29 / 04 / 2024

ps5

ps5

Oyun konsolu dünyasının en önemli isimlerinden birisi haline gelen PlayStation serisi, herkes için eğlencenin yeni adı olmuş durumda. Sizde ailecek ya da arkadaşlarınızla, eğlenceli vakit geçirmek isterseniz 1 Eylül 2022 Playstation fiyat listesi..

PlayStation 5 Türkiye fiyatlarına zam!

Sony, Avrupa dahil dünyanın pek çok bölgesinde yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5'in fiyatlarına zam yaptı. Söz konusu zamdan, ülkemizdeki PS5'ler de nasibini alıyor. 

PlayStation için kaçırılmaz kampanya! Artık bedava

Sony, PlayStation için kaçırılmaz bir fırsat başlattı. İlk defa üye olan kullanıcılar PlayStation Plus aboneliklerini 7 gün boyunca ücretsiz kullanabilecek.

PS5'te kablosuz dönem! Oyun canavarları gözlerini lansmana çevirdi

Insider Gaming'den Tom Henderson'ın yakın tarihli bir raporuna göre , yenilenen bir PlayStation 5 konsolu bu yıl piyasaya çıkabilir. İddiaya göre Sony,  PlayStation 5 konsolu için kablosuz kulaklıklar gibi birkaç aksesuar üzerinde çalışıyor.

 Oyuncular için harika haber! Nvidia'nın yeni grafik kartı PS5'ten bile daha hızlı! 

Nvidia'nın RTX 40-serisi dizüstü bilgisayarlara geliyor ve önceki beklentilerin aksine, yeni seri herkes için bir şeyler içeriyor.

PlayStation 5 fiyatları düşecek mi? PS5'te indirim sinyali!

PlayStation 5 stok sorunu çözülüyor. Sony CEO`su Jim Ryan PS5 için 2023 hedeflerini paylaştı. Peki fiyatlar düşecek mi? Playstation fiyatları düşecek mi? İşte ayrıntılar...

PlayStation 5 oyun konsolu en ucuz bu adreste! 11 Ekim 2022 fiyatları... 

Oyun severler için hala serinin son konsolu olan PS5'in an itibarıyla en uygun fiyata nerede satıldığına baktık. İşte konsol bilgileri ve yeni oyunlar... 

PS5 Gibi X BOX'a da zam yapılacak mı? Microsoft Xbox 19 Eylül 2022 fiyat listesi

X BOX tutkunlarını yakından ilgilendiren haber, PS5 zammına XBOX dan cevap gecikmedi. Bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda PlayStation 5 fiyatlarına birçok ülkede artışa gidildi. Peki XBOX tarafında durum nasıl? İşte X BOX fiyatları...

PlayStation 5 Türkiye fiyatlarına zam!

Sony, Avrupa dahil dünyanın pek çok bölgesinde yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5'in fiyatlarına zam yaptı. Söz konusu zamdan, ülkemizdeki PS5'ler de nasibini alıyor. 

PlayStation 5 fiyatı ne kadar oldu? Sony’den şoke eden Türkiye kararı

Teknoloji devi Sony, dünyada yaşanan çip krizi ve dolar kuru nedeniyle Türkiye’de satılan PlayStation 5 fiyatlarında ciddi artış yaptı. Satıldığı ilk günden itibaren hatrı sayılır bir satış rakamı elde eden PS5, son zamanlarda çip kriziyle boğuşuyordu…

GAMA Güç Sistemleri, Ortadoğu'daki projelerine yenisini ekledi!

GAMA Güç Sistemleri, Bahreyn'deki 1.800 MW ALBA PS5 Kombine Çevrim Santrali'nin ihalesini kazanan konsorsiyumda yer aldı.

ps5 Haberi

ps5

Ultra yüksek hızlı SSD ile yıldırım hızında yüklemenin yanı sıra dokunsal geri bildirim, uyarlanabilir tetik1 ve 3D ses desteğiyle daha fazla sürükleyicilik deneyimi yaşayın ve muhteşem yeni nesil PlayStation oyunlarını keşfedin.

Dinamik direnç özelliği, seçili PS5  oyunlarında oyun içi donanım ve nesnelerle kurulan etkileşimin gerilim düzeyini taklit eder ve siz sanki oyundaymışsınız gibi hissedersiniz. 3D ses özelliğine sahip kablosuz kulaklıkları sayesinde PS5 konsolunuzda keyifle oynayın.

DualSense Şarj İstasyonu özelliği ile PlayStation 5 konsolunuza bağlamadan iki adede kadar kablosuz kontrol cihazını şarj edebilirsiniz.

PlayStation 5'in teknik özelliklerinin arasında 3.5 GHz frekansında AMD Zen 2 mimarisi üzerinde 8 çekirdekli bir işlemci sizleri bekliyor. PlayStation 5, size AMD ekran kartı sorunsuz bir oyun deneyimi sunuyor. GPU mimarisi ise AMD'nin özel olarak  geliştirdiği RDNA 2'ye...