07Z1-R, N2XH, NHXMH, N2XH FE180 model Afumex kablolar kullanılacak. Prysmian Group Türkiye’nin Trabzonspor’un yeni stadyumunun...