30 / 04 / 2024

PlayStation 5 Türkiye fiyatlarına zam!

PlayStation 5 Türkiye fiyatlarına zam!

Sony, Avrupa dahil dünyanın pek çok bölgesinde yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5'in fiyatlarına zam yaptı. Söz konusu zamdan, ülkemizdeki PS5'ler de nasibini alıyor. 



Satışa çıktığı ilk günden tükenen ve karaborsada yüksek fiyatlarla satışa çıkarılan PlayStation 5, oldukça iyi satış rakamları elde etmesine rağmen son zamanlarda çip kriziyle boğuşmakta.

Geçtiğimiz aylarda dolar kurunun sert yükselmesi nedeniyle ülkemizde satılan birçok elektronik ürüne ciddi zamlar gelmiş idi. 

Dolardaki artışa rağmen, uzun süredir PlayStation 5 fiyatına zam yapmayan şirket, ülkemizdeki ilk zammını geçtiğimiz mart ayında yapmış ve PlayStation 5'in Türkiye fiyatı 7 bin 500 TL'den 12 bin TL'ye yükselmiş idi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön